Varbūt lieka greizsirdība?

Reitings 293
Reģ: 19.02.2013
Sveiki!
Rakstu te pirmo reizi, ceru uz kādu noderīgu viedokli.

Ar puisi esmu kopā vairāk kā gadu.
Viņš ir jauks, mums daudz kas saskan gan raksturā, gan viedoklī.
Man patīk viņa ģērbšanās stils, tas, ka kopj sevi, patīk viņa ķermeņa uzbūve, protams, viņš apmeklē zāli.
Bet, ir ļoti grūti izturēt vienu viņa mīnusu (varbūt diezgan muļķīgi), varbūt tie ir pat vairāki mīnusi...
Viņš mēdz sarakstīties ar meitenēm, viņš mēdz draugos spiest to muļķīgo - man patīk - pie meiteņu bildēm. Tās ir viņa kursa biedrenes, pirmā meitene, un draudzenes no viņa dzīves vietas. šodien neizturēju un uzrakstiju - tai meitenei gan ir jauka bilde! - uz ko viņš atbildēja - beidz man uz smadzeni pilināt, es neesmu neko izdarījis...- un tas man viņā nepatīk! Vienmēr vainīga palieku es! Tai vietā lai pateiktu - mīļā, beidz, viss ir labi, man neviena tā neinteresē kā tu ! (to mēs visas no mīļotajiem droši vien gaidām!) viņš sāk man pārmest, ka esmu greizsirdīga. (Patiesībā to noliegt nespēju) Ko man darīt? Tā nav pirmā tāda situācija...Jo vienmēr kad ieraugu kādu bildi kas viņam patikusi, man tomēr iegrauž sirsniņā...Nesen no ārvalstīm atbrauca viena ļoti simpātiska meitene. un turklāt viņa māsas laba draudzene, kas, nenoliegšu, ir ļoti simpātiska. Mūsu attiecībās izveidojās daudz strīdi dēļ viņas, bet kad viņa vēl nebija lv, viss bija labi! Varbūt man tā teikt nevajadzēja - es viņam pateicu - mby tu ar mani tikai kavē laiku lai pēc tam varētu skriet pie viņas gultā? -

Kur ir vaina? Manī vai viņā??? Un ja tā ir manī, ko man darīt?? Jo dažreiz es sev mēģinu iestāstit - nomierinies, beidz...tās ir tikai bildes. (bet varbūt aiz bildēm slēpjas sarakstes?) lai cik ļoti es vēlos pilnībā uzticēties viņam - es nespēju, mana greizsirdība dara mani traku! :/// Bet varbūt vaina ir puisī? Ko man darīt lai to labotu, jo puisi zaudēt nevēlos, jūtu, ka šim puisism jābūt ar mani ilgi, jo atšķirībā no citām attiecībām - es nevēlos tikt no viņa vaļā un viņa sabiedrībā es jūtos ļoti brīva!
06.03.2013 00:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu nezinu, ja es tagad sāktu spiest man patīk pie džeku bildēm, tad diez vai manam puisim tas patiktu un otrādi.
06.03.2013 07:25 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Domaaju gan,ka nav patiikami,ka vins taa dara. It iipasi, ka paraadiiji savas emocijas,ka tev galigi kas tads pie sirds neiet. Tiesi taa, kapec vins vienkarsi nepaarstaaj? Ja jau ir kopaa ar tevi!
06.03.2013 07:53 |

Reitings 62
Reģ: 07.03.2012
Varbūt to arī varētu uzskatīt par lieku greizsirdību, bet, ja jau draudzene pastāsta par savām emocijām un izjūtām saistībā ar šādu lietu, puisis turpina to ignorēt, tad es uzskatu, ka tā ir vienkārši necieņas izrādīšana pret tevi!

Kādu laiciņu atpakaļ uzzināju, ka draugs bija rakstījis "uci-puci" komentārus meitenei, ar kuru viņš tikās pirms manis, un vēl dažām ... tā arī pateicu savam draugam, ka man tas ir nepatīkami ... protams, draugs mēģināja man ieskaidrot (varbūt tā ir bija taisnība), ka tur nekā nav un tie ir parasti komentāri ... taču tik un tā solīja, ka vairs nerakstīšot.
06.03.2013 08:24 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
No pieredzes varu pabrīdināt-skaties,ka tik tā māsa nesadomā savest kopā draudzeni ar savu brāli!!!
06.03.2013 08:48 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Abi esat vainīgi .. vairāk gan Tu ..

