Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kas tas īsti ir, kas ir starp mums?

 
Reitings 8
Reģ: 04.03.2013
Sveikas, jaukās sievietes!
Uzreiz jau pateikšu, ka tizlus, nesakarīgus komentārus par šo visu negribēšu, tas nav tas, ko te meklēju un tās, kuras ar ironiju skatās uz visu, var nekomentēt.
Lieta tāda, ka esmu gados jauna sieviete, man vēl viss ir priekšā - izglītība, karjera utt., nekā no tā vēl man īsti nav. Kādu laiku atpakaļ iepazinos ar vīrieti draudzīgu attiecību nolūkā - mēs nolēmām būt tikai draugi, jo tobrīd es par attiecībām negribēju īsti domāt, biju nesen izšķīrusies un es nemelošu - kā vīrietis man viņš arī nepatika. Kā nedaudz vēlāk atklājās, viņš bija precējies un ar bērnu. Tas mani nesatrauca, domāju- tad jau man ir garantija, ka šis vīrietis tiešām no manis negribēs neko vairāk. Kad mēs sapazināmies, viņš teica, ka ir sešus gadus vecāks. Viss bija normāli - daudz runājām par visu ko, daudz stāstījām viens otram - tiešām kā drugi, satikāmies reizēm, daudz sarakstījāmies, šad tad sazvanījāmies....bet ar laiku viņš sāka mani vairs neuztvert kā sākumā. Jutu, ka patīku viņam, bet domāju, ka tas tāpat nekur neaizies, nelielas simpātijas starp pretējiem dzimumiem taču pastāv teju vienmēr.
Un tad viņš uz trim nedēļām nozuda, nebija ne zvanu, ne vēstules. Sevī es kaut kā jutu, ka viņš piezvanīs, likās dīvaini, ka viņš ir tā pazudis, taču biju mierīga uz to.
Un viņš arī piezvanīja. Vienīgi tad jau viņš atzinās, ka viņam ir jūtas pret mani, ka esot centies visu šo laiku to apspiest, jo zinājis, ka es neko tādu negribu, taču vairs neizturējis.
Tas man tovakar likās gan romantiski, gan kā AK NĒ!..
Viņš gribēja satikties, es zinu, ka man nevajadzēja to darīt, bet arī es viņu gribēju satikt. Un viņš sāka braukt pie manis arvien biežāk un biežāk ( ne pie manis uz mājām, bet vnk uz satikšanām) Viņš sāka ņemt pat brīvas dienas darbā, lai satiktu mani, mēs ar viņa moci braucām uz jūtu. Un tad sākās tas, ka viņš gribēja mani noskūpstīt, viņš nespēja vairs noturēties. Es neļāvos, jo lai arī es satikos ar viņu, es vēl jo projām skaidri apzinājos, ka viņš ir precējies un nedrīkstu viņam skarties klāt. Un es neteikšu, ka man bija tā, ka man gribētos viņu skūpstīt. Man drīzāk bija bail no tā.
Es viņam teicu, ka nekas nevar būt. Taču viņš man pretī teica, ka grib būt kopā ar mani. Es biju ļoti apjukusi, es arī nespēju pateikt tādu stingru, galīgu nē viņam, jo kaut kas manī pārdabiski vilka pie viņa. Es neļāvu viņam neko teikt sievai un teicu, lai nedomā arī nekādas muļķības darīt, kā piemērma, šķirties, taču tad viņš vienu dienu mani atstāja fakta priekšā -pateica, ka ir sievai izstāstījis par mani un ka grib šķirties no viņas.
(Iemesls, kāpēc es varbūt tā uzreiz arī neatkāpos no viņa bija tāds, ka jau pašā sākumā viņš man atklāti pateica, ka starp viņu un sievu vairs mīlestības nav, ka viņš ar viņu ir kopā tikai bērna dēļ.)
Par šo viņa rīcību es biju dusmīga, jo vēl nebiju gatava kam tādam, manī visu laiku bija pretrunas un šī aizlieguma sajūta - ka daru, ko tādu, ko nedrīkt.
Bet tad pienāca pirmā reize, kad mēs skūpstijāmies. Tas bija viņa mašīnā, mēs no sākuma vienkārši runājāmies, es pat nepieļāvu domu, ka mēs varētu skūpstīties! Viņš satvēra manu roku, turēja to savā plaukstā, glāstīja un kādu stundu mēs sarunājāmies sadevušies rokās. Es arī iepriekš biju devusies rokās ar citiem, taču šis pavisam noteikti bija kas labāks, mēs visu laiku dzīvojāmies ar pirkstiem, ne bērnišķīgi dzīvojāmies, bet tā it kā mums nepietiktu tikai ar parastu sadošanos, vajadzēja glāstus, pirkstu salikšanas starp pirkstiņiem.. saspiedām otra roku spēcīgāk un tad atkal atlaidām...tā it kā vispasaules mīļums plūstu caur šīm divām rokām. Man neviens vīrietis vēl nebija devis tik daudz emocijas vien sadodoties rokās.
