Sveikas, ļoti kārojas pēc siera kūkas, bet pašai slinkums gatavot, tāpēc iedomājos iegādāties veikalā, kuras no pērkamajām ir garšīgas? Redzēju savā veikaliņā, ka piedāvajumā ir Lācu siera kūka.. ir laba?
Man garšo Rimi un citos veikalos nopērkamās siera kūkas - tādas mazākas, kā standarta tortes. Nezinu, kas ražo, bildi arī nevaru atrast, jo tikai receptes vien piedāvā.
Vislabāk Melleņu siera kūka.
Staburadzes siera kūkas man ļoti negaršo. Ja pirkt pa gabaliņam, tad garšīgas ir Costa siera kūkas. Ja veselu - Gustava beķerejas siera kūka man šķiet pati labākā.
šī mellenu ari izskatās laba :) bet būs laikam jāizmēģina Lāču kūka, izskatās jau laba :) kgan es laikam vēl neesmu ēdusi siera kūku, kura man negaršotu :D
Man ļoti garšo Gustava beķerejas siera -aveņu kūka.
Īsta ņamma un ļoti maiga. Mazajai uz trīs gadiem biju nopirkusi un pirmo reizi visi ciemiņi vienbalsīgi teica, ka lieliska siera kūka. Tagad diezgan bieži uz svērkiem iegādājamies tieši šo.
bet kauns arī nav, bet tāpat drīzumā ko tādu uzmeistarot, un tad radās jautājums tām kuras taisījušas, varat padalities garšīgā sieras kūkas receptītē? :)
Esmu ēdusi to Staburadzes siera - melleņu kūku, un nebiju sajūsmā. Tad jau labāk Staburadzes parastā siera kūka.
Tomēr pirmā man ir tā siera - aveņu :)