nodereetu padoms par attieciibaam

Reitings 98
Reģ: 06.04.2013
Gribeetu dzirdēt juusu viedokli no malas par savaam attieciibaam. Apzinos, ka neesmu ideela un man piemiit trūkumi, bet par visu peec kaartas.
10. gada vasaraa iezpazinos ar par sevi 7 gadus vecaakus puisi (tagad vinjam ir 29 gadi, bet man driiz paliks 22). Tai laikaa veel nestudeeju, dzīvoju pie senchiem, baudiiju bezruupiigo dziivi. Saakaam satikties, iet uz randinjiem. Aatri samiileejos (man pirms tam nebija bijis neviens taa nopietni), atzinos vinjam savaas juustaas, uz ko vinjsh atbildeeja, kanegribot melot, nejuutot to pashu, tachu es esot vinjam miiljsh cilveeks un ka mums varot kas sanaakt kopaa, tikai ar laiku. Saaku studeet, un vinjsh man daudz paliidzeeja ar maaciibaam, maajasdarbiem. Iepaziistinaaju vinju ar saviem vecaaiem, diemzheel vecaakiem vinjsh nepatika. Nez, kaapeec taa. Vecaaki taa arii nespeeju paskaidrot savu nepatiku.
Ar laiku arvien biezhaak paliku pie vinja, liidz beidzot faktiski saakaam dziivot kopaa taa pakaapeniski. Ar to saakaas muusu pirmaas domstarpiibas, jo vinjsh uzskatiija, ka man jaamaksaa puse no komunaalajiem maksaajumiem. Atradu darbinju, ko apvienot ar studijaam, meenesii pelniiju 200 lati, kas arii aizgaaja par komunaalajiem un paartiku, ko pirmaakm kopiigi. Pie taa jau esmu pieradusi un nesuudzos.
Naakamaa probleema ir transports. Vinjam jau 11 gadus ir tiesiibas, bet pa sho laiku ne reizi nav bijusi mashiina. Vinjsh saka, ka vinjam taa neesot vajadziiga, varot visur nokluut ar sabiedrosko vai kaajaam (vasaraa vinjsh paarvietojas ar veljljuku) un masjiinu izpluudes gaazas kauteejot dabai. Mani, piem, tas kaitina, ka nav mashiinas, taapeec domaaju pirkt saveejo, tikai shobriid nevaru atljauties, jo visa aldzinja aiziet pusee par iiri un paartiku. Besos, kas ziemaa un aukstumaa jaastaav un jaagaida sabiedriskais.
Vinjsh daudz straadaa, vakarios reti ir maajaas. Ar praatu saprotu, ka vinjsh mani nekraapj, tachu vinjam biezhi zvana projektu vadiitaaja, vinji runaa ilstoshi, smejas. :( Tas mani grauzh. Vinjsh saka, ka taa esot vnk koleegje, un es ticu, ka taa arii ir, bet vnlg nespeju tik paaris avai greizsirdiibai.
Peedeejaa laikaa juutu, ka atsveshinaamies. Mazaar runaajam, nekur neejam kopaa. Man to ir saapiigi apzinaaties, jo par spiiti visam tomeer liekas, ka miilu vinju. Nevareetu izdomaaties sevi, dziivojot vienu bez vinja. :(
Vinjsh ir taads citaadaaks nekaa citi puishi, nopietns, netusee, nedzer, nesmeekjee, vegjitaarietis.
Vinjam ir smags raksturs, ir gruuti par kaut ko runaat. Meedz nosleegties sevii un dienaam ilgi kluseet. Izstastiiju visu sho vinjam, bet vinsh tikai kluseeja. Teica, ja es gribot, varot padziivot viena vinjsh neuzbaaziishoties ar sevi.
Kaa juus domaajat, meitenes, kaa man dariit?

Bishkjiit esmu iedzeerusi viinu, taapeec rakstu varbuut ne tik saprotami. :)
06.04.2013 18:57 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Jāpiekrīt Beibei, vienmēr raksta "pati vainīga, jo stulba/naiva, uzbāzies, izkalpinies" un ko tik vēl ne, bet pašā attiecību kodolā ir vēlams, lai cilvēki būtu godīgi. Ja ne godīgi kā mīļotais ar mīļoto, tad vismaz tik daudz izrādīt cieņu cilvēkam, kas ilgu laiku ir par tevi rūpējies un centies izrādīt savu pieķeršanos, un pateikt "Viss, es aizeju, es vairs nejūtu, ka šīm attiecībām ir nākotne". Godīgi apsēsties un parunāt mūsdienās laikam ir nežēlīgi grūti. Interesanti, ka draugiem un ģimenei gan var visu tā godīgi pateikt, bet cilvēkam, pret kuru agrāk vismaz ir bijušas jūtas - to nevar, par grūtu.
Otrs tikmēr, cerību spārnots, lidinās pa savām iedomu pļavām un domā, ka pēc 10 gadiem būs smuki bērniņi un tā.. ai, riebīgi!
07.04.2013 16:16 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
uj,uj,ja viņš pelns 900ls,nu tad gan varētu neņemt no tevis naudu par komunālajiem.Tu tāpat jau nevisai daudz pelni.Noteikti tač gribi arī kādu apģērba gabalu nopirkt.
07.04.2013 16:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
palidzeja ar majas darbiem? logoritmus un trigonometiju tava vieta risinaja?

un ka var otram mils but ar varu?
07.04.2013 17:28 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Tu viņam esi par jaunu... Viņš Tevi vairāk uztvēra kā jaunāko māsu/meitu.. skarbi, bet tā ir.
07.04.2013 22:13 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
smags raksturs ir tev, nevis viņam :D
es tajā visā attieksmē pret tevi redzu sākotnējo 'puiša teikto- ka viņš tevi nemīl. to jau viņš pateica pašā sākumā. ko tu vēl gribi? nedomāju, ka cilvēks jau ar sākotnējām šādām domām spēs dalīties ar otru. tu nevari teikt, ka viņš nopelna 900 ls, ja tu to nezini. varbūt viņš abos darbos strādā tikai par minimālo. naivi? bet ne neiespējami. tu vnk esi pārāk daudz sadomājusies. nevajg fantazēt par to, ko tu neko nezini.
turklāt, uzspiest viņam nopirkt mašīnu, nozīmētu tas pats, kas tev liktu kļūt par pilnīgu veģetārieti. ja viņš negrib mašīnu, tad pērc viņu pati. kāpēc otram ir kkas j'āuzspiež, turklāt, jāuzspiež izdot naudu par lietām, kurs viņš nevēlas? varbūt viņam ir kādi nenomaksāti kredīti, kādēļ strādā divos darbos.
vai tu maz esi normāli pajautājusi, cik viņš pelna? nestrīdoties, pasaki vaŗbūt, ka, kā būtu, ja tu nedaudz mazāk maksātu par ēdienu un mājokļa izdevumiem, jo tu vēlies kko atsāt arī sev tīri sievišķīgām lietām, piemēram. vai viņam tas radītu kādus šķēršļus? es domāju, ka viņš nav gatavs uzturēt sievieti, kuru nemīl un ar kuru nav gatavs veidot savu dzīvi.
gribētos teikt, ka pati vainīga, ka ievācies pie puiša, kurš tevi nemīl. turklāt, tu pamazām ievācies pati, nevis viņš tevi aicināja. tas daudz par ko liecina
08.04.2013 08:29 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Ja godīgi, tad autores draugs šķiet mīkstais, nevis vīrietis.
Izpļekarē meitenes labākos gadus, neko nedod...
Ja nav aršanas, tad nav.
08.04.2013 08:43 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Gandrīz šķiet, ka varētu parakstīties zem katra Sany vārda pēdējā komentārā. Objektīvs vērtējums situācijai (atšķirībā no tik daudzajiem viedokļiem, ka vīrietim būtu bezmazvai pienākums samīlēties katrā, kurai pret viņu simpātijas, un tad aplidot viņu).
08.04.2013 14:30 |

Reitings 554
Reģ: 22.03.2013
Tu viņam esi par jaunu

mazuliite_ruu, tu tiešām domā, ka par jaunu? Man ar draugu ir 7 gadu starpība un šo atšķirību nu nekadi nejūtu. Manuprāt, pat ļoti normāla starpība vīrietim un sievietei. Te no vīrieša puses vienkarši nav mīlestības.
08.04.2013 15:17 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Sviests - man ar vīru arī ir 7 gadu starpība, un ko tagad - esmu par jaunu?! :D

Es piekrītu meitenēm, kuras raksta, ka vīrietis šeit ir vainīgs - ko, nevarēja jau agrāk pateikt, ka nekādu jūtu nav, tak nē, meitene maksāt par dzīvokli palīdzēja, izdevīgi!!! Jebkurā gadījumā - memļaks. Uh, kā tādi nepatīk, kas nezina, ko grib, un ir par gļēvu, lai izskaidrotos uzreiz!

