xbox un vīrieši

Reitings 31
Reģ: 11.07.2011
Sveikas, dāmas!
Mans draugs ir apsēsts ar Xboksu, tāpat kā viņa labākie 2 draugi. Un uzminat ko viņi pašlaik dara? Jā, spēlē hokeju, un neļauj man čučēt. Jau vairākas stundas nonstopā tik spēlē un spēlē :d vnk wtf :D
Jūsu puiši ar tā dara, vai tikai šie 3 ir man tādi gadījušies?
08.04.2013 03:03 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
kas tas ir te - vai nu spēles, vai dzeršana..ko labāk izvēlēties? vaitad tās ir vienīgās nodarbes priekš vīriešiem? jūsu veči jums liek izvēlēties - vai nu es dzeru kā žūpa, vai spēlēju spēlītes,kā mazs bērns?
Es labāk preicājos,ka manam tas pizdings pāriet un viņš uz trenniņiem, sacensībam braukā, kruķījas ap mašīnu.... jūsējie vai nu dzer, vai spēles spēlē? nu tad sūdīgi jums,ka jūsu veči nejēdz citādāk atpūsties :D
dzeršana vai spēles - tā nav nekāda izvēle. tu nav ko izvēlēties. labāk,lai skrien un dara kaut,ko nekā nosēž savas olas un audzē riepu.
08.04.2013 14:39 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Dzersana ir tikai kaa piemers. Un ne man nav virietis. Pati esmu geimers.
08.04.2013 14:43 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nejau kādai konkrēti..te tiek pieminēts - labāk,lai spēles spēlē, nekā dzerstās riņķī.ziniet? labāk neko no tā visa..labāk,lai iet paskrien.
dzeršana na labāka par spēlēm un spēles nav labākas par alko.
08.04.2013 14:48 |

Reitings 176
Reģ: 23.05.2011
Ir robeža, cik Tu sēdi pie spēlēm un tas ir normāli un kad jau ir pa traku. Ja pasēdi dažas stunas ikdienā un tas nevienam netraucē - ok. Bet, ja, piemēram, mēs tiekamies brīvdienās 2x mēnesī un tās pašas brīvdienas viņš taisās sēdēt stundām pie datora, tad tas nav ok. Iedomājieties nākotni ar savu puisi geimeri - dzīvojat kopā, strādājat, vakarā puisis no darba atnāk mājās agrāk par Tevi. Un tā vietā, lai, piemēram, zinādams, ka atnāksi vēl un būsi pārgurusi, sāktu taisīt vakariņas, sēdīsies pie kompja un nodarbosies ar svarīgākām lietām - spēlīšus spēlēšanu :D Nu man tas galīgi neliktos pieņemami, tāpēc tās robežas, cik katra pieļauj ir jānosprauž jau attiecību sākumā un ja nesanāk tās ievērot, tad nopietni jāpārdomā, vai ir pa ceļam ;)
10.04.2013 19:55 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nekad neesmu sapratusi to stresošanu sakarā ar xbox, playstation utt. spēlēšanu. Lai taču spēlē, ja pašai garlaicīgi, pievienojies, ja neinteresē, dari savas lietas. Bet problēma jau nereti tāda, ka savas lietas nav un izklaidi gaida no vīrieša :]
13.04.2013 17:56 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
manējais grib pirkt PS3, es arī nevaru sagaidīt Tekken turnīrus! :D
13.04.2013 18:03 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Manejais ari vbiezi spele un domaju, ja es nepustos, tad speletu vel biezak :) Es jau pieradu un isteniba to laiku izmantoju sev un esam abi priecigi :) Es lasu, skatos TV (mums ir divi TV tieshi ta iemesla pec), lakoju nagus utt, kamer puisis viens avi ar draugiem spele.

Kadreiz es baigi cepos, a tagad man prieks skatities kada ekstaze vinji spele :)
13.04.2013 18:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja taa padomaa, sievieteem ir arii daudz paradumu, kas viirieshiem nav saprotami un ir bezjeedziigi. Kaut vai seriaalu skatiishanaas, visaada rozaa romaanu un greja 50 nokraasas lasiishana (un tikai nevajag meeginaat iestaastiit, ka erotiska rakstura graamateles bez jebkaadas literaaraas veertiibas ir noderiigaakas cilveekam par videospeeleem, kuras attiista logisko domaashanu), stundaam ilga runaashana ar draudzeneem pa telefonu par to, ka Anninjai nepiestaav vinjas jaunie svaarki, vazaashanaas pa veikaliem, nenopeerkot neko, dzeltenaas preses lasiishana, nagu apgleznoshana ar visaadiem kjinkjeezinjiem, apgeerbu paartaisiishana utt utjp.
Ceru, ka kaadu dienu juusu viirieshi jums pateiks - izveelies, vai nu tu briivajaa laikaa beidz runaat ar draudzeneem, lasiit romaanus un skatiities seriaalus, vai arii skiramies. Kaa jaunu hobiju vari izveeleeties kaut ko pieaugushu un noderiigu - iemaacies marineet gurkjus, adi dzemperus vai izmazgaa podu.
13.04.2013 18:09 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Dažas te ir sastresojušās :D
13.04.2013 18:17 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
drusku ne pa tēmu, bet manējais vislaik kā gāju skype sēdēja iekš skype, un kad iegāju privāti, arī atbildēja. Un pat no rīta ja sēž, tad arī atbild. heh. :D Es pati vislaik nesēžu tajā skype tapēc arī brīnos, un nekad away vai kas tāds viņam neparādījās.
13.04.2013 18:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Jessica liekaas, shii nav pirmaa diskusija, kuraa tu spried par citu cilveeku stresa liimeni. Patiesiibaa nee, neesmu sastresojusies, vienkaarshi buutu ljoti jautri peec tam palasiit taadu diskusiju, kur "izdreseetais" un no videospeeleem atmaaciitais viirietis ir kjeeries klaat pie savas sievietes paaraudzinaashanas. Man patiik diskuteet, argumenteet, tas mani izklaidee, bet tici man, no taa mana stresa liimenis nemainaas, jo interneta vidi iisti pa pilnu nenjemu.
13.04.2013 18:27 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
krista,
1) šī IR pirmā diskusija, kur es pieminu stresa līmeni (ja nu vienīgais neņem vērā kādas 2 gadus vecas diskusijas, jo man nav ne jausmas, jo rakstīju pirms 2 gadiem)
2) es to pilnīgi nemaz uz Tevi netēmēju, jo Tavam viedoklim piekrītu par 100%
13.04.2013 18:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits