Es gan uzskatu,ka tā ir nevis vīriešu vaina,bet gan pašu sieviešu. Cik gan nav redzēts,ka sievietes izvēlās labāk pašas VISU izdarīt nekā lūgt palīdzību vīrietim. Pašas uzņemas visu vilkt uz saviem pleciem un tad čīkst,ka vīri blakus izlaidušies un nemāk pat sev ēdienu uz šķīvja uzlikt! Tad pēc tam pašām nevajag čīkstēt un tēlot cietējas,ja pašas ir vainīgas pie tā. Jā iespējams čalim vajadzēs 5 reizes,lai saprastu kā pareizi veļas mašīna ir jāieslēdz un ka poda brilli būtu vēlams nolaist,bet tā vietā, labāk jau izdarīt pašai un tad pēc 10 gadiem attapties ar resnu un slinku kuili sev blakus,paraudāt draudzenēm uz pleca un vainot slinko vīrieti!
Ja vēlaties būt sievietes,tad tādas arī esiet un nevajag uzņemties vairāk kā vajadzīgs,it īpaši ja ir blakus cilvēks, kurš var palīdzēt ikdienas darbos.
Es,protams,neesmu vīrietis un ļoti iespējams,ka mans viedoklis ir pilnīgi aplams,taču man šķiet,ka arī normālam vīrietim būtu patīkami piedalīties ar sievieti kaut vai mājas uzkopšanas darbos vai bērnu audzināšanā.
Tā žults rodas no iekšējā aizvainojuma,jo neļaujam vairs vīrietim būt par vīrieti,veikalā pašs kā kamieļi stibīsim iepirkuma maisus,veikala garajam pārdevējam neprasīsim makaronu paciņu no augšējā plaukta utt
Es kad strādāju TIKAI ar vīriešu kolektīvu praktiski NEKAD(ja vien mani vīrieši nebija pīpauzē un es nepaliku strādāt)neņēmos pacelt,aiznest vai izdarīt jebko,kas man kā sievietei varētu būt apgrūtinošāk,vispār ļoti bieži arī vīrieši no citiem depārtmentiem gāja garām un piedāvāja palīdzību vai ja redzēja,ka cenšos pati kaut ko izdarīt mani kārtīgi nobāra.
Es pati līdz 17 gadiem(jo tad mani vecāki izšķīrās)uzaugu ģimenē,kur tētis sapņoja nestrādāt kamēr mamma rāvās 2 darbos,lai visu pavilktu. Jā mans tēvs dzīvoja ar nepareizu,manuprāt,skatu uz dzīvi,taču es vairāk vainoju(iespējams vainoju nav īstais vārds,bet citu nespēju atrast)savu mammu tajā,ka tā tika pieļauts,jo vienmēr ir izvēle-BŪT PAR SIEVIETI! Arī tagad pēc daudziem gadiem,kad runājam citreiz par dažādām tēmām(arī par šo),es viņai nebaidos to pateikt un paldies dievam,ka tagad mana mammīte ir sapratusi,ka sievietei ir jābūt sievietei.
Lai viņas iet strādāt,es labprāt sēžu ar bērniem mājās. Sievietes tik māk ar savu p*** naudu pelnīt. Kāpēc viņas sūdzās, ka pēc nodokļu apmaksas zemāka alga, lai iet mācās fiziku,ķīmiju,matemātiku. Tā viņas iestājās darbā, aiziet degrētā un novelk līdz 40 gadiem fufeli.!
Kaut ko šādu var pateikt tikai resns un pumpains dročītājs,kurš dzīvē tālāk par savu riepu neredz,bet uzskata sevi par baigo donžuanu un to,ka ir pelnījis sev blakus modelu,taču kā zināms normāla meitene pie tādiem lohiem neiet!