wendii, tu domā ka tas būs labākais variants tam visam?Es nē,varbut tikai lai saprot to visu
Lai jūt kadu postu tas ienes dzīvē!
Oj... nu lielisks piemērs sieviešu
number 1. kļūdai -
cerēt, ka viņas dēļ vīrietis mainīsies. Nu ne-e. Tā dzīvē nenotiek. Ja nav noticis līdz šim, šaubos, ka notiks pēc Tavas "pabaidīšanas" ar šķiršanos. Ok, uz brīdi varbūt saņemsies, bet, ja stimuls mainīties nerodas pašam sevī, bet gan no kkāda apkārtēja spiediena, sākumā viss būs labi, bet ar laiku, man liela aizdoma, viņš pat var Tevi sākt klusībā nicināt, ka kaut ko uzspied. Un pretreakcija būs jau lielāka.
Mans subjektīvais viedoklis no ilgstošas pieredzes - tēvs, pirmais puisis..
Dari, kā zini, patiesībā, jo izklausās, ka gribi turpināt šīs degradējošās attiecības.
Un, btw, iepriekš tā garāmejot minēji, ka savai mammai nemaz visas šīs problēmas tā līdz galam neatklāj?
Man ar sākumā šķita - tā nav mammas darīšana, mums tās attiecības nemaz nav tik tuvas - sīkumus par iedzeršanu nestāstīšu. Bet ar laiku sapratu, ka to vnk nedarīju tāpēc, ka pati klusībā kaunējos par šādu puiša attieksmi un zināju - mamma ieteiks vienīgo pareizo risinājumu - šķirties! kas to rozā briļļu posmā šķita galīgi nepieņemami...