xbox un vīrieši

Reitings 31
Reģ: 11.07.2011
Sveikas, dāmas!
Mans draugs ir apsēsts ar Xboksu, tāpat kā viņa labākie 2 draugi. Un uzminat ko viņi pašlaik dara? Jā, spēlē hokeju, un neļauj man čučēt. Jau vairākas stundas nonstopā tik spēlē un spēlē :d vnk wtf :D
Jūsu puiši ar tā dara, vai tikai šie 3 ir man tādi gadījušies?
08.04.2013 03:03 |

Reitings 31
Infinity,
Xbox ir tāda pati spēļu konsole, tik ar citu nosaukumu.
08.04.2013 09:22 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Man jau šķiet,ka datorspēles rada lielus kaitējumus attiecībās, ja vien abi nav aizrāvušie ar to. Tad, ganjau pofig uz visu. spēlē spēlītes un laimes pilnas bikses.
Tā,kā mani neinteresē spēlīšu spēlēšana, tad mēs ar to cīnamies,jo man viens atnākot mājās, visu vakaru pie PC nosēž un nospēlē. man jau lielas,ka pāri 20 gadiem, cilvēkiem būtu jāsāk izaugt.
08.04.2013 09:26 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
http://Pa dirsu un ārā arī tad, ja cilvēks grib un, piemēram, dzer vai lieto narkotikas? Vispār neredzu īpašu atšķirību.

Bet patiesībā, tā arī ir, var dzert var un lietot narkotikas, un tu vari vai nu to pieņemt vai nepieņemt. Aizliegt tu to nevari. Un ja cilvēks grib var arī nedzert un nelietot narkotikas un tu nevari likt lietot. Tāpēc, jā, ja cilvēks grib , viņš to dara!

Tāpēc man nekas traks neliekas ka puisis spēlē xbox, ja tas netraucē darbam , dzīvei u.t.t , labāk nekā piedzerties vai aizrauties ar azartspēlēm! Ja es pateiktu draugam, nē tu nevari spēlēt, es būtu vienkārši dumja, jo es nevaru aizliegt viņa mājā, ar viņa xbox spēlēt kad vien un cik grib.

Bet tā jau ir, sievietes grib kontrolēt čaļus pilnīga visā jau.
08.04.2013 09:30 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Zoyy. Vispār jau autore raksta, ka viņai traucē dzīvei, iespējams, arī darbam.
Esmu pastiprināti par to interesējusies un ir zinātniski pierādīts, ka aizliedzot nevar izārstēt nevienu atkarību. Arī atļaujot, nevar izārstēt atkarību, kas traucē dzīvei un darbam. To var izārstēt tikai ar profilaksi, izprotot atkarības cēloņus. Jā, un tas traucē attiecībām, ja viens spēlē, bet otrs - sēž malā un pukst. Ja nevar ar to cīnīties, tad šāds čalis, manuprāt, nav ciešanu vērts.
08.04.2013 09:46 |

Reitings 11698
Ja es pateiktu draugam, nē tu nevari spēlēt, es būtu vienkārši dumja, jo es nevaru aizliegt viņa mājā, ar viņa xbox spēlēt kad vien un cik grib.

Jā..un tad lielākā daļa, ar šādu domāšanu kukst,ka attiecības kaut kā nav..kaut kas jūk un brūk,kāds kādam nepievēršas utt...
Man jau liekas,ka - ja čalis izvēlas tupēt pie pc biežāk,kā ar savu meiteni kaut ko padarīt, tad tur jau ir problēma...
08.04.2013 09:56 |

Reitings 2957
Manā dzīvē problēmu ar šo nav. Es saku tām sievietēm kas te saka ka aizliedz vai aizliegtu to spēlēt- viņām nav tiesību, puisis kā siksniņā. Un ja autorei kaut kas nepatīk, tad viņai jāpamet puisis, bet ja tu īsti nelasīji, tad nekur nav rakstīts ka tas traucē darbam, un beigās viņa pati paspēlēja , ja viņai traucē tas ka viņa nevar pagulēt, tad var palūgt iet uz citu istabu spēlēt vai darīt to klusāk, aizliegt kaut ko otram cilvēkam vienkārši nevar. Man žēl to vīriešu kuriem sievisķi saka- nāc gulēt, tu jau 3 h spēlē , ja spēlētu 30h, tad tā būtu atkarība un varētu meiģināt par to runāt un ja puisis pats vēlētos, tu varētu viņam palīdzēt meklēt palīdzību, bet ja viņš to nevēlētos tu nevarētu viņam aizliegt, jo viņam ir tiesības savu dzīvi vadīt kā viņš vēlās.

p.s attiecībās ir jameklē cieņa, sapratne, saskarsme, kompromiss, ja attiecībās kaut kas tiek aizliegts- tad nu nekā vairs. To ko aizliedz, to visvairāk gribas izdarīt.
08.04.2013 10:00 |

Reitings 11698
To ko aizliedz, to visvairāk gribas izdarīt.

piekrītu, bet visatļautība arī reti kuru par labu cilvēku pataisījusi. Tā,ka - abi varianti ir vielīdz tizli. Gan aizliegumi, gan visatļautība.
08.04.2013 10:02 |

Reitings 2957
Jā..un tad lielākā daļa, ar šādu domāšanu kukst,ka attiecības kaut kā nav..kaut kas jūk un brūk,kāds kādam nepievēršas utt...
Man jau liekas,ka - ja čalis izvēlas tupēt pie pc biežāk,kā ar savu meiteni kaut ko padarīt, tad tur jau ir problēma...

Ja čalis biežāk sēž pie pc, nekā ar Tevi un nevēlas to mainīt,tad piedod-atvaino jāmeklē cits puisis, nevis jāmaina viņš pēc saviem uzskatiem :) Nu piespiedīsi viņu tupēt ar tevi nevis pc spēlēt... domā viņš laimīgāks būs? Nē!
08.04.2013 10:02 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
es reizi mēnesī paspēlēju ar viņu :) un smagi ir tad,kad es uzvaru tajā boulingā :D

bet par laimi mums nav šādas problēmas,ka daudz spēlētu utt. viņam jāstrādā, nav laika.
08.04.2013 10:07 |

Reitings 2957
čāča- es tikai saku, ka aizliegt neviens neko nevienam nevar, katrs pats par sevi un savām sekām atbild. Ja mans puisis spēlē xbox, viņš vienmēr paspēlē max 4 -5 h, un vienmēr piedāvā man, un ja es pasaku- vai nevēlies filmu noskatīties vai aizejam kopā uz veikalu, viņš noliks malā xbox un pievērsīsies man. Vai arī ja pie viņa nāktu draugi- kas nenotiek, jo brīvs viņam ir j labi 5 diennaktis mēnesī, tad viņš man netraucētu gulēt vai ietu kur citur. Bet ja puisim ir vienalga, un viņš tev uzliek mīksto, tad nav vērts kaut ko aizliegt vai celt scēnas, jo es uzskatu , ka nav jēgas mainīt un koriģēt jo tāpat labāk nekas nebūs, labāk meklēt citu puisi, daudz zivju, un es vismaz dzīves laikā esmu sapratusi, ar cilvēku kurš nav tavas cieņas vērts nav jēgas ņemties, tāpat kā es nekad nesadzīvotu ar kādu kurš vislaik dzer, lieto narkotikas, pazūd no mājām, tusē, krāpj, man žēl, tās kas to pacieš un cer ka kas mainīsies, es nesaku, ka cilvēki nemainās, bet tas ir individuāli, bet šeit es mazliet iebraucu citā tēmā :)
08.04.2013 10:08 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Tas video vienkārši ideāls :D
08.04.2013 10:10 |

Reitings 31
Nē, nav jau tā, ka viņš sēž augu dienu un nakti pie pc vai citām spēlītēm. Ik pa laiciņam tiek uzrīkoti puišu vakari vai citu gadījumu Xbox spēlēšana. Un vnk man sanāca piedalīties. Tikai šoreiz tā padarīšana bija ilgāka, nekā es biju iedomājusies :) tā kā viss pa lielam ir čiki, meitenes :)
08.04.2013 10:10 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Es uzskatu, ka atljaushana un aizliegshana pielaujama tikai vecaaku un beernu attieciibaas nevis starp puisi un meiteni. Dazhas iedomaajas, ka virietis ir iipashums vai ir vinja maaminjas.

Ieteiktu atrast aizraushanos sev. Galu galaa no viiriesha skatu punkta liekas bezjeedziigi kad mees stundasm njemamies cosmo.lv un skaistumkopshanu veicam, seezham ar draudzeneem stundaam ilgi pljaapaajot un tml. Es saviem viirieshiem neko neaizliedzu, jo pieaugushi cilveeki. Ja kaut kas tkk ljoti traucee tad tas ir puisha dziivesveids un jaapdomaa vai shis puisis meitenei ir piemeerots.
08.04.2013 10:12 |

Reitings 11698
Paldies Dievam, manam šī spēlīšu sērga uznāk un pāriet, vai arī pats sāk atzīt,ka pie pc par daudz sēž..un man nav jāgana viņš...nē, nu šadtad ir jāpabiksta, bet tā - es izmantoju šo laiku,lai padarītu,kaut ko savu...(pēdējā laikā "Sekss un lielpilsēta" mani aizrauj :D_ bet principā piekrītu - neviens jau nevar piespiest ar sevi tupēt..acīs skatīties..bet kā jau minēju - visatļautība nav labāka par aizliegumiem.
vienīgais,ko es nesaprotu - kādreiz spēlītes bija priekš bērniem. tagad tādi laiki, ka datorspēles spēlē veci veči un jauni vīrieši un tā tie uzskatīta par normu...Drīz jau atkarīgie arī dirsīs pie PC un tas būs tikai normāli..
08.04.2013 10:16 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
labāk, lai xboksu mājās spēlē, nekā katru 5dienu iet nodzerties pa klubiem :D
08.04.2013 11:57 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Amanda
labāk, lai xboksu mājās spēlē, nekā katru 5dienu iet nodzerties pa klubiem

Gan viens, gan otrs ir stulbs variants un es neizvēlētos nevienu. Izvēlies - labāk nepārtraukti smēķēt vai lietot alkoholu?
08.04.2013 13:09 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
Nav tā,ka spēlē dienu dienā,bet šad tad uzspēlē,vai abi spēlējam! Neredzu tur neko šausmīgu,lai jau spēlē un tādā veidā atpūšas pēc darba! Nav arī iebildumu pret spēļu iegādi,kuras maksā ap 40ls.
08.04.2013 13:14 |

Reitings 2957
Ewane- ja tev ir puisis, man viņa ir žēl :(
08.04.2013 13:26 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Nu tiesam ja manejo xbox kads izmestu pa logu es aizietu uzreiz. Un nav tikai viriesi kas spele ir ari sievietes. Un apdoma vai nav labak ka virietis tomer spele xbox majas vai vazajas pa bariem??
08.04.2013 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits