Neesmu vegetaariete un nepavisam ne vegaane, bet padaliishos ar savaam recepteem. Loti garshiigi ir baklazaani ar mozzarellas un parmas sieru un tomaatu meerci (apcep baklazaanu ripinjas,apsaala,appiparo, uzkaisa oregano un baziliku un tad kaarto cepamtraukaa seciibaa - baklazaani, tomaatu meerce, riiveets parmas un riiveets mozzarellas siers) un tad shauj iekshaa cepeshkraasnii uz 325 gradiem uz pusstundu, 40 minuuteem. Veel ir garshiigi , ja baklazaanus apcepj kaa karbonaades - olaa un miltos. Shad tad uztaisu lechoveidiigu paeedienu - paprika, ungaaru pipari, daudz siipolu, kjiplocinjsh, zukini - to visu apcepju un tad sauteeju uz leenas uguns ar uudeni un krietnu devu tomaatu pastas. Saals, pipari ect peec veelmes. Eedu virs riisiem vai grikjiem.