čāča- es tikai saku, ka aizliegt neviens neko nevienam nevar, katrs pats par sevi un savām sekām atbild. Ja mans puisis spēlē xbox, viņš vienmēr paspēlē max 4 -5 h, un vienmēr piedāvā man, un ja es pasaku- vai nevēlies filmu noskatīties vai aizejam kopā uz veikalu, viņš noliks malā xbox un pievērsīsies man. Vai arī ja pie viņa nāktu draugi- kas nenotiek, jo brīvs viņam ir j labi 5 diennaktis mēnesī, tad viņš man netraucētu gulēt vai ietu kur citur. Bet ja puisim ir vienalga, un viņš tev uzliek mīksto, tad nav vērts kaut ko aizliegt vai celt scēnas, jo es uzskatu , ka nav jēgas mainīt un koriģēt jo tāpat labāk nekas nebūs, labāk meklēt citu puisi, daudz zivju, un es vismaz dzīves laikā esmu sapratusi, ar cilvēku kurš nav tavas cieņas vērts nav jēgas ņemties, tāpat kā es nekad nesadzīvotu ar kādu kurš vislaik dzer, lieto narkotikas, pazūd no mājām, tusē, krāpj, man žēl, tās kas to pacieš un cer ka kas mainīsies, es nesaku, ka cilvēki nemainās, bet tas ir individuāli, bet šeit es mazliet iebraucu citā tēmā :)