Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sojas mērce

 
Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Ko jūs darāt ar sojas mērici? Un cik viņa ir veselīga/neveselīga?
29.03.2013 15:58 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Var izmantot gaļas marinēšanai, bieži sautēju meža gaļu un beigās pievienoju sojas mērci labākai garšai.
29.03.2013 16:02 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
leju klāt daudzām mērcēm un zupām.

tur ir daudz sāls, tāpēc pārāk aizrauties nevajadzētu. toties pašas sojas pupiņas ir ļoti veselīgas, tāpēc kopumā es šo produktu vērtēju kā neitrālu
29.03.2013 16:03 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izmantoju, ja gatavoju kjiinieshu, vjetnamieshu vai japaanju eedienus. Ja nepaarspiilee, ir ok. Lielaas devaas tur saals ir par daudz.
29.03.2013 16:06 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Garšo ar rīsiem. Bet ja plānoju ēst ar tiem, tad klāt sāli vārīšanas laikā nepievienoju.

Un jā, marinādēm - vistas filejai pārsvarā.
29.03.2013 16:10 |
 
Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Vistas filejai kā marinādi.
29.03.2013 16:15 |
 
Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012



Šī priekš gaļas laba, cepšanai.

Otrs veids, kur izmantoju ir cepot sīpolus, super labi un garšīgi sanāk. Pamēģini!
29.03.2013 16:19 |
 
Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
manās mājās visvairāk sojas mērces iziet zaļajām pupiņām :) tas ir -- pannā liek saldētas zaļās pupiņas un klāt pieliek šķēlītēs sagrieztu ķiploku. kad jau gandrīz gatavs, lej klāt kopā sajauktu sojas mērci + sezma eļļu + cukuru. tas ir kaut kas fantastisks :)

pie visādiem aziātu ēdieniem jāliek soja, kaut gan es jau esmu pasākusi to dažreiz vienkārši izmantot sāls vietā
29.03.2013 16:23 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
sojas mērci pamatā lietoju kā piedevu suši.
un otrs pielietojums - gaļas marinēšanā, īpaši, vistas (l)
29.03.2013 16:27 |
 
Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Kādas zaļās pupiņas? Ieliksi bildīti?
Kaut kā uz sitiena nevaru iedomāties, kuras.

Pamēģinātu, jo izklausās garšīgi.
29.03.2013 16:29 |
 
Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
Un kā jūs tieši marinējat to vistas gaļu? Nekad vispār gaļu neesmu marinējusi.
29.03.2013 16:30 |
 
Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Lielākoties izmantoju tikai priekš suši,bet arī esmu pasākusi likt klāt vistas marinādēm,arī kad cepu vistu,tad pieleju klāt nedaudz,tad tā gaļa tāda mīksti sulīga sanāk.
29.03.2013 16:31 |
 
Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
29.03.2013 16:31 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Principa visur, kur ar to var aizstat sali.
29.03.2013 16:37 |
 
Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
jā, Mia, tieši tās :D sojas mērces, sezama eļļas un cukura attiecība ir apmēram 2:1:1 (cukuru var arī mazāk)
29.03.2013 16:43 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
marinādēs vienkārši vistas gaļu samaisa ar sojas mērci, pievieno visu, ko vien bēlas papildus, atstāj nedaudz ievilkties, un var likt krāsnī/uz pannas.
29.03.2013 16:44 |
 
Reitings 278
Reģ: 23.03.2012
paldies! :)
29.03.2013 16:46 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
vārot rīsus, taisot visādus wok un saldskābās mērces.
29.03.2013 16:47 |
 
Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Vistas marinādei, buljonzupām, sušī, ar nūdelēm, ar griķiem.
29.03.2013 16:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!