Ārā bija jau tumš, mums māšīnā bija ērti, labi. Līdz vienubrīd sarunas māšīnā pieplaka...bija klusuma brīdis, kurš nekādā gadījumā nebija neveikls, tas drīzāk bija skaists un mierpilns.
Un tad viņš sāka cieši lūkoties uz mani, jutu, ka viņš ļoti grib mani noskūpstīt, es novērsos, bet viņš maigi un pavisam mierīgi sāka mani vilkt sev tuvāk līdz mūsu lūpas jau bija saskārušās. Viņš skūpstījās ļoti, ļoti maigi, nebija ne miņas no parastās vīriešu iekāres, cenšanās apēst vai iebāzt mēli dziļāk. Viņš pat vienā mirklī nodrebēja...domāju tas bija no emocijām, no šīs jušanās labi.
Mūsu attiecības attīstijās, mēs daudz neskūpstijāmies, nemīļojāmies un neuzvedāmies kā iemīlējies pārītis, jo man pret viņu vēl bija tā siena - viņš bija precējies. Taču tas bija acīm redzams, ka tas viss būs, kad viņš izšķirsies. Es ieturējos pret viņu. Gāju pretrunās ar sevi - no vienas puses man gribējās viņu mīļot, no otras sapratu, ka tas vēl nedrīkt notikt.
Es nebiju skaidra savās jūtās, neapzinājos nemaz īsti, ko jūtu, taču viņš bija tik noteikts, tik mērķtiecīgs uz visu to, ka man bija grūti tam pretoties.
Drīz viņš atklāja to, ka patiesībā viņam nav tik gadu, cik viņš bija teicis. Viņš ir desmit gadus par mani vecāks. Sākotnēji tas man bija liels šoks, un es nemūžam, nemūžam nebūtu veidojusi attiecības ar tik vecāku vīrieti, taču tad es sapratu, ka nu jau vecumam nav nozīmes, nozīme ir viņam.
Viņš pateica, ka mīl mani. Teica, ka šķirsies tiklīdz būs atpakaļ no Zviedrijas. Es viņam vairākkārt prasīju, vai viņš ir drošs par to, ko dara, ir taču arī dēls. Bet viņš nevarēja būt noteiktāks un pārliecinātāks.
Tad viņš uz diviem mēnešiem aizbrauca uz Zviedriju darba darīšanās. Mēs katru dienu sarakstījāmies, viņš man sacerēja skaistu dzejoli, veltīja man daudz domu, sajūtu, labus vārdus, lika saprast, ka esmu viņam svarīga.
Un tad notika lūzuma punkts. Es sāku par to visu ļoti šaubīties, jo netiku skaidrībā vai tas, ko jūtu pret viņu, viss ir īsts. Un kaut kas, es nemācēšu īsti paskaidrot, kas notika, bet tas laikam notika mūsos abos. Pavisam negaidīti es saņēmu no viņa vēstuli, ka viņš ir sapratis ka tā nevar, ka viņa ir jānorauj rokas bremze un viss jāizbeidz. Es varbūt būtu gaidījusi, ka es to izdarītu, taču no viņa es pavisam noteikti to negaidīju. Viņš kā iemeslu minēja dēlu, ka negrib lai viņš uzaug bez tēva.
Es biju šokā, neizpratnē. Atlikušo dienu man bija tāda kā poker face. Jutos piekrāpta, pievilta, bet asaras tas manī neizsita. Likās pat, ka uztveru to pārsteidzoši labi. Un likās, ka tas ir tāpēc, ka man nemaz nav īstu jūtu pret viņu un ka viņš nemaz man nav vajadzīgs.
Līdz vakaram. Līdz brīdim, kad gāju gulēt. Tad laikam šoka stadija beidzās un kā tikko atbrīvots ūdenskritums, sākās asaras un skaļa raudāšana balsī.
Vai tas noīmē, ka jūtas pret viņu ir īstas??
Es viņam vairākas dienas neko nerakstīju, līdz beidzot aizsūtīju, ka ienīstu viņu, ka viņš ir pretīgs un ka negibu vairs nekad viņu redzēt.
Tad man ilgu periodu bija dusmas, niknums uz viņu, likās, ja satiktu viņu, obligāti iespertu pa kājstarpi! Viņš man tomēr bija licis noticēt mums abiem. Un tad pievīlis. Viņš bija teicis, ka varu viņam uzticēties, ka viņš nekad nepievils mani.

Pagāja ilgāks laiks. Un mēs beidzot izrunājām visu mierīgi. Sarakstē. Viņš atklāja, ka jā, viens iemesls bijis dēls, taču tad vēl es dabūju dzirdēt to, ka viņš sapratis, ka arī gadu starpība ir par lielu, es esot pelnījusi sava vecuma cilvēku, un tad vēl tas, ka viņš ir slims, ka ar viņu nāktu līdz dažādas problēmas un ka viņš ir sapratis, ka tas nebūtu godīgi pret mani.
Un par spīti visām tām sliktajām lietām, ko es par viņu sarunāju dusmu brīdī, viņš nav pret mani izturējies nepieklājīgi vai kā citādi.

Visvairāk es gribu zināt, ko man darīt? Vai atstāt visu kā ir? Viņš piedāvā savu draudzību, vai man pieņemt to un būt draugam? Vai ..es nezinu....
Es vairs nezinu, kas ir mīlestība, man likās, ka man pret viņu tāda ir, un tad likās atkal, ka nav, bet beigās es vairs nezinu.

Lūdzu komentējiet, es gribu dzirdēt viedokļus, gribu, lai palīdzat sakārtot manas domas....
08.04.2013 15:56 |
 
Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Saņēmos un izlasīju visu tekstu.
Mans padoms: jo tālāk Tu būsi no viņa, jo labāk. Tas piedāvājums "būt draugiem" manuprāt nevietā, jo jūsu iepriekšējā draugu būšana pati zini kā beidzās.
Tu vēl esi jauna, Tev viss vēl būs. ;)
08.04.2013 16:26 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Es arī izlasīju, protams, skaisti tas viss. Tikai, nu ja...bērnam atņemt tēvu es negribētu. Tas īstenībā ir diezgan sarežģīti, šāda situācija. Vienīgais būtu tas, ja viņš tomēr šķirtos no sievas mīlestības zuduma pēc, saglabājot tēva lomu. Bet, šajā situācijā, ko tu vari darīt? Neko. Dzīvo brīvi un viss notiks, kā tam jānotiek un kā būs lemts.
08.04.2013 16:35 |
 
Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
P.S Gadus vari neminēt, tam nav pilnīgi nekādas nozīmes. :)
08.04.2013 16:35 |
 
Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, Tu esi vienkārši dziļi aizvainota par to,ka šis Tevi pameta. Protams, nezinu kā ir patiesībā.
Un draugu būšana nedomāju,ka sanāks.
08.04.2013 16:36 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu Selestei - kas bijis, bijis. Nav ko jaukties svešā ģimenē, it īpaši, ja vīrietis pats ir izlēmis atgriezties pie sievas un bērna. Arī no draudzības tur noteikti nekas nevar sanākt, jo jums jau bijušas romantiskas attiecības tā kā... Es gan esmu gandrīz par 100% pārliecināta, ka autore mūsu komentārus vērā neņems un tur sekos vēl ilga un sāpīga pēršanās. Bet jā - jo tālāk no viņa būsi, jo labāk.
08.04.2013 16:36 |
 
Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
kādam vēl draugam???!! :D
šis man atgādināja sliktu romānu,goda vārds...so gaay


...
08.04.2013 16:36 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nekādu draudzību - visu izbeigt un miers, prom no acīm, prom no kontaktiem, jo savādāk tā draudzība atkal kādu brīdi var par kaut ko pārvērsties un beigās būsi tikai mīļākā.

Dzīvo savu dzīvo tālāk, un gan īstais atnāks tāds, kādu tiešām būsi pelnījusi un tikai sev. ;)
08.04.2013 16:37 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Zini, labāk tiec tam pāri un aizmirsti viņu. Bet varbūt vinš arī tas vīrietis, kuru tu gaidīji. Manuprāt, viņa patiesais šķiršanās iemesls ar tevi bija tas, ka viņš ir slims. tu tam nepievērši uzmanību? nejautāji, cik slims, ar ko utt?
ar dēlu sieva var manipulēt, it sevišķi, ja viņš ir maziņš. tas, ka sieviete ar vīrieti dzīvo šķirti, nenozīmē, ka bērnam nav tēva. var taču tikties un pavadīt nedēļas nogales, svētkus, brīvlaikus ar tēvu, bet bieži vien tēvi vai nu paši nolažo vai mātes vnk aizliedz tikties. jā, var iet caur bāriņtiesām un tiesām, bet ne visi vēlas iet to garo un sāpīgo procesu. kā nekā tur vnm tiek mazgāta netīrā veļa publiski.
zini, bēdz, kamēr nav par vēlu. ja tu šaubies- 'vēljovairāk. tu raudāji, jo vnk biji pieķērusies viņam un viņš bija ļoti patīkams vīrietis, kas cēla tavā acu priekšā sapņu pilis. iespējams, ka beigās pats no tā nobijies. nezinu, ja tu nesarausi saites ar viņu, tad šādā laime un vilšanās tevi piemeklēs ik pāris dienas vai nedēļas. galu galā- viņš jau pats pateica, ka viss cauri. draudzību tev pašlaik nevajg ar viņu uzturēt. viņš tāpt centīsies ar tevi uzturēt atgriezenisko saiti. 'tagad gan viņš tevi noteikti izmantotu kā mīļāko.
08.04.2013 16:41 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Neko skaistu te neredzu. Pirmā stāsta daļa atspoguļo to, ka vīrietis ir labs psihologs un zina, kā paņemt sievieti, rafinēti ievelkot savos tīklos.

Kāpēc izbeidza? Kas zina? Varbūt apnika..
08.04.2013 16:52 |
 
Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Anne, šaubos, ka apnika, jo ,iespējams, saprata, ka viņš viņu izmanto un tas ir necilvēcīgi..
Lillija-aizmirsti viņu, sāc visu no gala, atrodi kādu, kam Tu būsi pirmā un pēdējā, kuram nebūs paralēlā dzīve ar citu. Mīli sevi,jo pēc rakstītā vien var spriest, ka esi labs cilvēks, kurš pelnījis ko labāku. ?Ko gribu teikt- nepieļauj vēl vienu kļūdu to turpinot, jo tici man, nāksies nožēlot, bet tad jau būs par vēlu.
Lai veicas:)
08.04.2013 17:41 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Varbūt būšana ar tevi viņam bija veids, kā tikt pāri krīzei attiecībās ar sievu.

Draudzība jums tur nesanāks, tas gan ir 100%.
08.04.2013 17:49 |
 
Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
es piekrītu Cruel. ja tu šaubījies par savām jūtām visu laiku, līdz viņš tevi pameta, tas ir tikai tavs aizvainotais pašlepnums. nejauc to ar īstām jūtām, jo tādas tās nav
08.04.2013 17:51 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es tevi saprotu, turies, tas saap, bet taa nebija miilestiiba. viss notika taa, kaa tam jaanotiek.
tev viss buus.
08.04.2013 17:51 |
 
