Anne, pirmkārt, vīram to nav jāzina :D Otrkārt, svešinieks uzreiz nenozīmē mīlas dēku, var vienkārši labi pavadīt laiku ar patīkamu cilvēku - kaut vai pārrunājot nesen izlasīto grāmatu :)
Reiz biju aizbraukusi ceļojumā Beļģija-Francija-Vācija viena pati. Nu labi, ne gluži viena - ar skolēnu grupu - bet tie man ikdienas gaitās nebija īsti sabiedrotie. Francijā vēl tā - valodas barjeras dēļ svešinieki tā arī palika sveši, bet Vācijā pavisam nejauši es iepazinos ar lielisku puisi. Mūsu rīcībā bija viena diena. Satikāmies mūzikas ierakstu veikalā - tolaik diskus vēl pirka un man vajadzēja sev un draudzenei tādus, kādu Latvijā nav. Piegāju pie pārdevējas, pajautāju un izrādījās, ka konkrētajā veikalā man vēlamo ierakstu nav. To dzirdēja tas noslēpumainais svešinieks un piedāvājās man izpalīdzēt - visu dienu mēs klīdām pa pilsētu, meklēdami man vajadzīgos diskus, atpūtāmies pie tējas tases mazās kafejnīcās un vienkārši pļāpājām. Vakarā atvadījāmies un viss :) Diski man mājās ir joprojām un ikreiz, tos klausoties, atceros jauko svešinieku, kurš manu varbūt ne tik izdevušos dienu padarīja par lielisku un smieklu pilnu.
Draudzene gan vēlāk teica, ka es neesmu normāla, ja svešā valstī brīvi uzticos nepazīstamam vīrietim :D