Ja metās pumpas, tas jau uzreiz nenozīmē, ka nekopts. Ir cilvēki, kam ir ļoti grūti atrast iemeslu un ar tām cīnīties, nekāda sakara ar kopšanu, bet nu labi.
es pat TV redzēju,ka pusi no pumpām ir ar baltām galvām..brr...viss kakls, vaigi...brr..
Cilvēkam ir akne. Ļoti grūti ārstējama slimība. Un tās pumpas nedrīkst spiest, jo tad paliek dziļas rētas, tāpēc arī staigā ar visām baltajām galvām. Es tiešām neredzu par ko šausmināties, tās ir ļoti nopietnas problēmas.
Te gan ir meitene. Bet vienkārši ieliku video, lai parādītu, kādas problēmas cilvēkiem mēdz būt. Un tās bieži nav saistītas ne ar uzturu, ne ar nekoptību. Un tādu cilvēku patiesībā ir ļoti daudz.+++
Aaaaak dies, cik visas te ideālas, ar perfektiem zobiem, figūrām frizūrām, un kādas vēl pumpas? Nemūžam! Un arī laikam varavīksnes d.rš!
nu okej. es to nezināju. man tuvajiem nevienam nav pumpas un nevienam ex čalim tādas nav bijušas. Tagadējais arī pubertātes vecumu izaudzis, tad nu es nezinu kas tā par akni un ko viņa dara. Pēc skata tas izskatās pabriesmīgi. Nezinu kā tādu bučot.+
Tam puisim ieteiktu sporta zāles vietā aiziet pie iespējami labākā dermatologa, uztaisīt analīzes un mēģināt ādas stāvokli uzlabot. Piekrītu, ka par ādas problēmām nav ko smieties vai ņirgāties.+