Starts tievēšanai

Reitings 31
Reģ: 16.03.2013
Hey dārgās dāmas, vēlējos dzirdēt kādus labus padomus "STARTAM" kā tad sākt ēst veselīgāk, tievēt un ko labu sākt sporta jomā. Varbūt kādu labu ēšanas režīmu (diētu) protams nejau tādu, ka tik kādu speķi dzīt nost, bet kaut vai lai justu atšķirību (To ka esi uz pareizā ceļa un ka kaut kas sāk arī dzīties nost.), lai pieradinātu ķermeni jauniem ēšanas paradumiem, jo visiem labi zināms, ka uz sitiena atteikties no mīļākā ēdiena ir nenormāli grūti. Gribu, lai kāda padalās, jo internetā visu ko var izlasīt, bet ja no dzīviem cilvēkiem, kuri jau ir pārbaudījuši kādu metodi....Tas vairāk aizķer. Patiesībā, ja tiek līdz momentam, kad tu pati pamani, ka jā tas tiešām strādā, jā mana riepiņa savelkas - tad arī mostas motivācija tad spiest līdz galam, jo tu notici,ka tas strādā, notici sev, un tad jau kļūst vieglāk....
Nāk pavasaris, parasti šajā laikā palieku stipri enerģiska(ar sportu nav problēmas, problēmas ir piespiest sevi un aizbildināties ar "man nav laika" man sāp pakaļa utt), prātā visādas "to do " lietas, tai skaitā sagatavot savu ķermeni vasarai, ziemas sekas ir acīmredzamas. Iztiksim bez "jāēd pareizi, jānodarbojas ar sportu blā blā" tas tā kā skaidrs visiem, vairāk reālus padomus ko darīt, kā likt sev pieturēties pie šīs motivācijas, ko varbūt pamainīt arī dienas režīmā/miegs/izklaides utt. Aiziet dāmas, laiks likt savam ķermenim mosties no ziemas miega un pietiek sēdēt un ēst skatoties uz slaidiem augumiem netā un pie sevis domāt "es to izdarīšu" bet tā arī neko nesākt! Mēs to varam!
17.03.2013 14:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tutta-
nē, lietot olīveļļu ir tieši labi. tieši to iesaka lietot krējuma un majonēzes vietā.
tajā patiesībā ir daudz vērtīgu vielu.
nu tev vēl tā. vakar man draugs vakarā teica, ka man jāēd kūkā, jo savādāk man nebūs redz nebūšot kur ieķerties vairāk. šausmas es jau viņu biju ēdusi pa dienu :D priekš kam tad es cenšos sportot?
18.03.2013 10:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits