Ak, nu vienmēr atradīsies cilvēki, kuri pēc galīgi neveiksmīgas spēles teiks: "Drausmas, mūsu izlase neko nejēdz un nemāk spēlēt, kauns!" un pēc nākamās spēles, kas ir uzvarēta, saka:"Mums tak ir tik forša izlase, malači!":D
Es lepojos ar Latvijas hokejistiem (lai gan gadus divus vairāk neskatos, jo pārsvarā ir zaudējumi)
Bet man ir kauns par mūsu hokeja faniem, kas ārzemēs aizbraucot nav ne ar ko labāk par neieredzētajiem britu tūristiem vecrīgā. Ne par visiem, protams.
Neesmu liels atbalstītājs Latvijas hokejam, bet dziļā klusībā, protams, turu īkšķi:) Žēl jau, protams, par zaudējumiem.
Es šodien ar smaidu un lepnumu skatījos uz savu vīrieti, kurš piekalts pie televizora cītīgi atbalstīja Latvijas izlasi šajā mačā Latvija-Krievija ar izteiktu patriotismu un cerībām līdz pat spēles beigām....būdams krievs pēc tautības:)
Lai arii zaudeejaam ar 0:6 ,man nav kauns.. vispaar stulbi kko taadu pateikt,gribeetu redzeet kaa tie bljaaveeji pashi speeleetu pret Krievijas izlasi :)
Vispaar LV shogad ljoti pietruukst Karsums,Njizhivijs un Reedlihs.. to var ljoti just! :(
man vispār vienalga par hokeju un tikpat vienalga par rezultātu, bet vienmēr ir izraisījuši tādi pseido fani kā k* Nightberii un citi mudaki, kuriem kauns par kaut ko. labi, ka jums kāds vispār "prasa" viedoklīti. :)
Man hokejs ir pilnīgi vienaldzīgs :( Man liekas, ka tas meitenēs tiek ieaudzināts no tēviem. Manējais nekad hokeju neskatījās, tāpēc man arī interese nekāda.