Nē, man negaršo. Skābs, ūdeņains, brrr.
Kad būšu Rīgā, pacentīšos aiziet uz to Skrīveru saldējuma bodīti. Kur nu tur bija, Alberta ielā vai. Nav sanācis nogaršot, bet saslavēts debesīs....
Madonna, Maximā iespējams iegādāties arī Rāmkalnos gatavotu saldējumu, neesmu gan mēģinājusi, bet tā vilina. Un tagad arī Skrīveru saldējumu vēlos noprovēt :)
Man jau ļoti garšo. Esmu tāds jocīgs cilvēks, jo man negaršo piena/krējuma saldējumi, tikai sulu un šie YoYo man ļoti garšo, jo ir kaut kas pa vidu. Pieliekot klāt augļus vispār ideāli.
rainha, es gribu tā čilliņā :) saulītē, zvilnī, tā pa skaisto :)
Hm, es jau izdomāju :D mani lauki tak netālu no Skrīveriem, būs jāpasūta, lai manai atbraukšanai extra nopērk. Blondīne :)
Man atkal negarsho saldejumi, kas ir tadi ljoti,ljto kremigi,lipiigi, taadi jeh,bet garsho taadi vairaak graudainaaki,suliigaaki/udenjainaaki. Manskiet vsaraa vairaak piemeeroti..
Biju pagājušajā vasarā ar māsīcu aizgājusi. Manā gaumē arī nebija šie saldējumi - pārāk ūdeņaini un likās bezgaršīgi. Piespiedu kārtā notiesāju visu trauciņu, bet ar mocībām.
Viņi ir ļoti specifiski - man ne pārāk garšo, bet esmu kādas 3-4 reizes bijusi. Paņemu drusku saldējumu un klāt sagrieztus snikerus, arbūzu utt. - dienā, kad ārā 30 grādi, pat bija okey.
Man ļoti garšo. Ziemā gan tur negāju, jo vnk neprasījās kko tādu, taču vasarā - labāk samaksāju mazliet vairāk un nopirku šo, nekā kādu no veikala parastajiem saldējumiem. Patīk, ka pati varu sakrāmēt visu ko virsū utt :)