Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Veģetāras/vegāniskas receptes

 
Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Sveikas :)
Esmu nolēmusi dažādot savu ēdienkarti ar veselīgiem un garšīgiem ēdieniem, kuros nevajadzētu izmantot gaļu. Nav jau tā, ka pavisam atsakos no gaļas produktiem, bet gribas kaut ko savādāku nevis tikai karbonādes, kotletes u.t.t. Daudz gatavoju zupas, sautējumus, salātus, bet gribētos vēl kādas foršas idejas.
Kādas ir jūsu iecienītākās veģetārās/ vegāniskās receptes?
16.03.2013 21:18 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Ja godīgi,tad šo vel neesmu mēģinājusi,bet izskatās ļoti garšīgi:
http://www.youtube.com/watch?v=lQJzK4P8N5U
16.03.2013 21:26 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Neesmu vegetaariete un nepavisam ne vegaane, bet padaliishos ar savaam recepteem. Loti garshiigi ir baklazaani ar mozzarellas un parmas sieru un tomaatu meerci (apcep baklazaanu ripinjas,apsaala,appiparo, uzkaisa oregano un baziliku un tad kaarto cepamtraukaa seciibaa - baklazaani, tomaatu meerce, riiveets parmas un riiveets mozzarellas siers) un tad shauj iekshaa cepeshkraasnii uz 325 gradiem uz pusstundu, 40 minuuteem. Veel ir garshiigi , ja baklazaanus apcepj kaa karbonaades - olaa un miltos. Shad tad uztaisu lechoveidiigu paeedienu - paprika, ungaaru pipari, daudz siipolu, kjiplocinjsh, zukini - to visu apcepju un tad sauteeju uz leenas uguns ar uudeni un krietnu devu tomaatu pastas. Saals, pipari ect peec veelmes. Eedu virs riisiem vai grikjiem.
16.03.2013 21:28 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Man patīk taisīt mērcīti salātiem:
Indijas riekstus(3 h izmērcētus ūdenī) sablenderēt kopā ar bazilika lapiņām,nedaudz ķiploka,oregano,sāli,nedaudz citrona sulas,pipariem. Super garšīgi un sātīgi ;)
No saldajiem iesaku pamēģināt avakado kūku ar augļiem:
Avakado sablenderē,piemēram, ar zemenēm,agaves sīrupu,nedaudz citrona sulas,klāj uz pamatnes(mandeles ar datelēm) un liek saldētavā uz pāris h!
16.03.2013 21:33 |
 
Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
aahhhh, būtu tāds aparātiņš mājās ar ko to cukīnī pārveidot par spagetī.
izskatās garšīgi.
16.03.2013 21:33 |
 
Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Krista- es esmu taisījusi kabaču karbonādes, par baklažāniem biju piemirsusi.
Un lečo arī ir forša lieta, man ir vasarā gatavotie, sapildīti burciņās. atliek tikai uzsildīt un forša piedeva rīsiem, makaroniem.
16.03.2013 21:36 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.01.2009
Bibinja Var jau vnk ar rīvi ja nav tas aparāts. Sanāks plānākas,bet nu garšos tāpat ;)
16.03.2013 21:40 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
forestkid ieliktajai receptei es ieteiktu arii otru variantu - indijas riekstu vietaa saberztus ciedru riekstus un pieriiveet klaat cieto parmas sieru un likt klaat makaroniem (bez citrona un oregano). Klasiskais itaalju pesto Genovese. Turklaat es to visu taisu vecajaa, labajaa piestinjaa, tad vairaak izceljaas bazilika aromaats.
16.03.2013 21:42 |
 
Reitings 287
Reģ: 03.01.2013
Man ļoti garšo:
1) ar kuskusu, šampinjoniem, sīpoliem un burkāniem pildīta paprika;
2) pupiņas ar papriku, sīpoliem, konservētiem tomātiem un čili piparu;
3) makaronu sacepums, kur kārtās salikti makaroni, konservētu tomātu mērce ar timiānu, ripiņās sīpoli un padaudz mozarellas siers;
4) no rauga mīklas cepts pīrāgs ar vārītu olu un burkānu pildījumu.
16.03.2013 22:02 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Veel atcereejos par hummusu! Njamma.
16.03.2013 22:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)