zaudēju bērnu..

Reitings 9
Reģ: 06.03.2013
labdien. isti nezinu ko vairs dariit. Pirms triis nedeellam zaudeeju beernu, arī savu viirieti. nevaru atguuties. darbaa jaabuut peec nedeelas, bet nespeeju. neko negribas dariit. NEKO! arii nav neviena blakus - esmu UK , mamma ir latvijaa, draudzenes arii. braukt maajaas? vai palikt te? ko dariit? kaa aizmirst sho visu ? varbut kadai ir gadijies zaudet bernu, ka jus tikat tam paari?
06.03.2013 15:46 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Ak Dievs, tiešām turies! Es godavārds, gandrīz apraudājos lasot :(
07.03.2013 10:07 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
turies! izsaku lídzjútíbu. laikam trakákais zaudéjums ir draugs, jo zaudéjot vel nedzimushu mazuli ir vajadzígs drauga atbalsts, ljoti liels atbalsts, bet tavs zaudéjums ir neaprakstáms :(

es nebrauktu uz lv, es zaudéjumus párcieshu savádák - es metos darbá lídz ausím, atslédzos no visa, veltu visu sevi darbam un mácíbám, lai atnákot májás iekristu gultá un izslégtos... man nepatík raudát kádam uz pleca, nepatík,ka zhélo! padomá, ja tev vajad izraudáties, izrunáties un lai tevi pazhélo, aizbrauc uz 2 ned uz lv, sapratísi, vai gribi atgriezties vai né...

turies! ja Dievs mums ko atnjem, dos arí ko vietá! gan jau búsi laimíga, tev jápárdzívo viss shis...
07.03.2013 10:37 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Aaaa man tik ļot sasāpēja sirds, pat asaras sariesās pilnas acis. Turies, esi stipra. Šajā brīdī ļoti daudzi Tevi atbalsta.
07.03.2013 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)