raudu reti, pēdējo reizi pat neatceros. man šķiet, janvāra sākums, jo bija lielu lielais strīds ar draudzenēm, nu tāds riktīgais! bet tas viss atrisinājās laika gaitā un tagad viss forši (sun)
mani iemesli - filmas, jā, pie tām es asaras nežēloju, protams, ka ne pie katras filmas.. tad, kad ar draudzenēm sanāk kojās filmu vakari, tad ir gadījies, bet neesmu viena bariņā, hehe :D
un vēl viens - strīdi vai stresa situācijas, bet šis iemesls pamazām izkūp, jo ir sajūta, ka es kaut kā, šim gadam sākoties, visu tveru vieglāk, arī strīdus. ļoti maz tā stresa ikdienā, jo esmu sev iestāstījusi to, ka satraukums ir pilnīgi lieks un tas tikai visu padarīs sliktāku. ne vienmēr darbojas, bet uz sīkumiem pat ļoti. bieži ir tā, ka uztraucos, gandrīz vai sarkstu nezināmas auditorijas priekšā, ar to arī cīniņš šobrīd notiek, cenšos iziet no komforta zonas! dažreiz tie uztraukumi arī bija iemesls asarām, jo uztraukuma/stresa situācijās ir gadījies tā, ka gribās, kā labāk, bet sanāk .. tieši tā - kā vienmēr :D