Čau,dāmas! Vakar beidzot nopirku ārsta noteikto naktssveces eļļu, pašā vakarā arī ēdot vakariņas pirmo devu izdzēru, lieki piebilst, ka pēc tam visu nakti skraidīju uz toaleti!! :D Uz mani īpašu jūtīgi viņas iedarbojas.
Jauku dienu!! :D
Noskatījos šo http://www.youtube.com/watch?v=CpNGTNJIekY un pārdzīvoju, ka tajā vienā dienā, ko pavadīju Leedsā, visi veikali jau bija ciet un Primark vispār neredzēju. :( Tik smukas mantas, izskatās kā lēts New look!
Ahhh, cik laba sajūta, nodevu savu gara darbu - bakalaura darbu (l)
Bet atslābt nevar, jo jāmācās kvalifikācijas eksāmenam un aizstāvēšanai, bet šodien nedarīšu neko, ja nu vienīgi pavingrošu. :)
Es gribu maxi svārkus, vienus redzēju, tā patika :)
Galīgs nogurums pārņēmis.
Es jau trešo gadu sapņoju par velosipēdu, šovasar diezin vai sanāks iegādāties, gribas smuku, bet apzinos, ka nozags. Nesaprotu kā tie cilvēki, kas nopērk pa 200-300 Ls velosipēdu, nebaidās no tā, ka iznākot no veikala, tas tur vēl būs
Iesakties StudentbikeLV - viņiem ir tieši tāds piedāvājums, kurš ir kvalitatīvs, bet nav dārgs. Tāds studentu variants.
Man jau liekas, ka tie, kas nopērk tādu riteni, pie veikala neatstāj! :D
priori - izpētīju arī attiecīgos MK noteikumus; personālam ir jākonsultē par piemērotāko režīmu - man tas pilnīgi noteikti nebija atbilstošs. Tu iesaki rakstīt iesniegumu VI, bet kādas tam būs sekas? Varbūt muļķīgs jautājums, bet vai no manis tiks prasīts vēl kas, izņemot pašu iesniegumu? Vai arī inspektori, pamatojoties uz manis teikto, pakratīs to salonu?
ērzelis, man liekas, ka šogad būs visi 45 ls. Jo nu tagad jau 3 dienu biļete + teltsvieta pērkot grupā, katram maksā 37 ls. Pirms gada dabūju pa 25 ls, ceru šogad arī kaut kur iefīrēties, lai dabūtu lētāk. :D