Cik jāmaksā par kāzām?

Reitings 168
Reģ: 11.12.2012
Sveikas. Šodien šķirstīju modes žurnālu un redzēju daudz skaistas kāzu kleitas un tortes un aizdomājos cik vispār vidēji izmaksā kāzas?

Tās kas ir precējušās, vai šobrīd plāno kāzas, cik Jūs iztērējāt/plānojat tērēt naudiņu?
21.04.2013 18:00 |

10 gadi
Reitings 384
Reģ: 21.01.2013
Nu mums kāzas būs Kuldīgā, tāpēc varbūt tas cipars ir tāds. Kaut gan viesu māja Kuldīgā maksāja 2000ls, bet no tās protams atteicāmies. Tās izmaksas jau veidojās no tā, kas kurai svarīgs. Piemēram, man nav tik būtisks kruts fotogrāfs, un tāpēc fotogrāfam ir tikai tie 150ls. Bet daudzām tas ir ļoti svarīgi, un tad ir gatavas maksāt 400-500ls. Un tas jau nav slikti, katrai mums ir savas prioritātes. Un tāpēc es ticu, ka kāzas var sarīkot gan pa 500ls, gan 100000ls.
Un abos gadījumos jaunajam pārim tas būs skaists notikums, ja vien precas tāpēc, ka mīls viens otru.
Es jau te bieži neko nekomentēju, bet nu par kāzām ja kādai jautājumi varu atbildēt. Jo pati esmu iekšā plānošanas procesā līdz ausīm:)

P.s un ja niks ir ļoti oriģināls:D kāzu datums:)
22.04.2013 14:27 |

10 gadi
Reitings 137
Reģ: 17.07.2012
Lasu šo diskusiju un esmu ļoti pārsteigta, cik samaitāta ir cilvēka uztvere par kāzām.. Brīnos par katru sievieti kura uzskata, ka tikai dēļ dārgām un šikām kāzām cilvēks kļūst laimīgs..
Nedomājiet, ka cilvēki taisa mazas un vienkāršas kāzas tāpēc, ka nevar atļauties vairāk, bet vienkārši citas prioritātes -izremontēt dzīvokli, iegūt izglītību, aizbraukt skaistā ceļojumā!
22.04.2013 18:44 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Kāpēc kāzu kurpēm tērēt lielas naudas summas? Es pēc tam tās baltās kurpes nekur neuzvilku (nez, kur vispār tādas var vilkt) - atdevu tālāk. Bet, ja par to, ka nespēj atrast lētus apavus, tad nu cits stāsts - slikti meklē.

nevienmer kaazaam peerk tizlas baltas kurpes, kuras pec tam vilkt negribaas. es vilku oranzas, jaa, daargas, bet man vinjas noder arii peec kaazaam, kam ir smukas baltas, var paardot taalak. kaapec neteereet lielas summas, ja grib un var atljauties? leetus apavus var atrast, bet vai tie ir pietiekami labi un skaisti?

vulpes nez vai LV likumdoshana ljauj preceties pec nedeljas? man liekas, iesniegumam jaabuut vismaz 30 dienas pirms kaazaam.

savas kaazas sariikoju apm 5000, iespeejams, vairaak..iisti neskaitiiju, peec kaazaam chekus izmetu, lai nav jaaskaita. toties viss bija taa, kaa es gribeeju. katram shii summa atskjirsies, jo katram prasiibas ir citas. es piem, bazniicai samaksaaju daudz, zinu, ka citi tik 10 ls iedod,

par 500 ls nekad neviena nesataisiis ideaalu ceremoniju, teerpus un banketu, tas maksaa...

viena meitene rakstiija, ka vinjai kaazas izmaksaajushas maz , ts gan man liekas tizli, tavas kaazas, maksaa pati, nevis njem no visiem citiem,
24.04.2013 21:19 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
skaya jaamaina bankas karte, tiesiibas, protams, pase, id karte, man pusgadu peec kaazaam veel somaa lauliibu aplieciiba un notara tulkota kopija anglju valodaa. izgliitiibas dokumentiem pietiek ar lauliibas aplieciibu, nav jaamaina. ir ljoti gruuti pierast, kaut uzvaards man patiik un ir liidziigs, reizeem veel uzrakstu savu veco uzvaardu..
24.04.2013 21:23 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Kad vel bija doma par kazam uz papira uzmetu ap 75 viesiem un ap 5 tkst. latu + biletes uz LV ap 1 tkst.
24.04.2013 21:31 |

Reitings 258
Reģ: 29.01.2009
15 000 eur
24.04.2013 21:33 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
kAMDĒĻ JATAISA TIK Dārgas kāzas? ne vienmēr tas ir noteicošais.....mēs uztaisijam vienkāršas un skaistas....
27.04.2013 07:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits