Priekškam satraukties par tādām lietām? Tās sievietes nevar dabūt dzīvē sev čaļus, tāpēc liek tādas bildes, jo tie like viņām ir, kā komplimentu vietā, un tas liek viņām justies ''mīlētām'', jo dzīvē viņām nav vīrietis, kurš mīl un rūpējas par viņām.
Protams es arī Facebook, kad ielieku skaistu bildīti savu man nav daudz to like, bet, kad kāda cita meitene ieliek bildi, nu tiešām nesmukas meitene vienkārši drausmas, un viņai pāri 100like! Mani arī tas vienu brīdi neapnmierināja, līdz es redzēju, ka viņām ir divreiz vairāk to draugu nekā man uz profila! Un es sapratu, ka man vismaz ja izsaka komplimentu (negribu izklausīties augstprātīga), bet es zinu, ka tā ir taisnība, nevis neglītai meitenei izsaka komplimentus, lai tikai pielīstu.
Un jā atgriežoties par tā vulgārajām sievietēm, es labāk izvēlos tagadējo situāciju, man ir superīgs, pievilcīgs puisis, ar, kuru pavadu superīgus randiņus, nevis es bez puiša savā dzīvē un vispār nevaru nevienu dabūt, ielieku vulgāru bildi draugos un gaidu like.