Tā, manas mīļās cosmo meitenes, man nepieciešama Jūsu palīdzība:)
Ir laiks izlabot studijās iekavēto un studiju referātam par tēmu "aizraujošs, iedvesmojošs sociālā tīkla profils" man nepieciešamas IDEJAS. Kopumā ideja tāda, ka man jāpastāsta par profiliem, kuri ir pazīstami vai varbūt nav pazīstami, varbūt tie ir PR veidoti un nav reālas personas- tam nav nozīmes. Jautājums viens- vai Jums ir sociālo tīklu profili, kam sekojiet, kurus lasiet un kāpēc? (ne tikai sabiedrībā pazīstamo). Ar ko Jums piesaista šie profili? Piemēram, skaistas bildes regulāri albumos, iedvesmojoši padomi vai kas tamlīdzīgs?
Es, piemēram, neesmu ļoti aktīva sociālo tīklu lietotāja, lai gan esmu draugos un f-book, tomēr man ir dažas personas, kuras ik pa laikam paskatos-bildes, ierakstus, jo man liekas, ka šīs meitenes labi izskatās, ir iedvesmojošas, mērķtiecīgas. Protams, dzīvē var būt savādāk, bet man ir interesanti apskatīties, lai gan draugos man viņas nav.
Facebook šodien atradu profilu "REĀLS CĪSIŅŠ":D Nosmējos līdz asarām, bet kopumā veiksmīgs PR gājiens, kā uzlabot pieprasījumu pēc cīsiņiem:D
Padalieties, esmu čaklā studente:)
Varbūt ir kādi profili, ar kuriem padalieties?
Jauku Jums dienu, es atgriežos mācībās un darbā un gaidu kādu padomu.