Varbūt lieka greizsirdība?

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Sveiki!
Rakstu te pirmo reizi, ceru uz kādu noderīgu viedokli.

Ar puisi esmu kopā vairāk kā gadu.
Viņš ir jauks, mums daudz kas saskan gan raksturā, gan viedoklī.
Man patīk viņa ģērbšanās stils, tas, ka kopj sevi, patīk viņa ķermeņa uzbūve, protams, viņš apmeklē zāli.
Bet, ir ļoti grūti izturēt vienu viņa mīnusu (varbūt diezgan muļķīgi), varbūt tie ir pat vairāki mīnusi...
Viņš mēdz sarakstīties ar meitenēm, viņš mēdz draugos spiest to muļķīgo - man patīk - pie meiteņu bildēm. Tās ir viņa kursa biedrenes, pirmā meitene, un draudzenes no viņa dzīves vietas. šodien neizturēju un uzrakstiju - tai meitenei gan ir jauka bilde! - uz ko viņš atbildēja - beidz man uz smadzeni pilināt, es neesmu neko izdarījis...- un tas man viņā nepatīk! Vienmēr vainīga palieku es! Tai vietā lai pateiktu - mīļā, beidz, viss ir labi, man neviena tā neinteresē kā tu ! (to mēs visas no mīļotajiem droši vien gaidām!) viņš sāk man pārmest, ka esmu greizsirdīga. (Patiesībā to noliegt nespēju) Ko man darīt? Tā nav pirmā tāda situācija...Jo vienmēr kad ieraugu kādu bildi kas viņam patikusi, man tomēr iegrauž sirsniņā...Nesen no ārvalstīm atbrauca viena ļoti simpātiska meitene. un turklāt viņa māsas laba draudzene, kas, nenoliegšu, ir ļoti simpātiska. Mūsu attiecībās izveidojās daudz strīdi dēļ viņas, bet kad viņa vēl nebija lv, viss bija labi! Varbūt man tā teikt nevajadzēja - es viņam pateicu - mby tu ar mani tikai kavē laiku lai pēc tam varētu skriet pie viņas gultā? -

Kur ir vaina? Manī vai viņā??? Un ja tā ir manī, ko man darīt?? Jo dažreiz es sev mēģinu iestāstit - nomierinies, beidz...tās ir tikai bildes. (bet varbūt aiz bildēm slēpjas sarakstes?) lai cik ļoti es vēlos pilnībā uzticēties viņam - es nespēju, mana greizsirdība dara mani traku! :/// Bet varbūt vaina ir puisī? Ko man darīt lai to labotu, jo puisi zaudēt nevēlos, jūtu, ka šim puisism jābūt ar mani ilgi, jo atšķirībā no citām attiecībām - es nevēlos tikt no viņa vaļā un viņa sabiedrībā es jūtos ļoti brīva!
06.03.2013 00:41 |

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Es izlasīju visus jūsu komentārus. Piekrītu un daudz ko paturēšu prātā. Redz, 5dien viņš atbrauks pie manis uz nedēļas nogali. Varbūt pastaigas laikā varētu mierīgi to visu izrunāt.. ?
Nu ir arī tā, daudzas raksta lai neesmu greizsirdīga. Bet ja es pārstāšu tāda būt, palikšu tā teikt - pohuiste - tas jau arī vairs nebūs labi, jo tad jau sāks sūdzēties, ka viņam vajag vairāk uzmanības, un kas zina? Varbūt tie - patīk - pie bildēm, aizies līdz pat ik dienas sarakstēm un Dievs vien zina pie kā vēl!
Man pirmo reizi ir saskare ar tik neatlaidīgu vīrieti, tāpēc ir problemātiski...Jā, esmu jau teikusi, ka man tas ir nepatīkami. Bet laikam ir jāparunā mierīgāk, jo vienmēr kad iesāku par ko tādu runāt, viss beidzas ar to, ka viens uz otra ir dusmīgi, aizskarti, un visu dienu ne raksta, ne zvana.
Tur ta lieta, ka katru dienu satikties nevaram, mēnesī kādas 3 reizes, uz nedēļas nogalēm, vai uz visu nedēļu nu tā...Bet ko lai es zinu, kas ar viņu notiek, kad viņš nav ar mani? Ja jau tik aktīvi darbojas soc. tīklā...
06.03.2013 12:18 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Lea

Ja tik reti satiekaties un viņam tik asa reakcija uz taviem pārmetumiem, kā tu zini ka nedzīvo viņš dubulto dzīvi vai pat uztur šādas attiecības ar vairākām uzreiz??
06.03.2013 12:28 |

Reitings 103
Reģ: 20.01.2013
Nē , bet zin kā ir , es pieņemsim nepieļautu , ka starp manām un drauga attiecībām, pēkšņi uzrastos kkāda trešā persona. Daudzas saka , ka tā ir lieka greizsirdība, ka varbūt tās nav tādas veida bildes, jā ok , es tam arī piekrītu no vienas puses, bet draugs var ievērot , ka Tu tam tgd nepievērs tik lielu uzmanību , ka viņš tur ķimerējās pa dr.lv ,un viņam uzreiz galvā ieslēdzās lampiņa "'zing zang"' , "viņa tgd neskatās, ko es daru tad varu darīt ko gribu "';) Tā var būt viena no vairākām iespējamībām... Tikai mans viedoklis :D
06.03.2013 12:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man "patik", ka meitenes vienmer saka:"mans puisis ir tik forss, stiligs, smuks, bet...un tad sakas n-tas ipasibas , kas nepatik!" man rodas jautajums, vai tik nav ta, ka esi tajos padsmit gadinos un vins ar, ka ir jarisina sadas mulkigas interneta problemas? vai tik nav ta tiniem, ka nereti ar otru ir kopa tikai vizuala del, ne iekseja(tagad nesaku, ka visi smukie ir tuksi, ber krokodili ir ar fantastisku raksturu)?
ja ne, tad tu esi nepasparliecinata un ar kompleksiem, ja katra simpatiska sieviete tevi rada trauksmi, bet puisis attiecibas tevi nerespekte, nevelas nakt preti(vai tad ir tik gruti milota cilveka del nespiest tos mulkigos man patik zem bildem?) vai ari gluzi vienkarsi nejutas ta, ka butu ar tevi attiecibas, tas ir, tu ka rezerves variants, kamer nav neka labaka.
06.03.2013 12:58 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Lea mūsu ieteikumi ir tīri subjektīvi, gala vārds pieder Tev pašai un visu situāciju sīki un smalki zini tikai Tu pati. Atcerēties der tikai to, ka attiecības ir ļoti smags darbs un bieži vien ir jāmeklē kompromisi - vienu brīdi Tev būs jāpiekāpjas, nākošajā brīdī draugam. Un ja kāds nav tam gatavs, tad jāpadomā - vai vispār ir gatavs attiecībām? Vienkārši ir cilvēki, kuri nekad nebūs gatavi attiecībām.. ceru, ka šis nav tas gadījums un ka viss atrisināsies.
06.03.2013 13:02 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
jo es taču nespaidu - man patīk - pie smuku puišu bildēm

Kpc? Sāc tu ar tāpat darīt! It īpaši pie pludmales bildēm :D vng, ka bērnišķigi, bet ja nesaprot, ka tev nepatīk, ka viņš tā dara, tad.....
06.03.2013 13:10 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man bija taadas attieciibas, kuraas viirietis laikoja meitenju bildes, ne jau taapeec, ka bilde smuka, bet taapeec, ka pati meitene smuka bildee. Es arii nedaudz izraadiiju greizsirdiibu, un teikshu, ka tas tikai padariija situaaciju sliktaaku. Jo cilveeku neizmainiisi.
Es vairaak uztraucos par to, ko citi cilveeki par to padomaas, nevis par to, ka vinjsh mani kraapj. Uztveeru to kaa sevis pazemojumu vinja draugu aciis (teiksiet, ka tas ir slimi, bet vinja draugi zinaaja labaak par mani, ka vinjsh ir meitu gjeegeris, negribeeju, lai vinjiem buutu kaarteejais apstiprinaajums tam)
Vieniigais, ko varu ieteikt - liec biezhaak skaistas sevis bildes, tad vinjsh laikos taveejaas un jutiisies labaak.
06.03.2013 13:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)