babulienes lur ratos

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Labrīt.
Vakar ar savu rausi mazo gajam staigāt. Mazajam tik 3 mēneši. Sargāju no svešo acīm (esmu ļoti māņticīga šajā ziņā). Jau 2 reizi pienak babuliene un sāk skatīties ratiņos iekšā. Vienai pateicu pieklājīgi,ka nedrīkst,vienalga lūr,aizstūmos ātrāk prom. VAkar stavu pie kases un tas pats,prasa cik mēnesi utt. Pēc tam sāk lūrēt ratos,pagriežu mugur lai neredz un vienalga lien jau tuvāk. Es tad šai uzbļāvu laipni; "atvaliti,pozalusta":D NU vnk nervi jau neturēja. Lieki teikt,ka uz mani skatījas visa rinda pēs tam.
VAi jus ir tādi gadījumi bijuši?Manuprāt,ar laipnību šeit nekādi.
05.03.2013 09:34 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Vienīgais, kas man nepatiktu, ja kāda babuļa bāztu galvu mana bērna ratos, ir tas, ka vecām omītēm ļoti bieži smird elpa..
05.03.2013 10:45 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
starpcitu es ar kad izvilku kulbinju mazgaties, atradu tur veselu cupu ar kapeikam, sakuma nesapratu kas pa lietu :D domaju berns kapeikas sacis det vai :D bet pec tam vecamate paskaidroja ka citi ta medzot darit :d
05.03.2013 10:47 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man šķiet, ka tantiņām vispār ir galvenais, ka tikai kaut kam uzlūrēt vai kaut kur ielūrēt. Man gan nav bērnu un ar ielūrēšanu ratos nav pieredzes. Bet esmu izbaudījusi lūrēšanu dzīvnieku pārvadājamajā konteinerā. Vienu reizi braucu no klīnikas uz mājām sabiedriskajā transportā. Katra tantiņa, kas mani redzēja, uzskatīja par nepieciešamību būrim piebāzt roku vai seju, veltīt kaķim kaut ko līdzīgu utji-putji un, ja iespējams, vēl arī pieskarties. Dzīvniekam jau tāpat nenormālas bailes un stress, iespiedies konteinera stūrī, vēl klāt lien visi, kam nav slinkums. Nekādas riebeklības neteicu, vienkārši kopš tās reizes kaķi vedu tikai taksī. Ātri un stresa mazāk.
Reiz gadījās autobusā vest tukšu kaķa būrīti. Ar smaidu vēroju, kā tādas pašas ziņkārīgās tantes mēģina ielūrēt, bet neierauga tur neko.
05.03.2013 10:48 |

Reitings 577
Reģ: 29.01.2009
Man tā liekas pārspīlēta māņticība . Ko tieši viņas skatoties var nodarīt ?
Ja dzīvosi tādās bailēs un ticēsi tādām lietām tad arī kko sliktu piesauksi .
Neņem viņas vērā un viss .Ja es dzirdētu ka kāda tāpat vienkārši bļauj uz vecu cilvēku padomātu ka neaudzināta vecene esi :D
05.03.2013 10:55 |

Reitings 1534
Es nespēju apbrīnot šo māņticību. Cik jūs zinat kādus gadījumus, kad kāda ome vai jebkurš cits ar ļaunu aci paskatās? Varbūt kādai gadījies, ka saslimst mazais, bet tas tak automātiski nav jānoraksta uz ļaunu aci. Tas ir normāli, ka bērniņi slimo.

Pašas pārbāž sociālos portālus ar savu bēbju bildēm publiskai apskatei, bet tantiņa, redz, kad grib parunāties ar māmiņu un ieskatās ratiņos, ir pasaules gals.
05.03.2013 10:58 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Pašas pārbāž sociālos portālus ar savu bēbju bildēm publiskai apskatei, bet tantiņa, redz, kad grib parunāties ar māmiņu un ieskatās ratiņos, ir pasaules gals.

+
05.03.2013 11:01 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Man jau liekas, ka te nav tik daudz runa par māņticību, bet gan par to, ka svešs cilvēks bez ceremonijām un atļaujas palūgšanas lien otra cilvēka privātajā telpā. Tas ir gandrīz tas pats, ja tās pašas tantiņas tagad nāktu klāt, lai pataustītu, kāda materiāla tev ir mētelis vai kas tie par tādiem smukiem auskariem. :)
05.03.2013 11:02 |

Reitings 1308
Dellicious nav runa par parunāšanos,bet par to,ka cilvēkam pasaka,ka nedrikst bazt galvu iekšā. Kkada svesa tante lūrēs un elpos uz bērnu. Neviens te slimosanu nenoraksta uz tantem un launam acim.

Bildes ar nekur nelieku. Bailes noteikti nedzivoju un krustus nemetu. Vnk neciesu tadas uzbazigas ķoķas un viss.
05.03.2013 11:03 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Dellicious,
Tev ir bērni?
Piemēram, Tev pašai patiktos, ja kāda tantiņa līstu Tev tieši sejā?
Visiem cilvēkiem ir intīmā zona (no psiholoģijas - Intīmā zona- 0,15 līdz 0,5 m. ), kuru, ja pārkāpj nepazīstams cilvēks JAU ir nepatīkami, vēl nepatīkamāk ir, ja Tava bērna intīmajā zonā lien iekšā.

Reitings 4129
Lūk, es arī nesaprotu to sašutumu. Man bērnu nav, bet ja būtu, es gribētu rādīt visai pasaulei, kāds man smuks brīnumiņš. Tie tantuki taču aiz laba prāta tur lien ucināties nevis mest savu ļauno aci vai vēl kādus sviestus. :) Paaugsies mazais, ies pie rokas un tad miljons tantes arī uz viņu skatīties. Varbūt uzvilkt skafandru un nelaist no mājas laukā-nedod dievs tantuki ar savām ļaunajām ačtelēm. :)

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es nesaprotu - kas jums, māmiņām, mēles nav mutē? ja nepatīk, tak pasakiet,lai nebāž tantuki tos ģīmjus jūtu ratos. Kāda starpība, ko viņas vēlāk par jums padomās?
ja nepatīk saki kaut ko - ja nevari pateikt neko - paciet. tāda dzīve.
05.03.2013 11:05 |

Reitings 1308
Abalone,kad būs bērni domāsi savadāk.
Neviena te nesaka,ka grib noslēpt bernu no visu acīm,bet gan par to,ka lien lūrēt uz bērnu,kurš guļ ratos. Tas tacu nav normāli.
Kad paaugsies,būs cita runa,lai skatās tik savas rokas nebāz un aiz vaidziniem nerauj.
05.03.2013 11:06 |

Reitings 1308
Čaca,mēļe ir,bet vinas jau nedzird,nāķas vai nu uzblaut,vai paņemt un pastumt malā.
05.03.2013 11:07 |

Reitings 4129
* Mi Amor, jā notīšu ratus ar dzeloņdrātīm un uzlīmēšu Dangerous zīmes. :) Iebāzīs tantuks galvu ratos, paskatīsies un izvilks ārā. Viņa taču netaisās tur to savu galvu atstāt uz palikšanu. :) Divas sekundes Tava nemiera un viss. :)
05.03.2013 11:09 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Patiesībā, es neatbalstu arī bērnu bilžu likšanu sociālajos portālos. Domas ir ļoti spēcīga enerģija un man nebūtu vēlmes, lai manam bērnam kāds atsūta kaut ko sliktu. Neticu, ka var nolādēt vai tamlīdzīgi, bet mazi bērni ļoti labi jūt to, kādas domas un nodomi viņiem ir veltīti. Man rados ir viena ļoti nepatīkama, skaudīga sieviete, kurai vēl patīk eksperimentēt ar visādām maģijām. Visi no viņas izvairās. Gadījās viens pasākums, kurā viņa bija. Un bija arī mana pusmāsa ar savu dažus mēnešus veco mazuli. Tik mierīgs bērniņš - vairāku stundu laikā pat ne reizi neieraudājās, tikai paēda un gulēja. Nejaukajai radiniecei protams vajadzēja bērnu apskatīt. Tiklīdz viņa pienāca klāt ratiņiem, pat nepieskārās mazulim, viņam acis vaļā un sāka raudāt pilnā balsī. Visu vakaru pēc tam māsa nevarēja mazo nomierināt - knosījās, čīkstēja un negulēja. Jā, varbūt sakritība. Bet tās sievietes klātbūtnē, pat man acumirklī rodas zosāda. Viņas klātbūtni esmu jutusi pat tad, kad viņa ir tālu. Ticu visādām enerģijām un negribētu lieku reizi kaut kam tādam pakļaut savu bērnu.
05.03.2013 11:09 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mi Amor - tak ja nesaprot, tad skaidrā latviešu valodā jāsaka - tantuk, pa*isam bišku maliņā, okej? un notinies.
Protams, vispirms jāsāk ar pieklājīgo versiju, bet ja tas tik ļoti uztrauc (tā tantuku bolīšanās) un šamējās vēl nesaprot, tad jāsaka,kā ir.....
05.03.2013 11:10 |

Reitings 1308
A,tatad ļaut,lai baz galvu rato un lūr. Neko stulbāko tiešām neesmu dzirdējusi.
Kad bus berni,tiesam sapratisi kas un ka un ļot saubos,ka tu ļausi tantem no ielas ar visadiembaciliem bazt galvu ratos.
05.03.2013 11:12 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es gan jau arī kaut ko uzbļautu, vai pajautātu ko tur pazaudēja, ka jālūr iekšā. Nav nekāds apskates objekts. Saprotams,ka visiem gribas redzēt kāds tas mazais izskatās. Visi tak daudz maz vienādi, nav ko lupīt :D

Gribēju uzjautāt - Noslēpumainā, tev ir bebis ?
05.03.2013 11:15 |

Reitings 28
Reģ: 04.03.2013
Oi,vecās labās babenes..:D
Mēs ar vīru vienmēr ārprātīgi karojām ar šo problēmu.Mums meita piedzima priekšlaicīgi un bija 2 kg cukurpaciņa,loģiski ratos kā lelle izskatījās nevis kā bērns un tad visas ar saviem truliem skatieniem,pilnīgi nekaunīgi iekšā ratos(ir tas bebis vai lelle tomēr) :@ Mes pirmo mēnesi klusējām,nebij dūšas teiksim tā,pēc tam es vairs nevarēju izturēt un ļoti neglīti bļāvu virsū kundzītēm,lai bezkaunīgi neskatās virsū,un neelpo savu smirdīgo dvašu bērnam sejā..Eh,nevaru šito izturēt,vēl tagad bernam jau 2,7 gadi šad tad ģīmī lien :D Bet manējā nav uz mutes kritusi saka-ej prom! :D
05.03.2013 11:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012

+++
05.03.2013 11:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits