Patiesībā, es neatbalstu arī bērnu bilžu likšanu sociālajos portālos. Domas ir ļoti spēcīga enerģija un man nebūtu vēlmes, lai manam bērnam kāds atsūta kaut ko sliktu. Neticu, ka var nolādēt vai tamlīdzīgi, bet mazi bērni ļoti labi jūt to, kādas domas un nodomi viņiem ir veltīti. Man rados ir viena ļoti nepatīkama, skaudīga sieviete, kurai vēl patīk eksperimentēt ar visādām maģijām. Visi no viņas izvairās. Gadījās viens pasākums, kurā viņa bija. Un bija arī mana pusmāsa ar savu dažus mēnešus veco mazuli. Tik mierīgs bērniņš - vairāku stundu laikā pat ne reizi neieraudājās, tikai paēda un gulēja. Nejaukajai radiniecei protams vajadzēja bērnu apskatīt. Tiklīdz viņa pienāca klāt ratiņiem, pat nepieskārās mazulim, viņam acis vaļā un sāka raudāt pilnā balsī. Visu vakaru pēc tam māsa nevarēja mazo nomierināt - knosījās, čīkstēja un negulēja. Jā, varbūt sakritība. Bet tās sievietes klātbūtnē, pat man acumirklī rodas zosāda. Viņas klātbūtni esmu jutusi pat tad, kad viņa ir tālu. Ticu visādām enerģijām un negribētu lieku reizi kaut kam tādam pakļaut savu bērnu.