Šmuce

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Sveikas..pat nezinu ar ko lai sāk :(
Vakar sanāca ar puisi pāršaut pār strīpu..Viss sākas ar 5to martu manai māsai bij dz/d braucām apsveikt.Nu atbraucām sēžam pie manis mana ģimene apkārt un nu sola tur paēst un tā..bet ne tas..vienmēr kad viņš ir pie manis viņs sēž spaida telefonu neko neapjautājas, vakar arī tikai pa rokàm telefons!Apvainojos par to ļoti jo tā ir kā necieņa pret manējiem..aizbraucām pie viņa(dzīvoju lidz sim ar vinju pie vinja gimenes) nerunāju ar viņu biju dusmīga, pateicu lai sez pie sava telefona talak..jo ja jau pat pie manis neko citu nevar,ir dienas pats lūdzās-davai braucam pie tevis.Un ja esam vinjs atkal pie telefona!
Nerunājām visu vakaru pat pa nakti gulējam katrs sava gultas pusē!No rita t.i- 6marta man ari vel bij aizvainojums es jau vinam teicu ka man nepatik ka vins to telefonu nem pa rokam kad esam pie manis jo ta ir neciena- mana mamma apsezas aprunaties a vinjs tik pa telefonu spelites..lab tas taa-Kautka saligam.mieru aizgajam paest, un tad vinjam peksni vajadzeja braukt aizvest traktora detalas uz remontu, es gribeju iet ara ar vinu bet tad pateicu ka neiesu jo tad kad gribeju vinam bij visadas citas darisanas!
Kad vins atbrauca no remonta atkal izcelas kaščis par to ka vins redz grib bucoties es vinu atgrudu jo tiesam nebij garastavokla.Vins talak jau ar speku mocija mani lida bucoties es vel vairak sapukojos :(
Viss aizgaj tik talu ka saliku somu pateicu braucu majas gribu pabut viena.negribeju visu vel vairak sarezgit, galu gala vins vakara piedzeras sarunaja man nesmukas lietas-piem ej nomirsti, man vienalga kas un ka ar tevi, ka kipa es esot ma**a, un histeriķe! Es tik ļoti nožēloju ka aizbraucu majas, vins vakar pat neatlava braukt pie vina izrunaties!Tgd vins dzerstas apkart kautkur..un kad es vinam parmetu sodien ka man nepatik ka vinjs dzer ar draugu kuram ir prpblemas ar policiju..vins pateica kada tev daļa ar ko kopa es dzeru..lieki piebilst vins mani ir/bija bildinajis..

Sanaca gari..nezinu ko darit..help..parmetumi man deres .zinu rikpjos tizli..stasts ir vel garaks vnk rakstu no telefona.Paldies
07.03.2013 15:13 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
piekrītu Kasparam. tagad varbūt viņš vēl daudz maz savu dzeršanu kontrolē un turās. bet dzīve ir gara un tu nezini, kas vēl var notikt, kādas problēmas, dzīves grūtības, utml. ir baigais risks, ka viņš to glāzīti sāks ciltāt arvien biežāk un biežāk. Silti iesaku, padomā, vai tev to vajag, pirms precies ar viņu. īpaši, ka jau tagad tev viņa dzeršana traucē. Labāk ar tādiem nekļūst.
09.03.2013 10:05 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man tulīt sirds apstāsies no tavas gramatikas.
09.03.2013 10:14 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Otra lieta. Rodas iespaids, ka nu beidzot pieaugušo dzīvē sākusi iziet tā paaudze, kuru vienīgais brīvā laika pavadīšanas veids bērnībā ir bijis:
a) spēlēt spēles telefonā,
b) spēlēt spēles datorā,
c) sēdēt pie TV,
d) kopā ar draugiem iedzert/uzsmēķēt/palietot šaibas vai ko līdzīgu/bezmērķīgi vazāties apkārt vai dirnēt kaut kur.
Nu varēsim noskatīties, kā šamajiem iet privātajā dzīvē un darba gaitās! Esmu pārliecināts, - redzēšu daudz tāda, ko līdz šim tiešām nebūs bijis iespējas redzēt.
09.03.2013 10:17 |

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
A ko man darī j uzskata kad dzerot viņam tā ir vieglāk?
09.03.2013 10:42 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
wendii, tu domā ka tas būs labākais variants tam visam?Es nē,varbut tikai lai saprot to visu
Lai jūt kadu postu tas ienes dzīvē!

