Ārā laiks gluži, kā mans garastāvoklis! :D
Gribēju parunāt ar brīvām meitenēm, un saprast kā jūtaties jūs?! Vai jums viss kārtībā?
Kā jūs domājat kāpēc esiet vienas?
Pastāstīšu par sevi - jau 2 gadus esmu statusā - Brīva. Pirms tam biju attiecībās 5 gadus, bet nejutos labi tajās attiecībās, tāpēc nolēmu pārtraukt. Sākumā ļoti pārdzīvoju par to, bet tad es sajutos patiešām fantastiski, ka beidzot esmu brīva, varu darīt ko gribu, un nejusties vainīga, nevienam vairs nav jāatskatās, beidzot beidzās mūžīgie strīdi utt. Attiecībās biju pazaudējusi sevi, dažus draugus... kas mani ļoti grauza. Un te, es beidzot varēju sākt visu no sākuma, pievērsties sev un lietām, kurām iepriekš neatlika laika - sākt dejot, skriet, satikties ar draudzenēm, ballēties.. šķita viss ļoti labi, es tiešām jutos laimīga, un domāju, ka viss ir sastājies savās vietās, ka esmu sakārtojusi sevi, savu dzīvi un tagad noteikti satikšu cilvēku, kuru iemīlēšu no jauna, jo to patiešām vēlējos un biju gatava.
Bet tā tas nenotika, un es nesaprotu kāpēc. Es neesmu satikusi cilvēku ar ko vēlētos būt kopā, ne jau tāpēc, ka man ir augstas prasības, bet vienkārši nav tā sajūta.
Un tagad es jūtos vientuļi, un brīžiem tas biedē..