Vīrieši-par sieviešu tiesībām

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Labs vakars.
Tikko izlasīju tvnet diskusiju par sieviešu tiesībām un jutos šokēta.
Teksti tādi komentāros: Lai viņas iet strādāt,es labprāt sēžu ar bērniem mājās. Sievietes tik māk ar savu p*** naudu pelnīt. Kāpēc viņas sūdzās, ka pēc nodokļu apmaksas zemāka alga, lai iet mācās fiziku,ķīmiju,matemātiku. Tā viņas iestājās darbā, aiziet degrētā un novelk līdz 40 gadiem fufeli.!

Tādi komentāri (un pārsvarā, cik sapratu no vīriešu puses), ka man žokliks atvērās pilnībā.
Kas tas tagad par stilu? Es jau kuro dienu pa internetu atrodu tik to, cik sievietes ir lielas m** un dzīvo tikai uz nabaga vīriešu kakliem, un vēl atļaujas viņiem skalot smadzenes.

Bļāviens,man gribas godīgi lamāties. Vīriešiem nav patstāvīgas garastāvokļu maiņas, jo Dievs mūs ir radījis ar patstāvīgām hormonu izmaiņām, vēl sāpīgās (daudzām) mēnešreizes,bērnu iznēsāšana, visu dzīvi jārūpējās par vīriešiem,kas tā īsti arī var neizaugt (ne visi), man godīgi paliek skumji.

Sajutos tik nevērtīga, nesaprotu kāpēc tad viņi nekļūst par gejiem, vai arī tīri kaut kādi nolifer dzīvojas pa tiem ziņu portāliem.

Vai mēs kādā musulmaņu valstī dzīvojam, ka mūs šitā ar s*** jāapber? Vai tiešām sievietes nav pelnījušas būt novērtētas?
11.03.2013 22:16 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+LustForLife

Jā, prasības sievietēm ir vienkārši nereālas, lai to par 100% izpildītu, nepietiek ar 24h diennaktī.
Un pretī ir vīrieši, kas tikai strādā darbā. Un mūsdienās sievietes un vīrieši pelna apmēram vienādi- tad kāpēc visas tās pārējās rūpes ir uz sieviešu pleciem? Tas nav godīgi. Agrāk vīrieši nesa mamutus un tad bija godīgi, ka sievietes uzņēmās pārējās rūpes.
11.03.2013 23:14 |

Reitings 3934
cormeum
Un būt pacietīgām un neuzbāsties ar to spuldzīti katru nedēļu :D Ja pateica, ka nomainīs, tad nomainīs un nav ko zāģēt :D
11.03.2013 23:15 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
LustForLife, tās ir sekas tam, ka sievietes it kā visas tiesības ir dabūjušas, bet vienlaicīgi pastāv arī "vecie" prekšstati, t.i., sieviete ir nevis tikai mājsaimniece vai tikai darbiniece, bet abi kopā. viņa ir gan mājas uzturētāja, gan pelnītāja, būtībā strādā divas slodzes
un daudzi vīrieši vienkārši nesaprot, ka neatkarīgi no dzimuma diennaktī ir tikai 24 stundas, kuru laikā viņi strādā un atpūšas, bet sievietei savukārt jāpaspēj strādāt, sakopt māju, uztaisīt vakariņas, uzaudzināt bērnus, kopt sevi un vēl vakarā pamīlēties

Jo, cik dzirdu, vīriešiem tas ir liels varoņdarbs - strādāt un pelnīt naudu. Un pat neuzdrošinies prasīt ko vairāk!

jā, daudzos gadījumos tā tiešām ir!
11.03.2013 23:18 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ha, ha, šī diskusija man atgādināja to anekdoyi: ja vīrs ir apsolījis salabot tekošo izlietni, tad viņš to arī salabos. Un tāpēc jau nevajag viņam reizi pusgadā to atgādināt. :D
11.03.2013 23:20 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man vēl patīk plaši izplatītais variants - tu veca, pārstrādājusies, nekopta un negriboša. Man nav interesanti, iešu ballēties.

Vienīgais, es domāju, vai tas ir lutināšanas vai nepareizas audzināšanas rezultāts? Jo, tīri teorētiski, ja vīrietim būtu ieaudzinātas ''pareizās'' (klasiskās) vērtības, tad viņš no paša sākuma ieņemtu 100% pelnītāja pozīciju un ļautu sievietei rūpēties par māju + bērniem. Bet no otras puses- pie laba ātri pierod.
11.03.2013 23:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tās ir sekas tam, ka sievietes it kā visas tiesības ir dabūjušas, bet vienlaicīgi pastāv arī "vecie" prekšstati, t.i., sieviete ir nevis tikai mājsaimniece vai tikai darbiniece, bet abi kopā. viņa ir gan mājas uzturētāja, gan pelnītāja, būtībā strādā divas slodzes
un daudzi vīrieši vienkārši nesaprot, ka neatkarīgi no dzimuma diennaktī ir tikai 24 stundas, kuru laikā viņi strādā un atpūšas, bet sievietei savukārt jāpaspēj strādāt, sakopt māju, uztaisīt vakariņas, uzaudzināt bērnus, kopt sevi un vēl vakarā pamīlēties

Taas ir sekas tam, ka pasaulee eksistee sievietes - varones, kuras pashas sho guuzmu briivpraatiigi uzgaazj uz pleciem un peec tam viirieshi uz taadaam saskataas un saak prasiit arii no citaam. Sievietei ar maziem beerniem, ja viss maajaas vinjai ir jaadara, nav jaastraadaa un turkaat viirietim buutu vinjai par to daasni jaatliidzina, ja nee - visam jaabuut puse uz pusi ieskaitot pamperu mainiishanas reizes, slimiibas lapu njemshanas un griidas mazgaashanu.
11.03.2013 23:28 |

Reitings 3934
LustforLife
Ne tikai veca vai pārstrādājusies. Dažreiz- ai, piedzima bērns, tagad sievietei ķermenis nav perfekts, sīkais arī dažreiz raud- priekš kam man tāda smaga dzīve? Iešu pie citas :D
11.03.2013 23:28 |

Reitings 3934
krista
Ir vīrieši, kas nav spējīgi pat paši sev ēst sagatavot, kur nu bērnu aprūpēt vai māju sakopt. Ja vīriešiem būtu jādzemdē, cilvēce izmirtu :)
11.03.2013 23:30 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
summer tad taadiem ir jaabuut speejiigiem atnest lielu mamutu maajaas. Ja nav mamuta un nav paliidziibas maajas solii, tad kam vinjus vispaar vajag?
11.03.2013 23:34 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Njā, man šodien tipiska situācija gadījās. Nu jau bijušais (dzīvojam kopā dažādās istabās dažu iemeslu dēļ) atbrauc mājās, es viņam palūdzu pieskatīt bērnu, kamēr pabeidzu savu tulkojumu. Lieki teikt, ka visu dienu biju viena un darīju vienlaicīgi visu - skatījos sīci, vācu aiz viņas un vēl tulkoju. Nervi uz nulles, noskrējusies bezjēgā, aiz labas sirds pat kartupeļus sacepu, ko pati pat nepaspēju paēst. Tad, nu, man atlikusi kāda stunda laika, lai pabeigtu, a šis man atbild - es no sešiem rītā strādāju, kas tev gabals nokrīt no tā, ka tu bērnu skaties? Paliku uz mutes. Viņš ļoti labi zin, ka es strādāju...
11.03.2013 23:42 |

Reitings 3934
krista
Tad jau lielai daļai būtu jādzīvo vientuļnieču dzīve bez otras puses un bērniem :D Nav mums te LV tik daudz mamutu nesēju :D
11.03.2013 23:43 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
a kas tev liedz pārcelties uz vietu kur ir?
11.03.2013 23:45 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Nav būtiski, ka sievietes pašas šādu situāciju ir izraisījušas un panākušas ar savām alkām pēc neatkarības (kā daudzas saka), bet ja vīrietis atļaujas domāt, un vēl izteikt tik pretīgā un aizskarošā veidā savas domas par sievieti, viņš manās acīs nav cienīgs saukties par vīrieti.
11.03.2013 23:52 |

Reitings 3934
nirvāna
Es nečīkstu- konstatēju faktu :)
11.03.2013 23:52 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nav vairs tie laiki, kad cilvēki alās dzīvoja un sievietes galvenais pienākums bija sadalīt mamutu. Mūsdienās mamuts vismaz jāpalīdz nomedīt, tā tēlaini izsakoties. Tāda nu ir mūsdienu dzīve, ka nekas cits bieži vien neatliek kā kļūt par māti varoni. Ir jāstrādā, jātiek galā ar bērnu, jāuzkopj māja, jāiepērkas, ēst arī gribas - ir jāgatavo, bardakā dzīvot negribas... Protams, ir vīrieši, kuri ļooti daudz palīdz mājas darbos utt., šobrīd runa nav par to. Arī labi izskatīties tā kā vajadzētu. Bieži vien sievietes, kuras saprot, ka nav gluži nevarīgas un var un dara pašas visu (lai gan - daļā gadījumu nekas cits neatliek), aizmirst, ka ir sievietes... Tās pati visu varu ir tās karoga nesējas un biedē vīriešus, bieži vien liekot justies nevajadzīgiem, jo rodas sajūta, ka iemīlētā sieviete ir kļuvusi par tādu čomu - var kaut ko salabot vajadzības gadījumā, smagumus pārcelt, pārbīdīt utt. Tādu sieviešu reizēm paliek žēl - tik loti citām pārmet - kas, tu nevari to un šito, kas tu par sievieti utt., lai gan tas drīzāk būtu vīrieša darbs, žēl tādā ziņā, ka viņas, šķiet, pašas sevi vairs kā sievieti neuztver.
Protams, gadījumi ir daudzi un dažādi.
11.03.2013 23:53 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
es nesaku, ka čīksti :D
bet nu kur jūs tos lošus rokat? tikai pēc debīliem komentāriem spriežat? kurš normāls vīrietis vispār raksta komentārus tur? :D
tiešām reālajā dzīvē sievietēm tik slikti iet? es par tādiem lasu kā par pasaku tēliem šeit cosmo, jo dzīve nevienu tādu nezinu. ģimeni jau parasti izlemj veidot abas puses un pirms tam vienojas kā rūpēsies par dzīves labklājību.
11.03.2013 23:56 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Pag, un tad brīnās, ka demogrāfija iet uz leju :D Es ieteiktu sievietēm sadumpoties un nedzemdēt kādu laiku, tad redzēs, kā mainīsies situācija.

Par lupatām diemžēl piekrītu, tāpēc pirmkārt, jāspēj (man) pašai sevi stabili nodrošināt, otrkārt, ja gadās lupata pa ceļam, nekādas žēlastības, lai staigā apkārt ar savu *** kā vienīgo vērtību. Toties īstu vīriešu priekšā gan necenšos tēlot supersievieti.
12.03.2013 00:16 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Un šie komentāri jūs ļoti pārsteidz?

Tas ir tikai logiski, jo:

1) Vispārēja žults izliešana interneta vidē (delfi, tvnet, apollo utt.). Vīriešiem Latvijā pēc 30 vispār ir tipiski izsacīties ciniski par jebkuru tēmu, lai daļēji nolaistu tvaiku.
2) Sociālekonomiskais stāvoklis Latvijā ir ilgstoši radījis vīriešus, kuri ir materiāli maznodrošināti un mazspējīgi - gan tos, kas ir tādi paši savas vainas dēļ, gan tie, kuri ir tādi kļuvuši ārējās ietekmes rezultātā.
3) Slēpts personīgs aizvainojums pret sievietēm.

Protams atsevišķos gadījumos ir tādi sieviešu eksamplāri, kas veicina šos steriotipus. Man radiniecei pazīstama gados jaunāka kolēģe, kura saņem visvisādus bonusus no darba devēja, jo šī savukārt mēģina slepus pārgulēt ar uzņēmuma klientiem ārzemniekiem. Tas ir aizgājis līdz prastas prostitūcijas līmenim, un viņa pietam ar to lepojas, jo ir pārāka par pārējām savām 40 gadniecēm kolēģēm. Tādēļ, ja kaut vienreiz nākas ar kaut ko tādu saskarties dzīvē, tad tas iespiežas spilgti atmiņā vairāk kā citas lietas.
12.03.2013 07:07 |

Reitings 236
Reģ: 29.04.2011
Es tāda veida komentārus neņemu galvā, vīrieši noniecina mūs, mēs viņus, bet tāpat dzīvojam kopā :D
12.03.2013 07:42 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Lai viņas iet strādāt,es labprāt sēžu ar bērniem mājās. Sievietes tik māk ar savu p*** naudu pelnīt. Kāpēc viņas sūdzās, ka pēc nodokļu apmaksas zemāka alga, lai iet mācās fiziku,ķīmiju,matemātiku. Tā viņas iestājās darbā, aiziet degrētā un novelk līdz 40 gadiem fufeli.!

Puikas ta domā. Vīrieši 90% gadiojumos negrib uzņemties smago majas soli un bernu audzināšanu un maja sedet. Ir feins raidijums neatceros kura kanala-Papa Papapl. Veci uz nedelu atstaj par masjaimnieci-pilnigi visi ir šokā ka ar to visu var tikt gala. Ta ka lielie mutes brūķētaji ta arī paliek mutes brūķētāji.
12.03.2013 07:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits