Manā draugu kompānijā ir viena meitene,kura ir ļoti apaļīga,bet viņa tiešām ir unikāls cilvēks.Kad sākam ieiet tādās runās par diētu,augumiem utt,vienmēr viņa saka,ka ir neapmierināta ar augumu un pamazām tievē-ēdot veselīgi,jo lielu sportisko slodzi viņa nevarēja mazotnes (kad bija slaida),veselības problēmas daudz ko ierobežoja un tas nebija tāpēc,ka "negribēja" bet tiešām problēmas bija nopietnas.Svars zūd viņai lēnām,jo daudz staigā un ēd veselīgi,bet prieks,ka par spīti visam kaut ko lietas labā dara.
Es arī neesmu ļoti tieva,bet nedaudz apaļīga un sportoju,veselīgi ēdu-progress ir.Treneris teica,ka 80% ir atkarīgs no uztura un "uzturs" nenozīmē ūdens un auglīši.Man ir 6 ēdienreizes dienā,kā mana draudzene pasmējās "trīs ēdienreizes,tikai vēl sadalītas uz pusēm" un variēju.Agrāk bija tā,ka kāds apsaukāja un pati nejutos labi,bet tie cilvēki paši nebija apmierināti ar savu dzīvi,tāpēc meklēja kādu uz kā to izgāzt.Tagad esmu laimīga.Ja tiešām tevi neapmierina tas ko redzi,tad dari lietas labā kaut ko un redzēsi rezultātus.Kā mans treneris teica "Neskaties ko rāda svari,skaties ko rāda spogulis",jo dažam 70kg ir ar taukiem,dažiem ar muskuļiem :)