Sveikas,esmu pamanijusi,ka man pēc solārija apmeklējumiem uzrodas dzimumzīmes! :O bet nemaz tik intensīvi solāriju neapmeklēju :S kāda iespēja kad tās ar laiku pazudīs? un vai apmeklēt solāriju nebūs bīstami?
Dzimumzīmes pašas no sevis nekur nepazudīs.
Tas, ka Tev no solārija parādās dzimumzīmes jau liecina, ka esi riska grupā.
Vai nu jāpārtrauc sauļoties vai jādara tas uzmanīgi, sekojot līdzi pārmaiņām un kontrolējot situāciju pie dermatologa.
Šaubos vai Tev viņas pazudīs. Nav ko brīnīties - normāla ādas aizsardzība, tāpat kā vasarasraibumi, piemēram.
Cilvēkiem ar dzimumzīmēm stingri piesaka neiet uz solāriju starp citu!
Ar dzimumzīmēm man problēmu nav...Varbūt vienkārši neesmu pamanījusi.
Bet man uz sejas ir nedaudz vasaras raibumi, pēc solārija apmeklējuma tie paliek tumšāki, bet ar laiku tie paliek tik pat nepamanāmi kādi bija.
Ir visāda reākcija ādai uz to, pati reti kad pērku solārija krēmu, vienkarši atnākot mājās iesmērējos ar mitrinošu un atvēsinošu ķermeņa losjonu.
Starpcitu - jaunu dzimumzīmju parādīšanās bez noteikta iemesla ir kaut kas slikts? Vienkārši man pēdējā gada vai divu laikā ir sametušās daudz jaunas, mazas dzimumzīmītes, un ne tikai vasarā, bet arī ziemā. Solāriju neesmu apmeklējusi.
cloo Vasarā lietoju sauļošanās krēmu, un zinu, ka pēc sauļošanās var būt, tas liekas pašsaprotami un normāli. Bet kāpēc man viņas parādās arī ziemā, kad no saules ne ziņas, ne miņas? Tas man šķiet neparasti.
Vasarasraibumi, manuprāt, ir pavisam kas cits kā dzimumzīmes. Jā, ziemā saule ir pietiekama, lai uz SEJAS rastos vasarasraibumi. Bet, ja visādi raibumi rodas tur, kur saule neiespīd, tad būtu nedaudz jāpadomā (es te par solāriju to domāju).
Es solāriju vienkārši vienā dienā nometu, kad man sametās dzimumzīmes... Nu jau būs savi gadi 3 riņķī, kad neesmu solārijā kāju spērusi :)
Dzimumzīmes eju regulāri pārbaudīt... tās esot saules un uztraukties nevajagot..
Par izzušanas opciju - tās, kuras saka, ka dzimumzīmes nepazūd, maldās....