es pedeja laika censos taupit uz kosmetiku un kopsanas lidzekliem. esmu no tiem cilvekiem, kas ieiet veikalā un - vajag, vajag, vajg, gribu, gribu, gribu!
sobrid veikala, kad eju garam siem plauktiem, censos atrak paiet garam tiem plauktiem, kur ir prieksmeti, kas man sobrid jau ir liela vairumaa - sampuni, zelejas, lupu krasas tonalie un tml.
no šīs operas šomenes esmu nopirkusi vien mitras salvetes, dezoderantu un resno kosmētikas zīmuļu asinātaju. kaut gan man gribejās vel nopirkt tonālo (man jau divi ir mājās, "bet šis ir taču ir LUMI"! ;D), acu zīmuli (man jau divi ir mājās), pasūtīt dušas želeju no VS (man ir 2 dušas želejas), LUSH skrubi (man jau ir victoria secret skrubis) un tml. pa tādiem sīkumiem sanāk mēnesī ietaupīt.
vēl cenšos izvērtēt vietas, kur eju ēst pusdienas. vai aiziet uz krodzinu pie darba un pa 2,50 paest tiiri normali, bet pec paris stundam gribesies est. vai ari var aizbraukt uz tuvako Lido un pa 2 ls (pusdienu piedavajums) paest ta, ka vakara atnakot majas, aped naskiti, un veljoprojam juties paedis.
sobrid domaju sakt planot partikas iegadi nedelai uz prieksu. piemeram, iegadajies malto galu - vienu dienu Tu vari uztaisit makaronus ar balonas merci, otra diena - maltas galas kebabus un tml.