Raven- tāda fenomena, kā "TĪRS" eiropietis nepastāv.. Es vēlreiz jau atkārtoshos, ka līdz pirmajam pasaules karam Eiropa kā tāda bija viens liels karalauks. Nebija vietas, kur kāds ar kādu nekaroja. Ja TU vēlējies mieru, tad Tev nemitīgi bija jāasina ierochi.
Un, kopā ar ierochiem, kā kara trofeja tika "ņemtas" sievietes. Franči- Minskā, Zviedri- Valmierā, neshaubos, ka latvieshi- Tobago, Lietuvieshi- Ukrainā, Holandieshi- Turcijā, utt., utt..
Tas ir iemesls, kāpēc vēl pirms pāris gadiem un tomēr, es teiktu, arī tagad- ĪSTIE angļi ir.. es teiktu tomēr neglīti pēc skata.. Jo viņi salīdzinoshi ilgāku laiku (gadsimtus cetrus) vairojās tikai savā starpā, bez svaigu asiņu pieplūduma.. :D (ja neskaita to, ka nupat, pēdējo 30mit gadu laikā Londona ir kļuvusi vairs ne gluži par "balto" iedzīvotāju pilsētu).
Un, ja par skaistumu- tad tas, es teiktu, tomēr ir lielā mērā iespaidojams no stila, gaumes, gadsimta. Un te nu liela loma ir TV un radio(mūsdienās). Pirms Coco Shanele 50tajos, ja nemaldos, nejaushi nosauljojās- neviens nekad skaļi nerunāja, ka brūns(tumshs/kur nu vēl- melns..)= skaists. tagad- "aristokrātiskais" bālums ar koku tiek triekts uz solāriju! :D Tas nekas, ka āda mūsu platuma grādos tam nav domāta.. :)