Izklausās pēc ļoti interesantas situācijas protams :D bet diskusijas mērķis kāds - izstāstīt cik ļoti tu besī savam vecim, vai izstāstīt kā tu viņu klapē? :D
Meitenēm, kas teica, ka nesaprot, kapēc sievietes ''drikst'' sist, bet vīrieši nē - es arī esmu par to, ka sievietei jau nu arī nav nekādu tiesību sist vīrietim, BET tūkstošiem pētījumu rāda, ka sievietes ir DAUDZ emocionālākas un viņām krīzes situācijas ir grūtāk kontrolēt un savaldīt savas emocijas, bet tas protams neattaisno sišanu džekam. Bet ja tomēr kaut kāda mistiskā situācijā sieviete iesit vīrietim pļauku a viņš ar visu savu spēku sit viņai pretī - tas tomēr nekad nebūs ok (manuprāt).. Ja man kādreiz augs dēls viņam no centīšos iemācīt , ka nekad nedrīkst sist sievietei. Bet par sitienu - spēku samērs atšķiras arī cita iemesla pēc - pierādīts, ka sievietes visbiežāk palaiž rokas aizvainojuma dēļ, ne dusmu un sities ir frustrācijas pēdējā stadija - nav tik spēcīgs, bet vīrieši visbiežāk sit dusmās - dusmas mobilizē visu ķermeņa enerģiju un sitiens sanāk tiešām iespaidīgs. Tāpēc sieviete vienkārši grib izrādīt, cik aizvainota ir - ātrs pliķis, nenoturīgs vīrietis sadusmojās un sadot viņai tā pa muti, ka bail skatīties uz to sievieti pēc tam.