Viņš - jārespektē otra cilvēka (savas otras pusītes) vēlmes un nevajag darīt lietas, kas otru tik ļoti kaitina, tomēr ar mēru, jo palīšana zem tupeles arī nav opcija. Un sevis laužšana tikai, lai izpatiktu otram, arī.

Tu - To enerģiju, ko velti savām greizsirdības scēnām, vari izmantot daudz lietderīgāk un kopt savas attiecības tā, lai viņam nebūtu tik daudz laika un arī vēlmes līst soc tīklos un kaut ko "patīkot" vai komentēt. Ar šo greizsirdību un strīdiem Tu viņu tikai attālini no sevis .. ceru, to Tu apzinies.

Greizsirdība kā tāda mazās devās ir pat nepieciešama - tas ir papildus veids, kā parādīt otram, ka tomēr viņš Tev rūp, tomēr pārāk lielās devās tā ir graujoša un attālina vienu no otra.
06.03.2013 08:55 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
drīzāk šeit varētu komentēt meitenes, kurām pašām tā ir bijis un ar ko tas ir beidzies, ja ir beidzies. manuprāt 20% gadījumu tomēr tev ir pamatota greizsirdība, bet nu arī tas atkarīgs, kādas bildes tieši tiek komentētas. vienā no 10 bildēm, iespējams, patīk tā celtne fonā, bet ne jau visi liek kkādas skaistas skatu bildes. tas ir absurdi!!
pie tam vēl, kur palika tās meitenes, kuras teica, ka tas viņām besī ārā un ka par to ir bieži strīdējušās?
man ar to būtu grūti sadzīvot. es kādu laiku noteikti neko neteiktu, bet pavērotu, paskatītos komentārus. ar laiku jau pati kkādas piezīmes izmestu, jo nu šādas lietas nevar palikt vsp neievērotas. otram taču ir sāpīgi tas, ka visu laiku puisis spiež "patīk" uz meiteņu bildēm. bet varbūt viņš spiež arī to pašu citām bildēm, kur nav tikai meitenes? citi ir pilnīgi slimīgi atkarīgi no tās ieklikšķināšanas un tam nav nekāda sakara ar to, ak viņam patīk vairāk kāda no tām meitenēm.bet ne vienmēr tā ir.
bet man liek aizdomāties puiša asā reakcija, jo galu galā tu viņam tikai ieminējies, nevis sāki kko pārmest. lūk, tad gan ir dīvaini. es noteikti kādā reizē tavā vietā ar viņu pastrīdētos, kamēr viņam aptrūktos ko teikt. kā jau saka- labākā aizsardzība ir uzbrukums. un tieši to viņš dara.
06.03.2013 09:12 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Greizsirdība nekad ne pie kā laba nenovedīs.
Atbilde uz Tavu jautājumu - abi esat vainīgi. Viņam nav ko izprovocēt Tevi uz strīdu, jo ļoti labi apzinās, ka esi greizsirdīga un Tev vajadzetu mazliet vairāk sevi mīlēt un nepievērst tam visam tik lielu uzmanību.

Un noteikti nedari viņam kaut ko tādu pašu pretī - kā te meitenes minēji, nesāc spiest "patīk" pie puišu bildēm, tas taču ir bērnišķīgi. Parādi, ka esi pieaudzis cilvēks un bez scēnas izrunā, ka Tev tas nepatīk, bet Tu pieņem viņa draugus - meitenes utt. Cilvēku nevar izmainīt, viņš tāds ir un tādu Tu viņu iemīlēji.
06.03.2013 09:16 |

Reitings 4073
Domāju,ka daudzām meitenēm tas nepatiktu,jo tomēr kas zin,ko domā tās meitenes,kurām viņš spiež tos ''like''.Varbūt spiež speciāli,lai viņas atrakstītu viņam utt Ja viņam nebūtu kaut kāds mērķis,spiežot tos ''like'',viņš tava miera labad to būtu pārtraucis darīt.Mans viedoklis ir tāds!
06.03.2013 09:23 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
A,kā var zināt kur otrs liek tos "patīk"?
Man nav ne jausmas ,ko mans draugs iesaka un kas viņam "patīk". Vai tiešām kādasm ir laiks to visu izpētīt?
06.03.2013 09:30 |

Reitings 8272
bet, ja godīgi, mannav bijis ne laika, ne vēlmes pētīt, ko mans draugs ir ielaikojis :D tev arī derētu mazāk to pētīt. izskatās, ka tev pašai ir pārāk daudz brīvā laika, ja tu vēl izskaties visas tās bildes. nu tas gan ir nedaudz slimīgi.
06.03.2013 09:34 |

Reitings 4073
čāča,kad atver viņā profilu,viss ieteiktais parādās,tin tik uz leju :)
06.03.2013 09:39 |

Reitings 81
No savas pieredzes varu teikt, ka nav pat jāmeklē vaina sevī vai viņā, bet, ja jūti, ka Tev tas traucē attiecībās, par to ir jārunā, ar nosacījumu, ka saruna nesāksies no sērijas "kašķis". Vnk vajag izstāstīt mierīgi, ka tas sagādā kkādas nepatīkamas sajūtas..
Man nav konkrēta pieredze ar "patīk" spiešanu, bet piem. bja gadījums, kad izteicu savam vīrietim savas sajūtas, kad viņš twitterī ar kādu citu meiteni twītojās tā it kā viens bez otra nevarētu.. Izrunājāmies, puiša ierosinājums bija dzēsties ārā vsp no sociālajiem portāliem, jo piem. draugiem.lv lietoja tikai viņš, es jau sen biju izdzēsusies. sākumā nepieņēmām līdz galam lēmumu, bet pēc pāris dienām viņa iniciatīva bija izdzēsties no visiem soc. portālie, jo nospriedam, ka pašiem būs vieglāk dzīvot..nekad nav arī bijis tā, ka kāds nevarētu dzīvot bez šiem portaliem..neesam no tiem, kuri visu dienu pavada pie datora.

Atzīšos, ka kopš tās dienas, kad abi likvidējām visus soc. portālus, mūsu attiecības kļuva vēl labākas..

Bet tas nenozīmē, ka ierosinu visiem izdzēsties no soc. portāliem:D
Vnk mūsu gadījumā. tas bija nesāpīgi un ar lielisku rezultātu:) Un ne dienu neesam nožēlojuši savu izvēli. Piekrītu teicienam, jo mazāk par Tevi zin, jo mierīgāk dzīvosi!
06.03.2013 09:52 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Noslēpumainā - čīzas. :D es nekad nebūtu iedomājusies. Vienu brīdi man likās,ka mans draugs pat nav man draugos :D bet ir.
06.03.2013 09:54 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
A cik viņam gadu tam čalim???

Vispār mūsu attiecību sākumā manējais arī tā darīja... , bet es pateicu, ak man tas nepatīk, ka ja esi attiecībās, tad tā nav pareizi rīkoties, tā ir brīvu puišu un meiteņu izklaide :D Izrunājām, viņš paskaidroja, ka nu tā vienkārši pieradis ( pirms manis kādus pāris gadus piekopā 1 nakts attiecības ar meitenēm un bija pieradis dzīvot savādāk)... kopš izrunāšanās tā vairs nedara ;)

Mans uzskats, ka ja puisis uzspiestu "man patīk"manai bildei dēļ mana izskata ( nu ja bildē kas msieklīgs vai kas tāds tad savādāk), tad es automātā saprastu, ka tas puisis vismaz domās kaut ko no manis grib, un ar to pasaka, ka ir pieejams... Varbūt debīls uzskats, bet nu man tā, kaut kā iekšēji šķiet un tur neko nevaru padarīt...
06.03.2013 09:59 |

Reitings 4073
Roxy izrāva vārdus no mutes!!
06.03.2013 10:18 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Jā, sociālie portāli ir nāve, manējais man sāka prašņāt, kas tas par puisi, ko redz esmu apstiprinjusi tad un tad.. vienkārši ko?! Teicu, lai beidz slimot.. :D Viņam uznāk reizēm šitie, tagad, kad prom it īpaši.
06.03.2013 10:23 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Un ko tad darīt man? :) Manējais ne tikai laiko un komentē bildes, bet katru dienu uzaicina kādas 10 meitenes draugos. Tādā veidā viņš audzē apmeklējumu savām bildēm, lai tās meitenes laikotu un komentētu viņa albūmus.
06.03.2013 10:28 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nika

a kāds viņam labums no apmeklētāju skaita??
06.03.2013 10:30 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Tādā veidā viņš reklamē sevi. Viņš liek savu fotogrāfiju albūmus. Jo vairāk viņam draugu, jo vairāk skatās, laiko, komentē, jo lielāks reitings, atpazīstamība. Jo vairāk arī klientu uz fotosesijām piesakās. Un nav jau noslēpums, ka tieši meitenes ir tās kas tur laiko un komentē, tāpēc tās arī aicina kvantumos
06.03.2013 10:35 |

Reitings 8272
nu labi, Nikai ir nedaudz savādāk situācija kā autorei, jo tā ir viņa maize, kā teikt.
06.03.2013 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)