Hah, man ir visi izņemot pašu pirmo numuru, esmu starā. Tiešām kvalitāte sitās cauri, dizains arī patīk- par visu ir padomāts. :) Nopirku pēc drauga ieteikuma- viņam kolēģes visu laiku darbā bija fanojušas par šo žurnālu.
Man patīk arī tas, ka katrā izdevumā ir aprakstīti sezonas produkti, kā arī jaunumi pārtikā kā tādi.
Jā, sparģeļi.. Tie man visu laiku ir sarakstā kā lieta, kas noteikti ir jāizmēģina, jo tagad viņi ir visur.
Šodien ir iznācis Maija numurs. :)
Es šad tad arī palasu viņu mājaslapā šo to. Interesanti. Dažādas degustācijas, jaunumi ēst gatavošanas tehnikās. Tur es dabūju vienkārši izcilu smilšu mīklas recepti sāļajiem groziņiem.
Un par draugiem receptēm es raustos kā tādām, gandrīz neko neesmu izmēģinājusi jo man īsti nav iedvesmas tērēt produktus par kaķi maisā, ja neesmu pārliecināta, ka rezultāts būs tā vērts, man arī ļoti daudz ko nospēlē vizuālais kā viss tur ir pasniegts. Un arī tur lielākoties nav nekā jauna- konfekšu, kūku pakaļdarinājumi(kura recepte beigās ir labākā- ej, nu sazini) un visur dominē vista, paprika un siers- tas ir tas, ko es tur pārsvarā redzu. Garlaicīgi. :D