Braucam uz Odesu ar mašīnu (manu), pie īstiem gaišreģiem un dziedniekiem, jo Latvijā tādu nav! Ja kādam izjukušas attiecības, tur var palīdzēt sakārtot! Citām ir palīdzēts tikt pie bērniņa. Man vajag kompāniju :) Jauku, sirsnīgu sievieti (es arī sieviete 29), kam ir autovadītāja apliecība :) Braukšanu varu uzņemties uz sevi! Lūdzu rakstiet uz e-pastu, ļoti gaidu :) [email protected] PS Tas ir pavisam nopietni, nav nekādu joku vai uzmetienu!
es tikai interesējos,protams labāk aizbraukt ceļot pašiem nevis ar pavisam nepazīstamu cilvēku,ka tik nesanāk kā šausmenē:HOSTELIS:D
Nekā personīgā,ja nodomi patiesi,paldies par piedāvājumu,bet tā,tomēr nē.
Winterra, nu nav gluži tā, ka es gribētu publiskot savu vārdu internetā nojaušamu iemeslu pēc. Turklāt tas, kuram sirds tīra, arī nebīsies. Jebkurā gadījumā, ja sarunā, satiekas, var jau redzēt uzreiz, ja nu kas pavisam kādam nav kārtībā :)
Marlēna, biežāk tie, kas paši sirdī jauki, arī mazāk bīstas, ka kāds cits būs riktīgs riebeklis, nav tik neuzticīgi pasaulei :) tā tas bija domāts. Protams, ne vienmēr, bet biežāk tā i :)
tas, ko tu apraksti ir naivums.
es nešaubos par tavu nodomu tīrību, bet piesardzība no meiteņu puses ir pavisam normāla un neliecina par nekādu nejaukumu.
Ar šo arī sevi daļēji norakstīji. Spēcīgi šaubos, ka šeit ir tik lielas vistas, lai uz durku brauktu ar cilvēku, kurš baidās publiskot savu vārdu/uzvārdu kā ceļabiedrs.
Winterra, es nevēlos publiskot savu vārdu un uzvārdu, jo man ir kolēģi un paziņas, un es negribētu, ka kāds no dažiem cilvēkiem uzzina, ka braucu pie zīlniecēm. Domāju, pietiekams iemesls. Bet savas ceļabiedrenes radiniekiem varu atstāt savas pases kopiju, auto arī ir uz mana vārda.
Apbrīnojami.
Kaut gan, pieņemu, ka kategorija, kas tic, ka kāds ĪSTAIS gaišreģis pieburs bērniņu, sakārtos attiecības utml., ko te cenšas iebarot reklāmai, arī uz ko šādu parakstās.
Pievakare, ja brauc nakti, tad ātrāk sanāks būt atpakaļ Latvijā. Manispēc var braukt arī rīt no rīta, ja ir ceļabiedrs. Man svarīgi trešdien būt atpakaļ.