Reitings 8
Reģ: 04.03.2013
Paldies!
Jūs man palīdzat būt stiprākai.
Ziniet, es arī vienubrīd domāju, ka tas viss varētu būt tikai aizvainots pašlepnums, un es pavisam noteikti nevēlētos uzkāpt uz viena grābekļa divreiz! Bet tad es domāju - ja jau nav to īsto jūtu, tad ko viņš vēl tik daudz mētājas man pa domām..drīz jau būs pus gads pagājis.
Man vēl mazliet traucē tas, ka viņa vēstulēs jūtams ir tas, ka viņš mani sevi ir kā ar nazi nogriezis, tā it kā pats sev mani noliedzis... Viņš ir neizsakāmi labsirdīgs vīrietis, mēs iepriekš runājām par visu un viņš atzina, ka savā daudzu gadu laulībā vēl ne reizi nebija sameklējis sev citu sievieti. Viņš ir tas retais vīrietis ar vērtībām. Viņš ir dziļš cilvēks, nav vīriešiem raksturīgā sekluma.
Jā, un es zinu, ka šis liekas tipisks 21. gadsimta scenārijs, tikai mēs ne reizi nepārgulējām.
08.04.2013 22:54 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man vēl mazliet traucē tas, ka viņa vēstulēs jūtams ir tas, ka viņš mani sevi ir kā ar nazi nogriezis, tā it kā pats sev mani noliedzis

es nesaprotu. tu jūti,ka ir kā ar nazi nost, bet vēl rakstaties? man laikam pašlepnums neļautu.
08.04.2013 22:56 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Atstāj vius kā ir, t.i. nekā, liecies mierā, aizmirsti. Pati lieliski apzinies, ka tev viņu nevajag, tevī šobrid runā aizvainojums kā viņš spējā tevi tā uzmest.
08.04.2013 23:01 |
 
Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
aha, draudzība, tas no sērijas- tev nomira suns, bet vari viņu paturēt. Nu kāda draudzība, muļķības.
Eh, centies aizmirst viņu. :(
Jā, jā, vērtības viņam. Nu kas par muļķībām. ja viņš tāds būtu, nekad nebūtu saticies ar citu, krāpis sievu. Kaut arī nepārgulējāt, vienalga tas skaitās.
Visu laiku dēls bija pie kājas, pēkšņi tas kā galvenais iemesls nešķirties... Nu nezinu
08.04.2013 23:04 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pārāk GARA problēma šim vakaram :D
08.04.2013 23:08 |
 
Reitings 8
Reģ: 04.03.2013
Mēs nerakstamies tā ar kā tev iet un ko dari, mēs vairāk vnk visu izrunājam.
Es varu ar viņu mierīgi izrunāt visu, jo esmu viņam piedevusi, ticu Dievam un Dievs māca piedot.
Es neteikšu, ka esmu naiva, vāja sieviete, esmu satikusies ar vīriešiem un, saprotot, ka nekas tur nav, spēju visu uz vietas izbeigt. Es zinu, ko gribu un tāpēc neņemtu pirmo, kas nāk pretī, vienīgi es vēl šaubos vai daru pareizi ar šo vīrieti.. Tas ir tā, ka tu ko ļoti gribi, tas ir viņš grib mani, bet atsakas no tā, jo tā it kā ir labāk. Viņš nesaprot, ka esot vecāks un esot slims viņš man nekādu nastu neuzliek, viņš pats to iedomājas. Un viņam nav neviena, kas paskaidrotu, ka bērns var normāli uzaugt arī šķirtā laulībā, viņam nav vecāki jau no pusaudžu vecuma, nav mamma -galvenā sieviete puiša dzīvē (pirms sievas jeb īstas mīlestības), nav galvenā padomdevēja.
Un savā laulībā viņš ir nomocījies, to es neredzu tagad, to es sapratu jau agrāk. Tur ir tā lieta, ka sieva viņu ir krāpusi.
08.04.2013 23:13 |
 
10 gadi
Reitings 7529
Reģ: 29.09.2009
Tur ir tā lieta, ka sieva viņu ir krāpusi.


Lilija,lūk atbilde uz visu. Kā Tu zini,ka viss kopīgi piedzīvotais nav vienkārši atmaksa sievai?
08.04.2013 23:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits