Iespējams tas ir mans iztēles auglis, iespējams, nē. Bet man bieži rādās sapņi, kuri pavēsta man kaut ko sliktu. Mans tēvs ir tālbraucējs, un protams es uztraucos par viņu, varbūt tāpēc man šis sapnis rādījās. Bet sapņa saturs bija tāds, ka redzu baznīcu, ziedus tai apkārt un blakus baznīcai atrodas stacija, kādu 20 metru attālumā, es izkāpju no vilciena un mani satiek tētis, kurš knapi elpo.
Kādas 2-3 dienas pēc tam es uzzinu, ka mans tēvs pa ceļam no Afganistānas, Uzbekistānā ir cietis smagā avārijā - lauztas 8 ribas, atslēgas kauls, plīsums plaušās. Mašīnai atteica bremzes, viņš ielidoja grāvī. Sanāca griezt kabīni vaļā, lai dabūtu tēvu ārā, jo viņš bija bez samaņas. Pirms tam bremzes atteica uz kalna, kuri tajā apkaimē ir diez gan augsti. Ja, kas tēvam tagad +/- viss ok, tikai strādāt viņš gan vairs nevarēs.
Tā nav pirmā reize, kad es redzu kaut ko tādu. Iespējams es esmu mazliet jocīga, bet mani murgi dažreiz piepildās arī dzīvē.
Turklāt janvārī man bija dīvains sapnis, kad pie manis atnāca viena veca omīte, kuru nepazinu, viņa atvadījās no manis, bet es nespēju nedz kaut ko pajautāt, nedz pakustēties. Tieši pēc nedēļas es uzzināju, ka manas omes māsa ir mirusi. Tas skanēs absurdi, bet es nezināju, ka mani omei ir māsa, jo mums radu būšana nav diez ko tuva, bērēs, guļošu zārkā, es ieraudzīju to pašu sievieti, kura man rādījās sapnī.
Dažreiz ļoti vēlos, lai tas viss būtu izdomājums. Bet varbūt man vienkārši ir par daudz stresu, ka zemapziņa izstrādā ar mani tik ļaunus jokus.
Rēgiem es neticu, bet sapņi mani dažreiz dzen izmisumā.