Nu kā jums šīs dienas raidījums?
Mani īpaši nesaista tās spāņu/ itāļu un citu tautu dziesmas, garlaikojos viņu laikā, bet nez kāpēc ieslēgusi tv tik un tā esmu.
Es jau gaidīju Olgu kādā no raidījumiem. Agrāk viņa bija feināka, bet tagad liekas tāda pretīga vecene, kas nevar pieņemt to, ka viņas ziedu laiki ir garām!
Šovs man patīk, feins svētdienas vakara noslēgums. :)
Jau kuro reizi skatos uz Annu Rozīti un domāju, ka cilvēku, kurš taisa fiņai frizūru, vajadzētu atlaist. Nu kas tās pa krievu tanšu pričenēm? Glītu sievieti uztaisa par kaut kādu bābu. Annai taču ir tik skaisti mati.
Es nezinu, vai tiešām var būt tik pozitīvs cilvēks kā Sutugova, liekas ļoti uzspēlēta tā smaidīšana līdz ausīm.
Olga baigi nobolīja acis, kad Rēzeknes kora vadītājs piebilda komentāru par tām klusajām fonogrammām.
Olga rullē! Nezinu, ko viņa saka, jo man neinteresē. "Ja taisa reizē rokas, tad vienalga- ir viņas, vai nav." To es dzirdēju un saprotu, ka neko garām neesmu palaidis!
es arī neizprotu Olgas komentārus. vispār nepatika kā viņa izteicās par Latgali.un tikko Cēsu korim ne labāk izskatījās,kaut kāds juceklis uz skatuvi.a par Sutugovu labāk neizteikšos
Riebjas tie Jūsu komentāri. Ievu personīgi nepazīstat, bet virināt muti gan protat. Viņa tiešām ir ļoti pozitīvs cilvēks, gan dzīvē, gan uz skatuves. Varbūt Jums pašām trūkst smaida un prieka dzīvē, ja viss Jums ir slikti. Pozitīvā Ieva - slikti, negatīvā Olga - slikti.
Un es par savas pilsētas kori - Ievas violeto (=
ar reklāmām arī riktīgi pārspīlē labi, ka daiļslidošanas paraugdemonstrējumi ir :D
Nepatika, ka rēzeknei vienīgajai fonogramu pieminēja itkā pārējie neizmantotu...
Ievu personīgi nepazīstat, bet virināt muti gan protat. Viņa tiešām ir ļoti pozitīvs cilvēks, gan dzīvē, gan uz skatuves. Varbūt Jums pašām trūkst smaida un prieka dzīvē, ja viss Jums ir slikti.
ne pa tēmu aizsvilies. es taču teicu, ka nezinu, vai var būt tik pozitīvs cilvēks un ka man liekas uzspēlēts. ar to arī norādot, ka viņu nepazīstu un tāpēc nezinu, kā ir īstenībā.