Esmu atpakaļ.
Par laimi, negaisu nedabūju. :)
Visu dienu man bija stress, bet, kad izkāpu no vilciena un sāku iet uz puiša mammas mājas pusi, stress arvien pieauga un sāku stipri šaubīties, vai man to darīt. Bet griezties atpakaļ arī negribējās, ja jau tik tālu biju tikusi.
Pieklauvēju un mamma man smaidīga atvēra durvis. Sasveicinājos (!) un jautāju, vai drīkstu ieiet, viņa atļāva. Tad prasīju vai ir mājās jaunākā māsa un vectēvs, jo gribēju ar visiem uzreiz runāt. Māsa nebija, bet vectēvu viņa nepasauca, prasīja, kāpēc esmu atbraukusi. Un tad nu es sāku runāt. Atvainojos par savu rīcību. Viņa teica, ka tas jau nav nekas liels. Viņa jau gan domājusi, ko esot man nodarījusi, ka es nesveicinoties, bet nu teica, ka viss kārtībā.
Tad sāka jautāt par mūsu attiecībām, kas mums tur īsti ir, ka nevaram sadzīvot. Nu tā mierīgi nedaudz aprunājāmies.
Un tad pēkšņi ieradās mans puisis. Vectēvs viņam bija noziņojis, ka es esmu tur. Neko neteica. Mamma gribēja vārīt tēju, teica, lai nekādu tēju nevārot un mēs aizbraucām prom divatā aprunāties.
Viņš bija dusmīgs par manu rīcību, nesaprata, kāpēc es to darīju. Centos viņam paskaidrot, bet nu tā saruna mums bija diezgan īsa un es aizbraucu prom. Tagad viņam esot nepieciešams laiks apdomāties, ko es arī varu saprast. Teicu, ka nekādu atbildi tagad no viņa negaidu. Nu tad tik jāgaida un pa šo laiku jācenšas atkal kādu stulbību nesastrādāt, jo tad es tiešām būšu viņu zaudējusi uz visiem laikiem. Bet, cerība vēl ir. :)
Nu tā beidzās man šīs dienas lielais pārdzīvojums.