uzsāku diētu jau kuro reizi, šoreiz esmu nolēmusi nepadoties :D
secināju, ka vienīgā mana nelaime ir tāda, ka vienīgais, par ko diētas laikā varu padomāt ir čipši, bet patiesībā jau nav tā, ka ikdienā viņus baigi rītu, varbūt kādas 5x mēnesī!
negribas šoreiz arī "norauties" ar milzu čipšu paku...
nu kas tajos briesmoņos tāds ir? nekā cita nekārojas, nekādus kārumus, neko, tikai viņus :@
bērnišķīgi, bet tā ir :D
Man nepatīk ne kartupeļi, ne čipši, bet ik pa laikam sanāk piegrauzt viņus, skatoties mājās kino... :) bet vnk tāpat viņus nepērku, tikai pie filmu vakara :)
Dievinu čipsus! Man nevajag ne šokolādes, ne kūkas, ne kādus citus gardumus. Varētu ēst tikai čipsus. Jebkādus. Bet ļoti cenšos sevi ierobežot. Ja sagribas čipsus, dzeru tomātu sulu un ēdu marinētus gurķus. Uz kādu brīdi izdodas sevi apmānīt. Ir arī bijušas situācijas, kad mājās ir čipsi (kāds atnesis vai palikuši pāri pēc ballītes) un man tos tik nenormāli gribas, ka, lai atturētu sevi no pakas iztukšošanas, es tos vienkārši izmetu ārā. Līdzīgi kā Miranda darīja ar šokolādes kūku :D
Ziniet,kas ir īsta atkarība? Nopirkt vislielāko čipšu paku (Lays čilli un laims), izēst pusi, sadusmoties uz sevi un ar lielu naidu otru pus paku izlidināt miskastē..bet pēc kādas pus dienas skumji skatīties uz miskastes pusi ar domu - nu es taču varēju tos apēst :D
Tā man pagāja pagājusī nedēļas nogale...un tā bieži.
Bet nu jau nešaustu sevi tik ļoti. Pati nepērku,bet draugs gan,tad nu atļaujos no viņa pakas uzēst,bet labums ir,ka viņš daudz un ātri ēd,tad man nekas daudz nepaliek :D Man nereāli garšo Lays ar lociņiem :D
Es sev nepirktu vispār neko no tādiem našķiem,sev ļauju dzērvenes kaltētas,saldinātas,bet draugs sapērk visādus našķus un es tik siekalojos :D
man toties ir nevis čipsu problēma, bet šokolādes problēma. tās ir šausmas. labāk vsp neturēt ne mājās, ne darbā, jo savādāk apēsts būs nevis viens gb, bet viss iepakojums. un nav svarīgi, vai tā būs lielā šokolāde, vai mazā, vai šokolādes batoniņš.
domāju, ka pa reizei tu vari viņus apēst. bet nepērc tās lielās pakas. nopērc mazo. vairāk sporto, zinot, ka tu tomēr viņus ēd. man tāds nelabs ieradums viņiem taisīt klāt majonēzes- krējuma mērci ar ķiplokiem un zaļumiem. tad es pat varētu apēst lielo paku :D nu mēs kkur divreiz mēnesī nopērkam.