Raknjājās telefonā, kamēr gulēju

Reitings 2
Reģ: 10.03.2013
Sveikas. Mans puisis ir loti greizsirdigs, kaut gan es nekad neesmu vinu krapusi vai kada cita veida likusi vinam saubities, ka esmu uzticiga. Un tad nu vakar es aizmigu, a sis mani modina un saka,lai vacos! Izradijas,ka vinam redz kaut kas nepatika mana sarakste ar vienu pazinu. (Sarakstee absoluti neka tada nebija, par ko vajadzetu ta dusmoties). Nezinu, ko domat un ka reaget, puisis lasa manas sarakstes,kamēr gulu...pretigi, bet piedodami?
10.03.2013 23:36 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Man, personīgi, ļoti nepatīk,ja bez atļaujas rakņājas pa manu telefonu, kaut arī man vispār nav ko slēpt. Pie tam, es nerakņājos drauga telefonā. Protams, ja paprasa atļauju, tad gan manis pēc var lasīt, fočēt vai darīt jebko.
11.03.2013 11:40 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Iespejams,ka tur taja sarakste tiesham ir kaut kas par ko apvainoties. Bet tikpat labi chalis var but uzputis no mushas ziloni,ja jau vinjs ir ljoti greizsirdigs.
Mees varam tikai minet,kas un kaa,ja autore nepasaka,kas ir rakstiits tajas sms,tad gruuti spriest.
11.03.2013 11:42 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
varbūt sameklē savu pašcieņu un pati aizej? Kur ir kaut kāda cieņa pret sevi un cilvēku ar kuru kopā esi? Nav man pieņemami šitā telefonu, graugu, facebook ziņu lasīšana
11.03.2013 11:45 |

Reitings 8272
ja tu zini, ka puisis rakņājas tavā telefonā, tad nedod pamatu viņam tevi turēt aizdomās. nu vai tad tik grūti ir izdzēst liekās sms? diez vai, ka tev patiktu, ka tavs draugs sarakstītos ar kādām meitenēm. tu pati radi šo situāciju, zinot ka puisis ir greizsirdīgs. un ne jau visi būs tie, ka s mierīgi uztver tādas lietas. būs greizirsīgie vienmēr.
ja jums visādi citādi attiecības ir labas, tad nebojā tas arī pati. ja saraksties kaut pa draugam tikai, nu izdzēs ārā to saraksti un būs mierīga dzīve jums visiem.
11.03.2013 12:57 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Ja jau tur neka tada nebutu par ko sadusmoties, tad vins nebutu licis tev braukt prom! Varbut kaut ko parprata. Tas, ka ielida telefona - ja jau tev nav nekas slepjams, tad nebutu tagad par to cepusies. Nu paskatijas un viss. Tas tacu nav nekas sausmigs. :D mos gribeja paspelet kadu speliti tava tel un atnaca zina no tava pazinas?
11.03.2013 13:01 |

Reitings 8272
protams, pusis nerīkojās glīti tev pasakot, lai tu vācies. bet tu nezini, kā viņš interpretēja tavu saraksti ar to paziņu. varbūt jums jau i bijuši līdzīgi konflikti, varbūt tas ir tavs bijušais vai vnk puisis sit tev kanti. vnk padomā citrreiz, kā tu justos otra vietā.
es neattaisnoju to rakāņāšanos telefonā, bet cik daudzām šeit nav tādas mānijas un pēc tam sūdzas par ieraudzīto, lai gan nekā tāda tur nav bijis. un tad ir vesels bars gan atbalstītāju, gan kritizētāju par ielaušanos privātajā telpā. izskaidro puisim situāciju un pati neradi šādas divdomīgas situācijas. daļēji varu pateikt, ka pati esi pie tā vainīga. mēs nezinām, kadās attiecībās tu pašlaik esi vai esi bijusi ar šo paziņo un kāda ir bijusi tava pagātne
11.03.2013 13:03 |

Reitings 12
Reģ: 11.03.2013
tada ir sievietes daba, ka uz vinjam nevar paljauties)))
11.03.2013 13:05 |

Reitings 8272
vispār tā arī var būt kā saka cloo. un es arī daudzkārt esmu ņēmusi drauga tel. lai paspēlētu spēlītes. un kura tad man pasakiet neizlasīs to sms, kura būs atnākusi jūsu acu priekšā. un ne jau tādēļ, la puisis kko slēpj, bet izlasītu tāpēc, ka varbūt tur ir kkas loti svarīgs.
11.03.2013 13:05 |

Reitings 12
Reģ: 11.03.2013
flirts sievietes daba..nozime ka esoshais virietis neieraudz ko sieviete grib, celjojumu vai romantisku vakaru, aiziet uz kino vai palikt majas un pasutit kaut sushi set, un sak sarakste..))
11.03.2013 13:11 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Gan jau bija iemesls šādiem vārdiem. Es piemēram, ja sava drauga telefonā atrastu saraksti ar kādu citu meiteni - nebūtu sajūsmā, bet lai tāpēc Tev pateiktu - lai "vācies" ārā no mājas arī ir traki.
11.03.2013 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits