es nezinu, kas tas ir, bet atceroties, (pat tagad šo rakstot, saskrien asaras acīs).
vecajā omes maja (tagad tā pārdota), kad biju maza, gulēju gultā, vienā istabā ar abiem vecākiem un mazo māsu, zīdaini tai laikā. Un tagad, nesaprotu, vai es biju nodomā vai man tad likās, ka biju nomodā....vai tas ir kaut kas no tā, ko meitenes te stāsta.
Pamodos (ja pamodos) no tā, ka man bija sajūta, ka kāds sēz man virsū, bija smagi. Neatceros, ko es darīju, varbūt lūdzu Dievu, vai skaitīju Tēvreizi. Tad atvēru acis, logā (istabā bija 2 logi) redzēju personu, bez sejas vai seju neatceros, bet bija būdīgs augums, kurai viena roka bija apsaitēta, iespējasm bez plaukstas, un otrā rokā bija nazis/duncis. Likās, ka tā būtne ir aiz loga- ārā, bet tad tā vienkārši " izgaja" cauri logam..tālāk neatceros. Aizvēru acis, cerēju iemigt, bet aizverot acis, redzēju ēku, līdzīgu pirtij. Es biju ka novērotājs no malas. Tai pirtij gar'am vai apkārt gāja 1 pieaugušais un 2 bērni, bet es redzēju tā kā cauri ēkai, kā filmās rāda, ka redzi gan ēku, gan kas tai otrā pusē jeb ārā notiek. Un iekšā redzēju kā trofejas/ kā citi brieža u.c. dzīvnieku galvas/ izbāžņus karina...es redzēju velnu galvas...dzīvas. Tās vēroja gar māju gājējus. Mēgināju atslēgt sevi no šīs filmas. Parādījās jauna aina. fizieris. salons. un friziera klietns pārvēršas par velnu.
šo sapni redzēju divas noteikti, iespējasm trīs reizes. Arī omas jaunajās mājās.
iespējams gari nāca līdz.
omes mājās (pirmajās) mēdza smagās durvis pašas vērties- ciet/ vaļā.
izrādās, omes vecajā māja, kara laikā bija cietušo hospitālis. asinis līdz potītēm.