Kā pārbaudīt vīrieti pirms kāzām?

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Agrāk tuva draudzene tikko aizvadījusi savu 1. kāzu gadadienu. Iepriekš bieži tusējām kopā, tagad - vairs ne. Iemesls ir nepatīkams - viņas jaunizceptais vīrs viņu nekur nelaiž. Visādi citādi patīkams vīrietis, tiešām superīgs džeks, tas īsumā. Pirms kāzām viņi draudzējās 7 gadus.

Kopš kāzām viņai ir totāls brīvības liegums, kas izpaužas "papēži nedrīkst būt augstāki par 4 cm, zeķubikses - tumšās, svārki - tikai ap celi vai garāki, nekādas košas krāsas. Nekādi draudzeņu tusiņi, nekāds alkohols, pēc 18 jābūt mājās, viena pati drīkst iziet tikai uz veikalu utml."
Iepriekš viņš tā nekad nav darījis, nu tiešām, es pati to esmu novērojusi, draudzene saka to pašu. Kas bija jādara citādi, kā iesakāt pārbaudīt vīrieti pirms kāzām, vai viņam neatklāsies zemūdens akmeņi un kāpēc tā vispār ir, ko iesakāt darīt?
16.05.2013 20:40 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Pēc maniem novērojumiem šāda tipa vīrieši tādi ir, jo paši krāpj savas sievietes, bet nevēlās būt krāpti.
16.05.2013 21:29 |

Reitings 1017
Bet es esmu vairākkārt pieredzējusi, ka viņš to viņai pasaka "kas? nē, ar šitiem svārkiem Tu neiesi! Kas te kaut kāda mauku māja?" par svārkiem rozā krāsā virs ceļa. Es ticu draudzenei un novērojumiem. Zinu ari citus tādus gadījumus, kad pirms kāzām it kā viss normāli, bet pēc kāzām sāk nenormāli tusēties vai triekt vai krāpt vai kļūst par darbaholiķi. Es vairāk par tādiem gadījumiem, jo, manuprāt, tas nav normāli, to jau es skaidri pateicu, ka tie ir nenormāli gadījumi, manuprāt.
16.05.2013 21:33 |

Reitings 27
Reģ: 21.04.2013
Ewane, es vēlētos uzzināt kāpēc Tu uztraucies? Vai nu tavs vīrietis ir ļoti slikts un Tu baidies ka kļus vel sliktāks, vai ari pārāk labs un ka kļus slikts? Kas Tev liek domāt ka viņs pec laulībām varētu mainīties?
16.05.2013 21:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Acīmredzot, viņam ir sava vīzija, kādai jāizskatās SIEVAI. Manējam arī ir, bet tas labi, ka mums saskan, pašai vairs negribas vilkt īsus svàrkus, pàrlieku piegulośas kleitas utml. Reizèm, protams, gadàs, ka no malas kàdam ir taisnība, un labàk tiešàm varbút nevilkt tos mega augstos papèžus ar īsu kleitinu utml.
Godīgi sakot, pēdējo reizi esot Rīgā, man uzkrita daži vājprātīgi varianti, kā rīszinieces dodas savās ikdienas gaitās.
Bet nu Tu kà cilvēks no malas drošvien vari novèrtèt, vai viņš pārvēršas par musulmani, vai tomēr reizēm iebilst vietā.
16.05.2013 21:49 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nu, ja jau ir ir aizdomas par neuzticību vispirms jāpārbauda un tad tik šādi aizliegumi, cik tad ilgi viņa to pacietīs? Domāju vienā brīdī vienkārši aizbēgs un viss, nav ko ļaut vīrietim sevi pakļaut.
16.05.2013 21:53 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
cik labi, ka man šis viss nedraud :D
16.05.2013 21:54 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Bet nu par to, ka drīkst aiziet tikai uz veikalu.. Nopietni? Ja jau sāk iet šādās galējībās, ja nerunàjam tikai par apģērba detaļām, tad es sliecos piekrist, ka pats nejūtas pārliecināts par sevi un līdzarto saskata to arī otrā. Viņam varbūt sākt likies, ka viņa pavedina, izaicina, tiecas pēc citu uzmanības, pat meklē iespējas krāpt, ballītès var satikt kàdu utjpr., iespèjams, pats ko tàdu apsver savà galvà.
16.05.2013 21:56 |

