resnā!!!!

Reitings 49
Reģ: 28.05.2011
Vajadzēja atrast kādu vietu, kur izkratīt emocijas.
Nezinu īsti, ko sacīt. iespējams, problēma manā galvā, tomēr raugoties uz foto - diez vai...
Lieta tāda, ka neesmu ļoti slaida. Nejūtos arī briesmīgi resna, skatoties spogulī, bet nu drīzāk tāda - apaļīga. Sevi droši vien pieskaitu pie cilvēkiem, kuri ar lieko svaru izskatās visnotaļ nekādi, jo viss ir pretīgi apaļš, dubultzods atsevišķās pozās utt.
Runa drīzāk par manu pašvērtējumu. Ikdienā esmu tiešām ļoti pozitīva. jā, cilvēki man līp apkārt, ne visi bet tie, kuri citus nevērtē pēc izskata. man patīk daudz jokot, smieties, esmu droša. bet raugoties uz foto no visiem pasākumiem, vietām kur esmu uzvedusies droši gribas domāt - kā cilvēkiem vispār nav kauns sēdēt man blakus, runāt? es izskatos tik milzīga, pretīga.. resna... vai es neizskatos dīvaini no malas kad lēkāju apkārt un cenšos būt pozitīva , smieties , kaut arī esmu resna? ja es bildēs izskatos briesmīgi, es tāda izskatos arī dzīvē? negribas zināt, ko domā par mani citi - tā resnā, kura cenšas būt jautra...
05.03.2013 15:48 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Tapēc labāk nomet svaru un tad lēkā un jautrojies
05.03.2013 19:08 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja nejuuties labi savaa aadaa un nespeej sevi pienjemt savu augumu, tad notievee. Kas attiecaas uz satraukshanos par to, ko domaa paareejie - diez vai kaut ko speesi izmainiit iisaa laika posmaa. "Pofigisms" rodaas daudzu gadu darba rezultaata.
05.03.2013 19:14 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Manā draugu kompānijā ir viena meitene,kura ir ļoti apaļīga,bet viņa tiešām ir unikāls cilvēks.Kad sākam ieiet tādās runās par diētu,augumiem utt,vienmēr viņa saka,ka ir neapmierināta ar augumu un pamazām tievē-ēdot veselīgi,jo lielu sportisko slodzi viņa nevarēja mazotnes (kad bija slaida),veselības problēmas daudz ko ierobežoja un tas nebija tāpēc,ka "negribēja" bet tiešām problēmas bija nopietnas.Svars zūd viņai lēnām,jo daudz staigā un ēd veselīgi,bet prieks,ka par spīti visam kaut ko lietas labā dara.
Es arī neesmu ļoti tieva,bet nedaudz apaļīga un sportoju,veselīgi ēdu-progress ir.Treneris teica,ka 80% ir atkarīgs no uztura un "uzturs" nenozīmē ūdens un auglīši.Man ir 6 ēdienreizes dienā,kā mana draudzene pasmējās "trīs ēdienreizes,tikai vēl sadalītas uz pusēm" un variēju.Agrāk bija tā,ka kāds apsaukāja un pati nejutos labi,bet tie cilvēki paši nebija apmierināti ar savu dzīvi,tāpēc meklēja kādu uz kā to izgāzt.Tagad esmu laimīga.Ja tiešām tevi neapmierina tas ko redzi,tad dari lietas labā kaut ko un redzēsi rezultātus.Kā mans treneris teica "Neskaties ko rāda svari,skaties ko rāda spogulis",jo dažam 70kg ir ar taukiem,dažiem ar muskuļiem :)
05.03.2013 20:27 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Šīs diskusijas iespaidā sāku pārskatīt savas bildes :D
05.03.2013 20:45 |

Reitings 53
Reģ: 31.08.2010
jā, fotogrāfijas parāda īsto situāciju,lai cik tā reizēm būtu skarba!! :D

iesaku kopt sevi, rūpēties par savu izskatu, piemeklēt atbilstošu apģērbu un iedvesmoties no citām ne tik tievām meitenēm, kas labi izskatās!

protams ir jāatrod motivācija kaut nedaudz nomest svaru, pāris kg un motivācija , un pašnovērtējums atgriežas!

Ja finansiālais stāvoklis atļauj, iesaku aizbraukt uz sulu kūri kaut vai uz 3 dienām (150ls) , tās laikā var nomest 3-5 kg, iegūt motivāciju un atgūt dzīves prieku!
05.03.2013 20:53 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
draugi jau nevērtē pēc izskata, bet domājams, ka ir cilvēki, kuriem tu šķiet nepievilcīga. bet daudziem daudzi šķiet nepievilcīgi dažādu iemeslu dēļ - citi par tievu, citi par resnu, citi par neglītu, citiem par garu kājās, citiem neglīta stāja. tā var turpināt bezgalīgi. kāpēc tu savu enerģiju tērē, domājot par to, ko citi par tevi domā? kāpēc tad nesāc sportot, lai novērstu to, kas tev pašai sevī nepatīk? ja tu tā sēdēsi un gaudosi, paliksi vēl resnāka. un vēl vairāk tikai pastiprināsies tavas problēmas, līdz tu vsp vairāk nefotogrāfēsies.
06.03.2013 12:12 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vsp klkas jau nav kārtībā, ja spogulī tev šķiet, ka izskaties labāk nekā foto. kkur tepat biju dzirdējusi, ka spoguļos mums vnm šķiet, ka labāk izskatāmies, nekā ir patiesībā. varbūt no sākuma nosauc mums, kā teikt, savus parametrus. varbū tev ir laiks doties pie psihologa. vsp besī man tie cilvēki, kuri kā ierauga sevi kādā citā foto- ak dies, cik esmu neglīta tur, fuj, izspiežas viss ārā utt. lai gan reāli ir normāla bilde. bet tās bildes, kur cilvēks pats sevi ir fotogrāfējis, ne vienmēr ir tās veiksmīgākas. esmu redzējusi daudz piemērus, kur meitenēm liekās, ka tajā bildē nu tāda modele, bet patiesībā nemaz tik labi neizskatās samākslojot sevi un visu apkārtējo.
06.03.2013 12:16 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
man parasti patiik, kaa es izskatos bildees- es laikam vienkaarsi maaku pozeet :D
bet taa ir ar taam bildeem, kuraas zinu, ka fotkaas :D bet besii taas, kuraas nezinu, ka esmu noknipseeta :D

man ir dienas, kad liekas, ka esmu riepaina, tad atkal skatos ciitiigaak un liekas, ka riepa pazuda :D vienaa dienaa pamanu celuliitu, otraa vairs nee :D nezinu, nevienam nejautaaju kaa tad iisti ir :D

Bet ja juuties slikti ilgstosi, ir jaariikojas :)

aa un runaajot par bildeem veel, es parasti kaa taads narciss skatos tikai uz sevi :D parasti citus mazaak appeeta :D un man liekas super, ja cilveeki uzvedaas un riikojaas kaa vinji attiecigajaa briidii juutaas, nevis apspiezh sevi un nepaartraukti bojaa savus nervus domaajot kaa vinji izskataas :D
06.03.2013 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)