Rudenī atvērsies vēl viens H&M veikals Rīgā ( http://bnn.lv/?p=108647 ), tad nu man radās interese pajautāt, cik daudzas no jums iepērkas tajā veikalā un cik regulāri? Jo laikam esmu neriktīga, bet mani tur vispār nekas neuzrunā :D Taču, ja trešo veikalu vērs, tad jau laikam daudzas un daudzi tur iepērkas. Kā ar jums? :)
Man šķiet veikals-veikals, nav ne vainas, ja salīdzina tajā - Bershka, Zara, Pull&Beer, Promod un tml. kategorijā, vismaz diegi proporcionāli mazāk lien ārā.
Piekrītu angry ... man arī radās tāda sajūta, kad kopā ar draugu iegājām tajā veikalā pirms 2 nedēļām, jo gribēju nopirkt sev smuku "casual" tipa žaketīti.
Laikam ne manas gaumes apģērbi tiek pārdoti H&M - liekas tādi nu nekādi :/
Vispār man ir pāris blūzes no H&M, bet pirktas Francijā. Kopš atvēra LV, esmu nopirkusi vienus svārkus - ļoti labs pirkums un vienu džemperīti, kurš izmazgajot iztaipījās un tagad stāv skapja dziļākajā stūrī.
Bet ar mani ir grūti, jo ļoti skatos gan kvalitāti, gan cenu, kopš esmu strādājusi apģerbu veikalos un līdz ar to mani vispār neviens veikals nesajūsmina. Katrā veikalā šad un tad kaut ko labu var nopirkt..
dažas drēbes ir no h&m, bet tās pirktas citās valstīs.
taču Latvijā, pat pirms h&m atvēra veikalu, humpalās esmu atradusi džemperīšus un kalpo joprojām :D
Neiepērkos.
Esmu iegājusi, jo gribēju redzēt, kas tad tur TĀĀDS ir, par ko visi fano. Vīlos. Nepatika ne piedāvājums, ne kopējā atmosfēra. Taču, ja jau vērs atkal jaunu vaļā, tad ir pietiekoši, kas iepērkas un būs izdevīgi...
Latvijas H&M neko neesmu nopirkusi. pa retam daži modeļi uzrunā, bet vai nu neder, vai audumi/kvalitāte tizli. bet man ir daži supermīļi apģērba gabaliņi no ceļojumos iegādātiem H&M apģērbiem.
Kad dzīvoju Vācijā, tad iepirkos regulāri. Latvijas H&M esmu bijusi dažas reizes, neko sev nopirkusi neesmu, savai mazajai spindzelei nopirku legingus.
P.S. Vakar saņēmu legingus no ebay.com - uz tiem birka H&M, tad jau sanāk, ka iepērkos. :D
Interesanti, ka demokrātiskas cenas, biežas atlaides, piedāvājums tāds, kā parasti ebay un apģērbu diskusijās lielākā daļa liek, taču šī diskusija parāda, ka vismaz puse neko H&M nevar atrast.