Reitings 1017
daina, es vienkārši, zinot un neizprotot šo piemēru, rosinu uz diskusiju. Tam nav nekāda sakara ar manām attiecībām. Mazums, cilvēki te katru dienu visdažādākās tēmas iemet, piemēram, par AIDS vai no sērijas "kā būtu, ja būtu".
16.05.2013 21:57 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Man liekas, ka nevar pārbaudīt. Jāuzticas. :)
Varbūt pašā sievietē kaut kas pēc kāzām mainās un vīrietis mainās līdz ar viņu. Vēl var gadīties, ka cilvēki precas, lai tikai "piesietu" otru cilvēku sev, ne aiz patiesas mīlestības. Man pašai tāds bildinājums agrāk ir patrāpījies, lai tikai es nekur nespruktu. :D Protams, es to sapratu, labi, ka man pietika saprāta un nekādas kāzas nenotika.
17.05.2013 07:49 |

Reitings 8272
daži cilvēki tā arī domā, ka pēc kāzām otrs ir privātīpašums. parasti to saka par sievietēm, bet te par vīrieti :D nu bet tā tava draudzene maz grib ko mainīt? varbūt viņu viss apmierina, tikai tevi nē, jo viņa nav jūsu tusiņos. varbūt vienīgā lieta ir tā, ka viņš negrib viņu vienu laist un par cik viss pārējais viņai šķiet ok, viņa ar to samierinājās...
nu bet viņa ar vīru varbūt dodas uz jūsu pasākumiem vai viņš tur nav gaidīts?ja tik ļoti gribi satikt draudzeni, ej pati pie viņas ciemos :) galu galā es nevienā brīdī nedzirdēju, ko par to visu domā tava draudzene.
17.05.2013 08:12 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es gan ticu ,kad tā varbūt. vīrietis var uzskatīt- es viņu aprecēju, nodrošinu ģimeni, iztērēju naudu kāzām ,izdarījusi vislielāko soli kādu var izdarīt un viņai ir jābūt pateicīgai, jāsāk klausīt uz vārda,ko saka,jo galu galā es tak Tevi aprecēju. varbūt pirms kāzām viņš piebremzēja ar savu patiesām būtības izpaušanu,jo bija risks-viņa var arī pazust, pateikt- nē, čalīt, es tam nepiekrītu, taču laulības viņam ir iedvesušas drosmi, vēl palielinājušas privātīpašniecisko sindromu. ja sieviete sēž mājās un nestrādā ,tad vispār jūtas kā gailis, galvenais, visvarenais. viņa strādā?
ir tādi vīrieši,kuriem nepatīk,ja citi redz viņu sievietes seksīgos tērpos, jo viņi iedomājas kādas fantāzijas sāk rosīties citos vīriešos, kad viņi nāks iepazīties ,jo viņai ir īsi svārciņi.
man tas viss šķiet pārāk pārspīlēti. var jau aizrādīt, taču ne aizliegt! kā var neļaut ar draudzenēm tikties? viņam pašam neapniks sieviete ,kura visu laiku klausa un pakļaujas visiem aizliegumiem? vismaz jāmēģina ir pretoties un teikt- nē, mīļais, man manas draudzenes arī ir svarīgas un es aiziešu ar viņam parunāties, satikties. neuztraucies viss būs labi un es neaiziešu pie kaimiņu Jāņa:D viņš gan jau uztraucas,kad meitene neviss iet satikties ar draudzenes,bet gan aizies uz randiņu ar kādu puisi. varbūt Tu pati vari aizbraukt ciemos ,parādīties,ka patiešām viņa brauks pie draudzenes neviss ,kaut kāda puiša? lai gan ir vīrieši,kuriem vienkārši nepatīk,ja sieviete velta uzmanīgu,laiku citiem (ir tādi ,kuri aizliedz arī meitenes radiniekiem nākt ciemos uz mājām).
piedodiet par kļūdām! mostos!
17.05.2013 08:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits