Es gan ticu ,kad tā varbūt. vīrietis var uzskatīt- es viņu aprecēju, nodrošinu ģimeni, iztērēju naudu kāzām ,izdarījusi vislielāko soli kādu var izdarīt un viņai ir jābūt pateicīgai, jāsāk klausīt uz vārda,ko saka,jo galu galā es tak Tevi aprecēju. varbūt pirms kāzām viņš piebremzēja ar savu patiesām būtības izpaušanu,jo bija risks-viņa var arī pazust, pateikt- nē, čalīt, es tam nepiekrītu, taču laulības viņam ir iedvesušas drosmi, vēl palielinājušas privātīpašniecisko sindromu. ja sieviete sēž mājās un nestrādā ,tad vispār jūtas kā gailis, galvenais, visvarenais. viņa strādā?
ir tādi vīrieši,kuriem nepatīk,ja citi redz viņu sievietes seksīgos tērpos, jo viņi iedomājas kādas fantāzijas sāk rosīties citos vīriešos, kad viņi nāks iepazīties ,jo viņai ir īsi svārciņi.
man tas viss šķiet pārāk pārspīlēti. var jau aizrādīt, taču ne aizliegt! kā var neļaut ar draudzenēm tikties? viņam pašam neapniks sieviete ,kura visu laiku klausa un pakļaujas visiem aizliegumiem? vismaz jāmēģina ir pretoties un teikt- nē, mīļais, man manas draudzenes arī ir svarīgas un es aiziešu ar viņam parunāties, satikties. neuztraucies viss būs labi un es neaiziešu pie kaimiņu Jāņa:D viņš gan jau uztraucas,kad meitene neviss iet satikties ar draudzenes,bet gan aizies uz randiņu ar kādu puisi. varbūt Tu pati vari aizbraukt ciemos ,parādīties,ka patiešām viņa brauks pie draudzenes neviss ,kaut kāda puiša? lai gan ir vīrieši,kuriem vienkārši nepatīk,ja sieviete velta uzmanīgu,laiku citiem (ir tādi ,kuri aizliedz arī meitenes radiniekiem nākt ciemos uz mājām).
piedodiet par kļūdām! mostos!