Patika ideja par Erasmus un kojām, autorei vēlu pacietību un veiksmi - arī šķiršanās reiz pāriet!
08.04.2013 15:24 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu tām, kas saka, ka vīrietis ir vainīgs. Galu galā meitene viņu mīlēja, cerēja uz kopīgu nākotni, viņa mīlestību, bet vīrietis, zinot, ka to pašu nejūt, turpināja attiecības.

Un tā, ka saka, ka bija godīgs un pateica, ka nav jūtu. Nav tas godīgi. Tas ir nežēlīgi. Ja nav jūtu, tad godīgi pasaki, ka gribi šķirties, nevis mocīt meiteni + vēl nekaunīgi likt maksāt komunālos maksājumus un pirkt pārtiku.
Ņemot vērā, ka pats strādāja 2 darbos, tad noteikti mājas darbu slogs gūlās uz meitenes pleciem. Tad jau varēja viņai maksāt algu. Citādi ērti bija iekārtojies.
08.04.2013 15:29 |

Reitings 98
Paldies par atbildeem, meitenes!
Shovakar savaaksju veel peedejo iedziivi un paarcelshos atpakalj pie vecaakiem. Sirsninja gan nezheeliigi saap.
Alga vinjam, Sany, 2 gadus atkapalj bija 9 simti, kad straadaaja vienaa darbaa. Tagad noteikti pelna vairaak, bet e negribu uzbaazties ar taujaashanu. Nav jau mana nauda.
Nevainoju vinju, jo vinjsh jau no pasha saakuma teica, ka nevarot man neko soliit, lai es pati izlemjot, vai gribot buut kopaa ar vinju.
Hovakar pagatavoshu vinjam veel peedejaas vakarinjas un pateikshu paldies par visu skaisto, labo un miiljo, kas mums bijis. Un tad doshos. ;(
08.04.2013 18:19 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
pagatavoshu vinjam veel peedejaas vakarinjas

Tu viņu taisies indēt nost? :D

Es neko negatavotu. Ātrāk prom no tāda.
08.04.2013 18:24 |

Reitings 98
DIO, nee! :DD
Vnk gribas veel reizi vinju redzeet, pirms eju prom no maajaam. Jociigi, ka saku maajaam, bet domaaju muusu maajaam. :(
08.04.2013 18:26 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Indriida,

protams tagad Tu tam negribi ticēt, bet paies divi gadi, varbūt pat mazāk un Tu būsi uz sevīm tik nikna, ka ļāvi sevi izmantot un patiesību sakot vēl tagad ļauj.
Tev viss būs kārtībā.
08.04.2013 18:31 |

Reitings 98
Plds!
08.04.2013 18:33 |

Reitings 338
Reģ: 03.02.2011
Redz kā sanāca... Domāji jau, ka nu tik būs baigais ķēriens - čalis vecāks, darbs ir, dzīvoklis ir, auto neesamību gan sākumā nenočekoji (gan jau nākamreiz neuzkāpsi uz šī paša grābekļa), varēsi turpināt dzīvot uz citu rēķina. Bet nekā! Džeks tevi normāli apčakarēja - reāli tu viņam biji seksa objekts un virtuves kombains, kurš viņam vēl piemaksāja par to.

Bet skaties tagad uz to no gaišās puses - vecāki laimīgi, jo vairs netiecies ar to dīvaini, sevis nopelnīto naudu varēsi pilnībā visu notrallināt.

P.S. Un 7 gadu starpība šajā vecumā tomēr ir vēl ļoti jūtama!
08.04.2013 19:31 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Jāsaka, ka dažreiz vajag ieklausīties vecākos, viņi no malas labāk redz.
08.04.2013 23:04 |

Reitings 98
Esmu atpakalj pie vecaakiem. Visp nav viegli, jo laikam jau esmu nedaudz atradinaajusies dziivot ar vinjiem. Ar mammu riiveejamies, bet citaadi ir norm.
Galvenais ir nedomaat par pagaatni.
12.04.2013 21:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits