Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Uzkodas ballītei...

 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Heiii, šefpavāres! :D

Varbūt varat ieteikt kādas labas uzkodas (pašas gatavotas), ko varētu likt galdā mājas ballītē? Salāti utt. jau saplānots, tik gribas arī vēl kādas uzkodas.
... tikai ne pildītu lavašu, dārzenīšus utml. lietas, tās jau mazliet apnikušas ;)
20.03.2013 20:33 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nea, šodien ne. Mums te ka atnāks DIO un kā nodos pa budžām ka būsim mēmi i i klusi. Labak ne:D
20.03.2013 20:35 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
bundžām :D
20.03.2013 20:35 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Kubiete, Tu, šķiet, ko mazliet sajauci :D
20.03.2013 20:35 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Kanape maizītes. Salātus groziņos.
20.03.2013 20:36 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Nesajauca :D tikai paturpina citas diskusijas tēmu :D
20.03.2013 20:36 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es tikai ta, es jau neko. Labāk tagad neteikšu. Atkal būs porno pārtika:D neļaunojies .Un atvainojos ka šitā iebojāju tēmu. Tiešām ne ar ļaunu domāts. :)
20.03.2013 20:37 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Man gribas, ko interesantāku...
Šis viss jau regulāri gatavots :D

Bet, paldies;)
20.03.2013 20:38 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Zvaniņ, man garšo baklažāni. Tāpēc patīk apceptas baklažāna šķēles un iekšā mīkstais krējuma siers + ķiploki + valrieksti.
20.03.2013 20:38 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Aahhh, tagad skaidrs :D
Lūdzu - porno pārtiku man nevajag :D .... tai veidojiet atsevišķu diskusiju!
20.03.2013 20:39 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
. Tāpēc patīk apceptas baklažāna šķēles un iekšā mīkstais krējuma siers + ķiploki + valrieksti.
Kā ieksā? Nē nu tiešām gribu zinat? Es tos baklazānus ta ne visai, tapec ja nezinu jautaju.
20.03.2013 20:40 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kubiete, baklažāns jāsagriež gareniski, tad šķēles apcept un tad iekšā pildījumu rullēt :)
20.03.2013 20:40 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
t.i., Kubiet,
20.03.2013 20:41 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Var sajaukt dažādus sieru veidus, vismaz vienam jābūt mīkstam lai varētu veidot masu, no kuras taisīt bumbiņas. Un tām bumbiņām pa vidu vīnogas. Vislabāk bez kauliņiem.
20.03.2013 20:42 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
A tipa ierullēt? Un gareniski sagriež ta saprotu? Un pēc tam ka sapildi atkal apcep?
20.03.2013 20:42 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012



Kaut kā tā, tikai jābūt plānām, te vienkārši parādīta forma, ka gareniski, nevis ripiņās
20.03.2013 20:43 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
un apviļāt sasmalcinātās pistācijās
20.03.2013 20:43 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
meksikanka, paldies. Jameģina.
20.03.2013 20:44 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nē, nē, apcept šķēles, tad nosusināt lieko eļļu papīra dvieli. Pildījumu sagatavot atsevišķi (ķiploks, siers, valrieksts) un tad salikt uz šķēlēm un satīt. Tā ir auksta uzkoda.

Recepte

http://wwwedieni-ivalga.blogspot.com/2011/07/pilditie-baklazanu-rullisi.html
20.03.2013 20:44 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
sanāk aptuveni šādi

20.03.2013 20:44 |
 
Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Par tiem baklažāniem runājot.... man laiciņu atpakaļ uzdāvināja delikatešu veikaliņā iegādātas baklažāna šķēlītes (pēc skata kaut kas līdzīgs vītinātai gaļai)... Tajās ietinu krēmsieru! Bija garšīgi!!! :)
20.03.2013 20:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)