Man liekas smieklīgi tas, ka jaunās mammas te visi uzskata par veco cilvēku nīdējām! Tā nav. Jebkurš cilvēks, kas nav radinieks vai draugs izrāda pastiprinātu interesi par bērnu, liek uzmanīties. Delicious vispār auzās iebrauca ar to tantuku ienīšanu. Nemeklēšu tagad citātu, bet tu teici, ka nemainīšoties pēc dzemdībām un kaut ko par to, ka ja jaunās māmiņas ienīst tantinas, būšot vecumdienās īgnas un nevienam nepatiks. Nu, muļķības! Atkārtoju - nav tāda "kara"- mammas pret omītēm. Bet sabiedrībā to tik ļoti pretnostatī... tas ir muļķīgi. Esmu arī 7 gadus vecam bērnam, 14 gadus vecam skuķim un vīrietim ap 30 pateikusi, lai izvāc savu purnu no mana bērna ratiem. Nevienam, kas pajautājis atļauju, lai apksatītos, neesmu atteikusi. Savādāk tā ir nekaunība. Jūs taču būtu sašutušas, ja kāds, piemēram, bez atļaujaslīstu jūsu somā, lai apskatītos, kāds jums smuks telefons, ne? Tad pareiziniet to sašutumu ar 100, pievienojiet klāt bailes un uztraukumu un tad sapratīsiet, kāpēc mammas sargā savus bērnus. Tas bērniņš taču ir tik maziņš, ka viņam vieglāk ir nomirt nekā izdzīvot - pats taču viņš neko nevar. Protams, ka viņš ir jāsargā!
Un runājot par, to, ka "jūsu domas nemainīsies pēc bērna dzimšanas un jūs nesāksiet ienīst vecus cilvēkus" - nu neviena pēc bērna dzimšanas nesāk ienīst vecus cilvēkus, to jau kuro reizi atkārtoju. Taču domas jūsu mainīsies gan, esmu pat gatava uz to saderēt.