Šoreiz laikam jāsaka "Labvakar visām!":D
Pamanīju, ka skrējēji sarosījušies, braucu šodien garām Mežaparkam- gan skrējēji, gan velosipēdisti kā "sēnītes pēc lietus" saradušās:) Man kā šoferim ar nepilna gada stāžu vēl grūti pierast pie tiem velosipēdistiem, kuri pēkšņi ir parādījušies ceļu satiksmē. Pagaidām saprotamies labi:D
Man šodien teātra, mācību un filmu diena. Viena darba diena bez biroja. Pilnīgi neticami! Brīvdienās piedalīšos lielā projektā, saistībā ar darbu, tāpēc šodien noveltīju brīdi arī skaistumkopšanai- tikai @"Kolonna" man izraustīja vienu uzaci mazāku par otru, turklāt vienai robs:D Pamanīju tikai tad, kad biju mājās. Manējais pat pamanīja un ja VIŅŠ PAMANA, tātad tiešām ir sūdīgs skaistumkopšanas manevrs bijis:D
Par filmām runājot, ka kāda nav redzējusi, IESAKU "Flight 93" filmu, kura balstīta uz patiesiem notikumiem 11.septembra teroraktā, kad viena no lidmašīnām mainīja kursu, jo pasažieriem gandrīz izdevās uzveikt teroristus. Kad skatījos, ļoti skumji un sāpīgi bija, iedomājoties, ko pārdzīvoja cilvēki tajā dienā un pēc tam, zaudējot tuvākos. Pati atceros, kad biju maziņa un atvērusi muti skatījos TV ekrānā, kurš visos kanālos rādīja sižetus par 11.septembri:(
Jā, aizdomājos pārāk gari..