Es darīju tā, izslēdzu balto miltu produktus no ēdienkartes. Bet tā kā man ļoti garšo makaroni, sāku pirkt pilngraudu, tos kuri ir nedaudz brūnīgā krāsā, daudz veselīgāki kā parastie. Parastos rīsus nomainīju uz brūnajiem, zini manuprāt šīe ir garšīgāki kā baltie un protams nesalīdzināmi veselīgāki. Agrāko super trekno sviestmaižu vietā gatavoju tumšo maizīti ar sēkliņām, nedaudz margarīns, salāta lapa, tomātiņš, plāna siera šķēlīte, vēk viena salātlapa un atkal tomātiņš. Jāsaka gan, ka mans plāns nebija ēst 100% pareizi, es saku ar nelielām izmaiņām jo kā zināms nereti ir tā, jo vairāk sev ko aizliedz, jo vairāk to gribas.
Ēdu daudz svaigu produktu. Mēģināju ēst pēc principa, ja ēdu gaļu tad ar kaudzi salātiem nevis makaronu vai kartupeļu čupu. Ēdu daudz un dažādas zupas. Dzeru daudz ūdeni. Katru rītu sāku ar wheetabix, bagātīgs ar šķiedrvielām lai vēdrers regulāri iziet. Zini mana pašsajūta ir manāmi uzlabojusies. Un vēlākā dienas ēdienreizi ir 19:30. Un zini, pat ar šo vien pietiek lai svars kristu.