Varbūt kāda tomēr var kaut ko ieteikt, jo labāk laikam ir rast risinājumu manai problēmai, kas saucās nauda :( Tāda lieta, ka šobrīd dzīvoju samērā normāli/pieticīgi, bet priekš Latvijas esmu apmierināta, Mana alga aiziet maksājumos par dzīvokli, pārtiku, telefonu un katru mēnesi no šīs naudas pāri paliek summa, kas tiek atlikta sieviešu vajadzībām - kosmētika, kāds drēbes gabals vai ja neiegādājos drēbes, sanāk taču saslimt un tad naudiņa aiziet zāles vai kādiem citiem neparedzētiem gadījumiem. Man ar to pietiek. Bet lieta tāda, ka drīz man būs jāsāk atdot kredīts par studijām un naudas kredītam nav :( Gluži vienkārši nav, ko atlikt. Vienīgie brīvie naudas līdzekļi ir tie, kurus atdotu par sieviešu lietām, bet ja man atņems pat to, tad es vispār nejutīšos kā sieviete :( Rēķināju, ka man mēnesī ir jāizdomā, kā tikt pie 100 liekiem Ls. varbūt ir kādas idejas? Skatījos ss.lv sludinājumus, bet neko jēdzīgu, kur nebūtu čakarēšanas neatradu.. aaa varbūt ir kkas vēl? nezinu.. es jau nedēļu no vietas redzu murgus par kredītsaistībām.