Esmu izmēģinājusi dažādas acu ēnas, tomēr visas pēc neilga laiciņa izsmērējas. Novēlu to visu uz sliktu kvalitāti un acis nekrāsoju. Tagad nolēmu, ka gribu atkal pamēģināt, iegādājos šādas chanel ēnas: , bet arī šīs pēc laika izsmērējas. Es nesaprotu, es nepareizi krāsoju, slikta ēnu kvalitāte, varbūt taukainā āda vainīga?
sammia_ ēnas ļoti skaistas, bet ar tādu spīdīgu krāso uzacis? Neizskatās dīvaini? Es parasti izmantoju speciālas uzacu ēnas, turklāt matētas, bez spīdumiem.
Manus taukainos plakstiņus neviena cita nepārspēs! Džulianas ieteiktā acu ēnu bāze uz mani absolūti neiedarbojas, varbūt viltojumu dabūju, sūtīju ebay...
Es jau vairākus gadus lietoju Urban Decay primer potion - ļoti labs! Sūtu no ebay.
Es jau vairākus gadus lietoju Urban Decay primer potion - ļoti labs! Sūtu no ebay.
+ lielisks praimeris, bet Latvijā diemžēl nav dabūjams.. Vienreiz beidzās un ļoti ātri vajadzēja, tad arī nopirku Too faced shadow insurance - uz maniem plakstiņiem darbojas tikpat labi kā UD :) Tā, ka priori tiešām varbūt dabūji viltojumu, jo man šis praimeris šķiet līdzvērtīgs UD primer potion :)