Oj... nu lielisks piemērs sieviešu number 1. kļūdai - cerēt, ka viņas dēļ vīrietis mainīsies. Nu ne-e. Tā dzīvē nenotiek. Ja nav noticis līdz šim, šaubos, ka notiks pēc Tavas "pabaidīšanas" ar šķiršanos. Ok, uz brīdi varbūt saņemsies, bet, ja stimuls mainīties nerodas pašam sevī, bet gan no kkāda apkārtēja spiediena, sākumā viss būs labi, bet ar laiku, man liela aizdoma, viņš pat var Tevi sākt klusībā nicināt, ka kaut ko uzspied. Un pretreakcija būs jau lielāka.
Mans subjektīvais viedoklis no ilgstošas pieredzes - tēvs, pirmais puisis..
Dari, kā zini, patiesībā, jo izklausās, ka gribi turpināt šīs degradējošās attiecības.
Un, btw, iepriekš tā garāmejot minēji, ka savai mammai nemaz visas šīs problēmas tā līdz galam neatklāj?
Man ar sākumā šķita - tā nav mammas darīšana, mums tās attiecības nemaz nav tik tuvas - sīkumus par iedzeršanu nestāstīšu. Bet ar laiku sapratu, ka to vnk nedarīju tāpēc, ka pati klusībā kaunējos par šādu puiša attieksmi un zināju - mamma ieteiks vienīgo pareizo risinājumu - šķirties! kas to rozā briļļu posmā šķita galīgi nepieņemami...
09.03.2013 11:14 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Sveists kaut kāds, meitene - ieslēdz smadzņpodu.
09.03.2013 11:26 |

Reitings 490
Reģ: 24.07.2012
wendii, man nau nekādu roža briļļu periods! Tas nau tik vienkārši kad tu esi vienmēr ticējusi un tgd sāk pievilt :/
09.03.2013 11:27 |

10 gadi
Reitings 590
Reģ: 24.11.2012
Negribu gari izteikties, bet nu, manuprāt, šeit ir skaidri redzams, ka meitene meklē attaisnojumus, lai nešķirtos.. Un tādā gadījumā, jebkurš jūsu ieteikums būs lieks, tāpat paliks kopā, un pēc laika jau būs līdzīga / vēl trakāka diskusija, gan jau vēl arī mazais tad visam pa vidu vēl būs!!
Tipiski!
Neesat ievērojušas, ka ir tāds sieviešu tips kā aitas (atvainojos), kurām šādi mužiki ir vajadzīgi kā gaiss?! Kāps uz galvas, dzers, dažreiz padunkās.. nu un ? - Pacietīs!
09.03.2013 12:05 |

Reitings 1493
Krischinja ir tas pats kas Kikinja?

Ja tgd sāk pievilt, tātad šim vīrietim vairs nevar uzticēties - ka viņš neaizies postā pie pirmā strīda, ka izturēsies labāk gan pret Tevi, gan Tavu ģimeni. Un kas tad tās par attiecībām tādā gadījumā, ja nevari uz savu vīrieti paļauties?... Ja to nesaredzi, tad ir gan rozā brilles.
All in all, savu subjektīvo viedokli esmu izteikusi, centos norādīt uz tām kļūdām, ko pieļāvu pati, cerībā, ka varbūt Tu vismaz savu laiku netērēsi ar sievietes un nopietnu attiecību necienīgu vīrieti. Lem pati ko un kā.
09.03.2013 12:05 |

Reitings 1493
Neesat ievērojušas, ka ir tāds sieviešu tips kā aitas (atvainojos), kurām šādi mužiki ir vajadzīgi kā gaiss?! Kāps uz galvas, dzers, dažreiz padunkās.. nu un ? - Pacietīs!

exactly.
09.03.2013 12:08 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
am ir ta ka es vinju pazistu gadiem jau ne menesus! Taka nau man tas rozā periods!
Ir gajis visadi! Jā varbūt esmu aita, nu un?! Katram dzìvē sanāk vilties!
Tapēc jau saka ka no kļūdām mācās!Nu es viņam nelūgšos lai mainās, ja gribēs tad mainīs uzskatus par dzīvi!
Tas mans tāds gala vārds!
09.03.2013 12:13 |

Reitings 14
Reģ: 09.03.2013

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits