Domām ir spēks! No rīta fb nomainīju cover bildi uz lillā tulpēm.. Atnāca viens kolēģis ar lillā puķēm podiņā un tagad otrs ar lillā tulpēm!! :) :) Smaids līdz ausīm! :)
Buchas cosmo daamaam! :)
Mans riits maajaas saakas taa,ka mani abi hausmeiti ir uzdaavinaajushi rozaa tulpju pushkji un daaaaudz rozes! Veel no diviem buus veelaak ziedi! Tiiik burviigi! :)
Ar forshiem viirieshiem kopaa dziivoju!
Veelaak jaatiekas ar draudzeni un vakaraa jaabrauc pie teeta uz vakarinjaam,taa esmu sailgojusies peec gjimenes.
Lai jums uzmaniibas pilna diena!! (l)
Tāds prieks par šodienas laiku. Es jau biju sagatavojusies aukstumam, kurš atgriezīšoties, bet tik superīgs un saulains.
Vispār, es te ielīdu, lai pateiktu paldies meitenēm, kuras iepriekš manā diskusijā dalījās ar savām pieredzēm grāmatu pirkšanā internetā. Šodien arī es savu grāmatu pasūtīju. Vēlme to iegūt bija lielāka par ierasto nevēlēšanos iepirkties internetā :)
Iedvesmojošas bildes un iedvesmojoši stāsti :) Man šodien arī labs garīgais - parādījās baigā enerģija, ka pat nomazgāju logus :D Tagad lutinu sevi ar kokosriekstu cepumiņiem :)
staroju kā saulīte- mani uzlādē šādas gaišas dienas (h)
Mīļotais arī pārsteidza no paša rīta ar manām mīļākajām puķītēm. Es laikam iemīlu sieviešu dienu :)
Nedaudz škrobīgi,ka nav ne puķu,ne konču.Vispār maz apsveikumu.
Ne tur tā lieta, ka nevarētu nopirkt puķes pati un ielikt vāzē vai šokolādi,bet pietrūkst tas pats process,ka apsveiktu, pārsteigumi un tā, eh