Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Brīvdienu klusā beztēma

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Esmu nosmējusies līka.
Esju uz veikalu kā cilvēks - sapucējusies, uzkrāsojusies, tikko no knaģiem noņemtās bikses. Sapirkos kaudzi ar biezpiena siriņiem, kolu un minīti. Saulesbrilles uz acīm, tāda "I'm The Queens Of The World" sajuta. Eju pa ielu un nopriecējos - lūk, tur nāk paziņas un es šodien tik labi kā reiz izskatos, kauns nebūs pļāpāt. Jau pa gabalu smaidu, pamāju un... tik skaisti un efektīvi nogāžos dubļos paslīdot uz minī ledus gabaliņa, nu, tik skaisti. Uzkritu tieši uz saviem biezpiena sietiņiem un vēl pamanījos minerālūdens pudeli sasits (plastmasas!). Protams, visi paziņas rēc nejēgā, es semjos un aiz smiekliem knapi uzrāpos uz savu 3. stāvu. Pārlieku liela pašapziņa kaitē jūsu veselībai! Man tagad elkoņa locītava ir palielinājusies 2x. :D

Šī ir perfekta diena.

Un, kā jums iet? ;)
23.03.2013 12:59 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
hahah, man jau likās, ka būsi knaģus atstājusi pie biksēm :D un man arī ļoti sagribējās kolu pēc šī ieraksta lai gan vispār tādu nelietoju :)

Garlaikojos darbā, maz cilvēku šodien lai gan netipiski, jo brīvdiena :)
23.03.2013 13:05 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Ance,lasīju un man likās,ka tas ir joks,vai sapnis :D

man šodien norakstīta darba diena, bet par spīti visam smaidu un esmu emociju pārpilna :)
ārā laiks gan drausmīgs, mans vīrietis teica,ka es jau tā šodien esmu pilnīgi nost, bet kad iznācu ārā no mājas un ieraudzīju sniegu,tad man esot bijis unikāls skatiens :D

cenšos kaut ko skolai darīt,bet galva nestrādā, nekas pārcelšu uz rītdienu :D

laikam noskaņojuma uzlabošanai būs jāpameklē kāda skaista kleita, vai kāds prieciņš..
23.03.2013 13:11 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Mans labās kājas 2tik lielais mazais pirkstiņš sit pieci Tavam elkonim. Vakar pamanījos ar basām kājām ietriekties 2reiz tajā pašā vietā, šodien viss tàds briesmīgi ziliviolets, bet ja būtu ielauzts, tad laikam diiikti sàpètu, ja? Apsveru čību iegàdi..;)
23.03.2013 13:11 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čau!

Ance, tev tas ūdens arī pa ielu izšļakstījās? :D bet labs :D

Notāra ballīte vakar godam aizvadīta :D

Priekšā 2 brīvdienas, plāni atpūsties. Tagad taisos uz pastu, paciņas mani gaida jau 2 nedēļas, būs noilgojušās.

Tad varētu pabļaut uz draugu(ok, bļaut es toč netaisos), bet nu šitā iespītēšanas jau ir pilnīgi jaunā līmenī.
23.03.2013 13:13 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Jēziņ, es vairs rakstīt neprotu. :D
Potlight, ja būtu knaģus atstājusi, tas nebūtu tik sāpīgi. :D Bet smieklīgi, jo tikko kā atnācu mājās, visas savas svaigi izmazgātās drēbes, ar jaku priekšgalā, varēju vnk vilkt nost un bāzt atpakaļ veļasmašīnā. Atkal nav, ko vilkt, jo biju izdomājusi tās bikses rīt vilkt uz koncertu. :D
23.03.2013 13:14 |

Reitings 9202
BaCk, es nesen saņēmu no feelunique tos tigi šampūnus, nu tiiiiiik labi! Bet man ir problēma - man nestrādā tas pumpītis, es skrūvēju vaļā un no pudeles leju plaukstā :D skatījos, ka nevar tur noņemt to riņķīti pa vidu īsti nost kā minerālūdenim, hmm .. kā tev, viss ok ar to pumpīti un dabūšanu šampūnu laukā? :)
23.03.2013 13:16 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Potlight :D

es tikko ņēmu telefonu rokās,lai ietu pie kolēģa,aizmirsu,ka viņš pie lādētāja, gandrīz aizgāju ar visu pagarinātāju un nositos aiz tā vada. :D

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Labs, Ance. :D
Man arī likās, ka būs knaģi palikuši pie biksēm. :D

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Galvenais, ka nav salpèstas, es šità Helovīnos ar savàm labàkajàm biksèm un palagu uz galvas (biju bīstams spoks:p) noklumburèju pa trepèm iznākot no kārtējās mājas ar končàm, ceļi bija pušu.. Sorry par spamu, sāku atcerēties visus savus neveiklības gadījumus:P
23.03.2013 13:19 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Hey, veiksmīgā! Tavs stāsts jau izklausās pēc manis :D
Esmu sapratusi, ka vienīgā neveselīgā lieta,kas man šobrīd dzīvē trūkst ir kola. No visa pārējā esmu atteikusies un neko citu es negribu. Nu neko, gaidu to dienu, kad varēšu vienā ēdienreizē sevi palutināt ar mazo kolas bundžiņu. :)
23.03.2013 13:27 |

Reitings 9202
Es gan zinu, kas man šodien būs pusdienās - atļaušos kolu vienreiz pa gadu :)

Nevaru izdomāt, ko lai dara .. rakstīt puisim, vai gaidīt, kamēr uzrakstīt viņš, ja pirms dažām dienām mazliet sastrīdējāmies laikam lielākoties manas vainas dēļ .. Attur tas, ka zinu, cik forša būs sajūta, ka uzrakstīt viņš, bet nu es nezinu, kad tas būs, ehh dilemma :D
23.03.2013 13:31 |

Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Šorīt nepatika eksāmens, neesmu gulējusi un vēl pusslima, jūtos niķīga un gribās apēst emocijas vai nopirkt sev dāvanu. Pirmais nav loģiski, jo šorīt -2cm viduklī, otrajam slinkums, bet laikam nekas cits neatliks šai pelēkā dienā, kā vazāties pa veikaliem. :D Jāatrod ģimenei ciemkukulīši, pēc nepilniem 2 mēnešiem jau beidzot satikšu. :)

Vēl arvien ceru, ka muzeja mājaslapa kavējas un šogad nepatrauksies vasaru tradīcija apmeklēt Vasiļjeva izstādes. Līdz šim tās tika izziņotas jau ziemā, taču vēl nekā. :|
23.03.2013 13:44 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Uzjautrinošs stāstiņš! Vismaz šī diena tev paliks atmiņā :D
Heh, mans rīts iesākās ar agru celšanos, nesen savam vīrietim uztaisīju pusdienas, bet pašlaik štukoju ko darīt. Laikam manis izbērtā sāls uz grīdas, kas "uzsūc" negatīvo enerģiju - palīdz! Kopš tās dienas, esmu laba garastāvoklī un kā pa mākoņiem! :D
Lai Jums visām jaka diena un vakars! :)
23.03.2013 13:46 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Nabadziite....
Labsriits juusmaajaas!
Sveiciens sestdienaa...
Saak gribeeties eest. Jaadomaa,ko uztaisiit...uzprasiishu viira kungam,ko tad shis gribeetu.
Mums shovakar uz dzimeni jaaiet,buus hipijballiite...jee..es vilkshu garu kleitu,dzhinsa jacinju,un veel man ir taads garsh auskars ar spalvaam,prieviiti ap galvu,un buus lieta dariita bet es tik jau sapnjoju pr eedieniem,kas tur buus kaa es eediishu!!!!! hahaha..biezhaak jaaiet ciemos

Domaaju matos ielikt oliivellju kaa masku shodien uz paaris h...taapat,kameer pa maaju dziivojos,shis tas jaapatulko,lai tie mati sasuuc visu ,kas vinjiem truukst tad..

Kaadi jums plaani?
23.03.2013 13:48 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Rīts nav iesācies forši, pamodos ap kādiem 9ņiem ar sāpošu galvu, sāpošu kaklu un ciet+tekošu degunu. ;( Paēdu brokastis un līdu gultā tālāk gulēt, tagad pamodos, bez izmaiņām. Šodien vēl jābrauc mašīna skatīties, gribam ģimenes auto pirkt, un pēc tam uz veikalu pēc paikas lazanjai. Vakarā nāks drauga māsīca, skatīsimies visādas šausmenes u es apsolīju uzmeistarot lazanju. Ceru, ka šim visam man spēka pietiks. :)
23.03.2013 14:01 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
spotlight, mm, TIGI ar maniem matiem dara brīnumus. :) Man vispār šampūnam bija nolūzis tas puļķītis, lai gan kastē bija labi iepakots, bet tomēr. :D Bet tā, jā, viss strādā, nāk laukā kā vajag. Noteikti kāds brāķītis būs pagadījies.
23.03.2013 14:23 |

Reitings 9202
nu es zinu, ka prof veikalos var nopirkt tikai tos garos baltos kātiņus ar pumpīti, būs jānopērk, citādāk diezgan neparocīgi :)
man bija tā, ka atvēru kastīti ārā, bija diezgan vējains un nezināju, ka iekšā būs tie mazie gabaliņi (nezinu kā sauc) un viņi visi vējā vienkārši aizpūtās prom :D
23.03.2013 14:30 |

Reitings 1111
Sveiciens! :)
Vakar bija ļoti veiksmīga intervija bakalaura darbam. Žēl tikai, ka tas vēl nebūt neliecina par tā beigām :D
Šodien gribēju gāzt kalnus, bet pagaidām tā arī sēžu halātā, netīrā istabā un slinkums pat kustēties.
Vakarā ciemos, draudzenei dzimšanas diena
23.03.2013 14:34 |

Reitings 3084
Labrītiņ!

Pamodos pēc dežūras. Jūtos nekā. Varbūt vajadzēja tomēr naktī gulēt, bet es spītīgi to atsakos darīt. Piedevām telefonu aizmirsu darbā.

Būtu jāsāk kārtot māja un pagatavot kas ēdams.
Mans kompis nesen tika tā "noslidināts" uz grīdas. Ar būkšķi. Un tagad viņam ir arī skaņa, kad šis darbojas. Eh!
Dežūras laikā nepasūtīju nevienu grāmatu, toties jaunas čības darba gan. Aveņu rozā krāsā. Gribēšu redzēt, kā es viņās lāčošu :D

Queen, Vasiļjevs būs klāt ar savu jaunāko izstādi, bērnu apģērbu? Man tā patīk viņa kolekcijas, mmm! Ceru, ka uz LV kko arī atvedīs. Uz manu pilsēteli Vācijā diez vai viņš brauks....
23.03.2013 14:42 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
heijaa

bāc, man sāp galva. es zināju, ka rumkolas nav mans dzēriens. B52 ir, bet to es neskaitu par galvassāpju izraisītāju. :D

šodien dzīvojos pa laukiem - esmu pārdauzījusies ar suni un pārēdusies mammas gatavoto - pilnīgi in love with countryside (l)

pastā saņēmu divas kakalarotiņas šodien - tikai bubble necklace jau paspēju sapiņķerēt. yes, it's me :D
23.03.2013 14:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits