necilvēcība

Reitings 347
Reģ: 07.03.2013
meitenes, ko jūs darītu, ja darbā jums būtu slīdošais grafiks, grafikā ierakstīts, ka darbā jābūt tikos un tikos un darbs beidzas tikos un tikos, taču vadībai, pat 23:00 nav kauna atsūtīt sms, ka darbā jaierodas piem 7:00 no rīta, ar piebildi, ka tas ir obligāti, nevis piem., 13:00 kā rakstīts grafikā, un mājās tiec, nevis 21:00, kā plānots, bet piem., 23:30, un ja tas atkārtojas regulāri :(
12.05.2013 20:32 |

Reitings 3
Reģ: 09.05.2013
kapec jalasa sms? es nekad, ja redzu prieksnieks zvana pec 17 00 un pirms 08 00, klausuli nenemu.
12.05.2013 21:49 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Tieši tā. Teiktu, ka gulēju jau, kad atnāca sms (ja vien nesēdēji tajā brīdi FB vai draugos) un viss! Bet vispār - briesmas! :(
12.05.2013 21:52 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Jo mīkstāka sirds, jo vairāk to izmantos savtīgos mērķos. Man arī tāda bija, bet no kļūdām mācās. Beigās Es ne tikai aizgāju prom no darba vietas, bet arī pamaīgi kasījos ar priekšniecību, kamēr viņi bija spiesti man maksāt kompensāciju par visu nodarīto.
Ir jācīnās par savu vietu zem saules, ja o nedari, ātri vien tiksi zem kāda tupeles. Un tas nav attiecināms tikai uz darbu vien. Tas ir visās dzīves sfērās.
Tagad ar pašreizējo darbu esmu ļoti apmieināta. Ja man palūdz palikt ilgāk, UZREIZ izrādu savu neapmierinātību, un runāju par algas pielikumu.
Tev derētu palasīt arī likumu. Tas labi noder, ja lietas aiziet jau uz VDI.
12.05.2013 22:16 |

Reitings 285
Visiem labs nekad nebūsi. Nav vērts savu labo sirdi izšķiest liekiem cilvēkiem, kas to nenovērtē. Tā ir jādod tiem, kas to prot novērtēt nevis izmantot
12.05.2013 22:17 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
cruel! tādā gadījumā uztaisītu skandālu priekšnieks- mēs rēķinājāmies ,kad Tu būsi 7, taču Tu pievīli mani un ieradies 13. dēļ Tevis uzņēmums cieta zaudējumus utt.
protams, es neatbalstu regulāru šādu rīcību, taču ,ja priekšnieks ir tāda rakstura, tad visticamāk sāks nejauki izturēties pret darbinieku,ja viņš pretosies viņa iecerēm.
man vienmēr prasa paskaidrojumus,ja neesmu pacēlusi klausi uzreiz un izrāda lielu neapmierinātību!:D tas nekas,kad es esmu mājās un citreiz esmu vienā istabā un mob. ir citā un nedzirdu zvanu, vai arī esmu kaut kur izgājusi un atstājusi mob. mājās. esmu skaidrojusi ,ka jārēķinās,kad cilvēks ne vienmēr ir piekalts mob. un ne vienmēr ierauga sms, vai arī izdzird zvanus!
nezinu pat ,ko ieteikt autorei.
12.05.2013 22:31 |

Reitings 285
Labas daba vietas nemētājas apkārt. Man, lai no bedres tiktu spēcīgā vietā nācās iet visam cauri, tajā skaitā ādiem pazemojumiem kā autorei. Un nerunāsim vēl par konkursiem 3 kārtās un lielu konkurentu skaitu un atlases kārtām. Lūk tā!
Es necietu pazemojumus, tā vietā noliku papīru uz galda par kompensācijas apmaksas termiņu un lepna aizgāju prom atpakaļ neskatīdamās. Lieki piebilst ka tas uzņēmums ir bankrotējis.
Tāpēc saku vēlreiz, ka labas darba vietas ar labu attieksmi pret arbinieku apkār netiek mētātas. Ir jāpilnveido sevi, lai būtu pārliecinošs kandidāts un jāliek latiņa augstākiem mērķiem, un jāaizmirst par pagrīdes uzņēmumiem. Uzņēmumiem, kuri ir nestabili, arī darba laiks ir nestabils.
12.05.2013 22:47 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Man ir līdzīgi šajā darba vietā. Vienīgā starpība, ka ar priekšnieku par to kaut cik var runāt un viņš uzklausa. Bet mēdz būt tā, ka no rīta brīvdienā uzzvana, ka jānāk uz darbu tajā dienā, kā tas bija šodien.
12.05.2013 23:57 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Lielākoties šādas situācijas jau ir tāpēc, ka kolēģi uzmet. Jo es neticu, ka grafiks iepriekš nav bijis pilns - tā nenotiek. Bet ja kāds pēkšņi pazvana priekšniekam un pasaka, ka šodien bērns saslimis, slikti jūtas vai vēl sazin kas un rīt nebūs darbā, tad ko citu darīt priekšniekam kā meklēt kādu no pārējiem darbiniekiem, kas varētu aizvietot?
Vispirms savus kolēģus apstrādājiet, lai neslimo un citas darīšanas neieplāno laikā, kad viņiem paredzēta maiņa.
13.05.2013 06:36 |

Reitings 1873
Man iepriekšējā darbā varēja ielikt it kā normālu grafiku, bet beigās sanāca tā,ka nostrādāju 6 dienas pēc kārtas pa 12h, beigās teicu,ka neesmu apmierināta ar to,ka man uzreiz zvana,ja kāds neierodas vai saslimst, tad teica,ka es taču varēju atteikties. Jā, kā tad! Ja teicu,ka nevaru,ka jau ir plāni uz to dienu, tad sākās čīkstēšana,ka nav neviens cits,kas varētu atnākt uz darbu. Beigās, sapsihojos un aizgāju prom!
13.05.2013 08:23 |

Reitings 8272
meklētu citu darbu, jo darba devējs droši vien nesamierinātos ar "nedzirdēju, gulēju utt". bet vsp jau normāls darba devējs piezvanītu, nevis atsūtītu sms, ka pēkšņi tev no rīta vajag būt darbā.
13.05.2013 08:29 |

Reitings 1017
Iedomājieties, kā ir man, ka es strādāju divās darba vietās, kurās abās ir līdzīga situācija, kā šeit aprakstīts. Tas gan nav tirdzniecībā, pasarg Dievs. Bet arī ārprātā grūti savienot, gulēt un sev pieversties vispār neatliek laika, labi, ka tikai vēl līdz 1. jūnijam.
13.05.2013 08:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits