Es nezinu, varbūt man kaut kādi kompleksi vai kā, bet es nevaru bez mazgāšanas seksot. Ok ja stundu vai divas pēc dušas, tas vēl nekas. Bet ja ilgāks laika posms un ja vēl ir būts uz tualeti pa to laiku... Nu es nevaru kaut kā atļaut vīrietim tur ņemties :p
Nē nu ne jau grafiks. Vienkārši ja sadomājam paseksos, sākam mīlināties, tad es pasaku, ka fiksi dušiņa ieiešu, nomazgājos un atgriežos gultā.
Nē nu ne jau grafiks. Vienkārši ja sadomājam paseksos, sākam mīlināties, tad es pasaku, ka fiksi dušiņa ieiešu, nomazgājos un atgriežos gultā.
ļoti neinteresanta tu esi. Laikam jau par seksu mašīnā, krūmos, zem klajas debess ar tevi čalim nav ko cerēt, ne? jebkādi fiksie tev ir tabu,ja neesi bijusi duša? diez kas nav.
kamēr tu dušojies, čalis jau čiki-piki ar sevi un tadāāāām..tu paliec bešā...zato tīra :) ātri rutīna iestāsies.
laikam šis ir vēl trakāk nekā man kādai draudzenei bija-komplekss nodarboties ar seksu gaismā :D
vai tu jūti kādas nepatīkamas smakas, ja neesi mazgājusies?? vai čalis katru reiz tev sniedz orālo tāpēc tu streso?
bet tā mīlināšanās un pēc tam skriešana uz dušu.. smieklīgi diez gan! es čaļa vietā paliktu traka!
andzelij, vienkārsi nedomā par to- ļaujies tam kas notiek, nevis uzreiz domā par dušu. Ja vīrietim būtu nepatikami tur laizīt vai skūpstīt- viņš to nedarītu :) Jums nekad nav bijis sekss bez dušas izmantošanas pirms tā?
Apskaužu tās, kas var visos šitajos brīvdabas ātrajos seksiņos baudu sasniegt :) Reiz mēģinājām mežā pret mašīnu, teikšu atklāti man nebija ērti. Un pludmalē - lai arī bija it kā ilga priekšspēle un viss, bet nu es nespēju līdz galam uzbudināties. Ūdenī vispār - pat mitrs nepalika :)